![]() |
:madd:
Alıntı:
|
Merhabalar. Yeni uye oldum. Ziraat muhedisi toprak bilimi ve bitki besleme bolumunden bu yeni mezun oldum. Hayat bütün gercekligiyle önüme serilmis durumda. Oysaki 4 yil suren ogrencilik hayati ne de guzeldi. Simdi ise işsiz ve dusunceli stresli gunler var. Allah yardimcimiz olsun. Forumdan faydalanmak umidiyle. Hayirli gunler arkadaslar ☺
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Herkes öğrencilik bitse diyor ama bitince de özlenmiyor değil. :) |
Merhabalar Ben Beste Bingöl Ünivesitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümü mezunuyum vesselam...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba ben bu yıl Ankara Üniv. Zirrat Fak. Tarımsal Yapılar ve Sulamaya yerleştim desteklerinizi bekliyorum
|
Alıntı:
Hayırlı olsun. Tebrikler. |
Arkadaşlar bu danışmanlık sınavıyla alakalı ders notu ya da kitap için nereye başvurmam gerekiyor
|
Alıntı:
|
Merhaba, ben murat cukurova unıversıtesı toprak bılımı ve bıtkı besleme bolumunu kazandım. Sızlerden ogrenecek cok seyım olacagını dusunuyorum.
|
Alıntı:
Tebrikler. Okul hayatınızda başarılar. |
selamün aleyküm, herkese merhaba, bende yeni üye oldum, forumu çok beğendim, ellerinize sağlık
|
Alıntı:
|
Selam arkadaşlar ben Adem Sakaryadan,Kısaca Meteor Adem de diyebilirsiniz.;) Değerli arkadaşlar benim sorunum Tarım Bölümü dersleri.Başım dertte. maalesef zaman sıkıntısı nedeni ile Aöf kitaplarına çalışamıyorum.Konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden müteşekkir kalacağıma and içerim;)
Saygılar..... |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Zaman sıkıntısından dolayı çalışamıyorsanız bizler nasıl yardımcı olabiliriz ? Bazen 2-3 tane eski sorulardan çıkar. Eski soruları çözerek/çalışarak hazırlanabilirsiniz. Ama tabi ki kendi bilginizin de olması lazım ki geçebilesiniz. |
selamun aleyküm ondokuz mayıs üniversitesi tarla bitkilerinde okuyorum. iyi forumlar herkese.
|
Alıntı:
|
herkese merhabalar uludağ üniversitesi ziraat fakültesi zoo tekni kazandım ve aranıza katıldım.Daha önceleri selimiye tarım meslek hayvan sağlığı ve uludağ karacabey MYO Laborant veterinerlik bitirdim.Bu sene Allah zoo tekniyi nasip etti ve gayet mutluyum.Forumu şans eseri gördüm ve aranızda olmaktan memnuniyet duyarım.
|
Alıntı:
Tebrikler ve başarılar. |
ORHAN AFACAN@dan selamlar
şiirlerimi paylaşmak için aranızdayım selamlar.
|
Alıntı:
Bu konu üzerinden paylaşabilirsiniz. Hoşgeldiniz. |
merabalar bende yeni üyeyim. Hatay MKÜ den esra :)
|
Alıntı:
|
Meraba bende gruba yeni üye oldum herkesle tanışmak ve tarım hakkında eksiklerim varsa tamamlamak isterim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba sevgili meslektaşlarım ! Tarımsal Biyoteknoloji 3. sınıf ögrencisiyim sorularınız ve merak ettiginiz konularda yardımcı olabilirim . Tüm sayfa üyelerine iyi günler dilerim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Arkadaşlar merhaba,
Köyceğizde kendi arazimde tarım işi ile uğraşmak istiyorum. Bu bölgede ne ekilir, hangi ürünün ekimi ve bakımı kolaydır. Ne kadar sürede bir sonuç alabilirim? Bu tür bilgilerin olduğu bir döküman var ise paylaşabilir misiniz? |
Alıntı:
Köyceğiz özelinde bilgi almak için ilçe tarım müdürlüğüne ya da Muğla Tarım İl Müdürlüğü'ne gidebilirsiniz. Onlar size detaylı bilgi verecektir. |
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum tüm üyelere derslerinde başarılar dilerim :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
tesekkür ederim
hoşbulduk |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba arkadaslar bende Batman' dan Ersin .2015 HRÜ mezunuyum.Bu sitenin bircok yararını gördüm.Güncel ve yönlendirici bir site.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Herkese mücadelesinde başarılar ...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Güzel yorumunuz için teşekkürler. |
Edirne Uzunköprü'de yaşıyorum.
Kastamonu Tarım Meslek Lisesi--Trakya Üniversitesi K.M.Y.O.Besicilik Mezunuyum. Emekli olmadan öncer Tahirova Türk-Alman Örenek ve tatbikat çiftliğinde, Van Merkezde, Edirne Keşan ve Uzunköprü İlçelerinde çalıştım. Antalyalıyım. Meslek dışında Türk Sanat Müziği, Türk halk Müzüiğ ne aşık, hayvanları aşırı derecede seven, Motorsikletle dolaşmaya bayılan, Doğaya aşık birisiyim. |
Alıntı:
|
merhabalr samsun 19mayıs (tarla) mezunları nereelrdesnz:)
|
Alıntı:
Ondokuz Mayıs önceden çoktu ama şimdiki durumu bilmiyorum. :) |
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum selçuk ünüverstesi ziraat fakültesi tarla bitkileri son sınıfım
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:44 |