![]() |
Alıntı:
Elma Ağ Kurdu ve Mücadelesi Önemli Elma Zararlıları Buyrun. |
Selam arkadaşlar,
Ben patatesten biobenzin üretimi bu konuda ülkemizde bulunan ar-ge çalışmaları hakkında bi sunum hazırlıyorum fakat çok bişey bulamadım.Bu konu da bana önerebileceğiniz bi kaynak site vs. varsa çok sevinirim,teşekkürler. |
Alıntı:
http://tez2.yok.gov.tr/ Ulusal Tez Merkezi'ne bakınız. |
Alıntı:
verdiğiniz adreste arama yapabilmek için tez adını ya da yazarını belirtmek gerekiyomuş ben yazar bilmiyorum,sadece tez konusu yazınca da bulunmuyo maalesef :( Var mı önerebileceğiniz başka bi kaynak? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi çalışmalar. |
kefir ve kefirde uygulanan analizler duyusal testler hakkında bilgi var mııııııı???
|
elma yaprak bitleri (aphis pomi) hakkında geniş kapsamlı bilgi nereden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
Alıntı:
Kefir ve Kefirin Sağlık Üzerine Etkileri - PDF Kefir Yapımı Kefir Nedir Buyrun. |
Alıntı:
Önemli Elma Zararlıları Yumuşak Çekirdekli Meyve Zararlıları Burdaki konulardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca TAGEM tarafından yayınlanan 6 ciltlik Zirai Mücadele Teknik Talimatları kitaplarının Cilt 4, sayfa 232'de de bilgi bulunmaktadır. |
arkadaşlar biyoistatistik notu var mı elinizde?
|
Alıntı:
Biyoistatistik Çalışma Notları Buyrun. |
arkadaşlar istatisik notları varsa sevinirim..
|
iyi akşamlar sizden bir ricam olacakda benim bir tez ödevim varda yani bitirme ödevim konusu ise hamur ve ekmeğin reolojik özellikler bu konu ile elinizde bir tez varsa yardımcı olabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin
|
hibrit çeşit
Hibrit Çeşit ve GDO hakkında bilgiye ihtiyacım var.
|
Alıntı:
İstatistik Ders Notu Buyrun. |
Alıntı:
Ulusal Tez Merkezi'ne bakınız. |
Alıntı:
Hibrit Çeşit ve Islahı - Pdf Hibrit Tohum Üretimi ve Melezleme Çeşitleri Ayrıca GDO için ise buraya bakınız. |
yem bitkilerinde karışık ekim şekilleri? cvplarsanız sevınırım
yem bitkilerinde karışık ekim şekilleri cvplarsanız sevınırım |
tşk ederim...
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/showpost....&postcount=817 İsteğinizi cevaplamıştık. Önceki sayfaya bakınız. |
gıda işletmesin de insekt problemi ve mücadele pogramı yardımcı olrsanız çok sevinirm
|
arkadaşlar abartılı olmasa şayet autocad2004 varmı tek parça :)
|
Alıntı:
Lisanslı programların sitemiz üzerinden dağıtımı söz konusu değildir. İlgili programın sitesine girerek satın alabilirsiniz. |
ısı transferiyle ilgili ders notu varsa ve detaylı olarak konveksiyon içerikli olursa sevırım..
tskler... |
Alıntı:
Yanılmıyorsam Malzeme Bilgisi Ders Notları içerisinde bu konu geçiyordu. |
arkadaşlar bana damlama sulama sistemi ile ilgili ers notu ve autocad programı lazım yardımcı olursanız sevinirim.
autocad 2008-2009 ve eğer varsa türkçe yamalı program varsa iyi olur. |
Alıntı:
|
peynir üretiminde kullanılan makineler nelerdir?
labne peyniri üretim akım şeması nedir? |
Alıntı:
Damla Sulama Sistemi Kısımları Nelerdir Damla Sulama Sistemleri Damla Sulama Yönteminde Ne Gibi Sorunlarla Karşılaşılır Damla Sulama Yönteminin Yararları Nelerdir Forumda bunlar gibi damla sulamayla ilgili konular bulunmaktadır. Bu şekilde arama yaparak ulaşabilirsiniz. Yine de yetersiz gelmesi halinde istek yapabilirsiniz. Ayrıca AutoCAD programı ücretli olduğu için dağıtmamız mümkün değildir. |
Alıntı:
Makinelerle ilgili olarak firmaların sitelerinden bilgi alabilirsiniz. |
türkiyede etlik piliç ve yumurta tavukçuluğunun gelişimi ile ilgli bilgilerınızı alabılırmıyım ayrıca bu konu hakkındakı lınklerı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunuz bu benım tez odevımdır ve ayrıca avrupadakı etlik piliç ve yumurta tavukculugu gelısımıde bılgı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunz sımdıden tesekkurler
|
tahıl tanelerinde Hunterlab analizlerinin tgk ya uygun olması için gereken değerleri bulamıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Akademik Google'da arama yaparak bu konudaki çalışmalara ulaşabilirsiniz. |
genel bahçe bitkileri ders notu lazım şimdiden tşk ederim...
|
Alıntı:
Ders Notları ve Bahçe Bitkileri bölümlerinde arama yaparak dilediğiniz konulara ulaşabilirsiniz. Bahçe Bitkileri bölümünde zaten müfredat konuları mevcuttur. Ders Notları bölümünde ise çeşitli Bahçe Bitkileri notları bulunmaktadır. Bulamadığınız konular için burdan yeniden istekte bulunabilirsiniz. |
Alıntı:
Dünya'da ve Türkiye'de tavukçuluk tıklayınız. Başarılar. :good: |
Tarım makinalarında metal malzeme kullanımı ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz(örneğin ;pulluğun kulak kısmında st 37 çelik kullanılır vb.)
|
Alıntı:
Tabi ki elimizden geldiğince paylaşırız. Ancak isteğinizin Alfa Laktalbumin İle Onun İnsan Sağlığı ve Beslenme Açısından Önemi konusuyla alakası bulunmamaktadır. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:44 |