![]() |
Alıntı:
|
selam siteye bende yeni üye oldum organik tarım bölümü mezunuyum (işsiz :img-cray: )
|
Alıntı:
Umarım kısa sürede iş bulursunuz. |
Selam sistem güzel umarım devamlılığı sağlanır. Artık herşey internetten döner oldu. İyi çalışmalar dilerim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz, teşekkürler. Bu arada, forum içerisinde reklam amacıyla site adresi vb. paylaşımı yapmıyoruz. |
slm ben seyma.memnun oldum:)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Sizin kadar genc degilim ama bende yeni uye oldum.Selam herkese.Ankara Universitesi Bitki Koruma mezunuyum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Bahar .. Diyarbakırda 1.sınıf bahçe bitkileri ögrencısıyım ..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
yeniyim
arkadaşlar yeni katıldım site ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz..
|
Sorunuz nedir ?
|
merhaba.semra ben omü 2, sınıf tarla bitkileri bölümü okuyorum. ayrıca üretici örgütünde tarım danışmanlığı yapıyorum 4 yıldır.fındık eksperliği mezunuyum kaliteli ve güvenli bilgi alışverişi için buradayım.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Çok güzel bir fakültede, bölümdesiniz... Hocalarımıza selamlar. :) |
Size bişey sorabilir miyim ben laborant ve veteriner sağlık öğrencisiyim bu sınavdan sonra çalışma imkanı falan nasıl olcak bi bilgisi olan var mı ben bu sınava girebilir miyim?
|
Alıntı:
|
mrhba arkadaşlar ben gül yeni katıldım organik tarım menzunuyum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Sorunuza verilen cevaba şuradan bakabilirsiniz. |
Arkadaslar bitki koruma ve zirai ilac ders kitabı ya da ders notları olan mühendislik öğrencisi arkadaşlar bana ulasmanizi rica ediyorum çok ihtiyacım var
|
Alıntı:
|
Merhabalar arkadaşlar kamu yönetimi okudum,bu yıl tekrar hazırlandım içimde ukteydi veterinerlik ama olmıycak gibi zootekni bölümü ilgimi çekiyor,iibf okudum ve iş bulmak gerçekten zor,zootekni okuyan okumuş olan arkadaşlar biraz bilgilendirirse çok iyi olur,hayvancılık yapıyorum aynı zamanda,,akademik kariyer olarak ilerlemek ne derece mümkün acaba zootekni bölümünde şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Bu konudan bölüm hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz: http://www.ziraatciyiz.biz/zootekni-...imi-t4628.html Zootekni bölümü çok yerde açılıyor ama ne yazık ki öğrenci tercihleri çok yüksek değil. Bu nedenle, yakın zamanda kapanmayla karşı karşıya kalabilir. |
Merhabalar ben Aslı, Ankara Üniversitesi Bahçe Bitkileri 3.Sınıf öğrencisiyim.
Böyle güzel forumu bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum paylaşımlarınız bilgileriniz için çok teşekkürler ... |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Mustafa CAN
Meraba ben mustafa can ziraat teknıkerlık mezunuyum bu sayfaya yenı üye oldum tüm ziraat mühendisi ve ziraat teknıkeri arkadaşları saygıyla selamlıyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba yeni üyeyim. E. Ü. Ziraat Fak. Zootekni mezunuyum. MEB de çalışıyorum. Ziraat Müh. diplomamı kiraya vermek istiyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. İŞ ARIYORUM bölümümüze ilan açabilirsiniz. Tıklayın. |
Merhaba arkadaşlar, Ben Ela Özgen. Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı yapılacak mı bu sene? Bilginiz var mı? AB yardımı sözleşmesi 2016 da bitiyormuş. MR. Mühendis CHP verirseniz sevinirim.
---------- Mesaj eklendi (15:29) ---------- Önceki mesaj (15:28) ---------- Cevap demek istedim CHP nerden çıktı anlamadım. :) |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Danışmanlık sınavıyla ilgili her türlü bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz: 2015 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı |
hoşbulduk tşkler
|
Merhabalar ben sedat adanadan insallah bu sene araniza katilacagim
|
Alıntı:
Şimdiden hayırlı olsun, hoşgeldiniz. |
Selam meslektaşların. Ben tugay erciyes üniversitesi-tarla bitkileri mezunuyum. Tibbi ve aromatik çalışıyorum sorusu olanlar ulaşabilir.
|
Alıntı:
|
Cümleten selamlar, tercihimi yaptım nasipse sizlerle meslektaş olucam :a025:
|
Alıntı:
Hayırlı olsun. |
selamlar
Merhaba,
Çiçeklerle hobi düzeyinde ilgileniyorum, burayı da tesadüf eseri buldum, herkese saygılar:) |
Merhaba. Hoşgeldiniz, iyi bayramlar.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:07 |