![]() |
Hem foruma hem de kadroya yeniden hoşgeldin Mehmet.
|
Hoşbulduk hocam. Teşekkür ederim :a082:
|
Hoşgeldin Mehmet. Umarım Forumumuz çok faydalı olur sana. Hep birlikte daha güzele, emin adımlarla...:a025::good:
|
Hoşbulduk. Teşekkür ederim.
|
selamm
:)merhabaaaaaaaa:)
|
Merhaba. Hoşgeldiniz.
Faydalı ve güzel zaman geçirmeniz dileğiyle... |
hoşgeldiniz :bye:
|
Alıntı:
|
hoşgeldniz
|
Alıntı:
|
tesekkur ederimmm:):):):):)
|
hoşgeldin
|
hoşgeldin:)
|
hoşgeldin
|
Hoşbulduk Teşekkür Ederim
|
merhaba
merhaba arkadaşlar ben gülsem, siteyi küçük bir araştırma yaparken buldum. benim 10 dönümlük bir arazim var uzun süredir nadasa bırakılmıştı. şimdi değerlendirmek isitiyorum. ama ne ekeceme henüz karar vermedim. bunun araştırmasını yaparken bu siteyi buldum ve çok yararlı bilgilerle karşılaştım..
umarım burdan olumlu bir sonuçla yola çıkarım.. teşekkürler .... |
Merhaba Gülsem Hanım, hoşgeldiniz.
Forumda Türkiye'de tarımı yapılan bütün ürünlerin yetiştiricilik konuları bulunmaktadır. Bölgenize uyumlu olan ürünlerin yetiştiriciliklerine bakabilirsiniz. Sorularınızı ilgili konulardan sorabilirsiniz. Faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz Gülsem Hanım. Size önerebileceğimiz ürünler; sizin kendi arazinizin toprak analizi yapıldıktan sonra hangi ürünün daha iyi seviyede yetişebileceğine bağlıdır. Toprak analizinizi ise yaşadığınız yerdeki Toprak Analiz Merkezlerinde yapabilirsiniz. Ancak bu şekilde hangi ürünün sizin için daha avantajlı olabileceği hakkında bir bilgiye sahip olabiliriz. Umarız arazinizi en iyi şekilde kullanır ve en verimli ürünler yetiştirirsiniz.
Hayatınızda mutluluklar ve başarılar dileriz... |
Merhabalar
Selamlar Ben Semih Daha Yeni Buldum bu siteyi umarım aranıza kabul edersiniz daha cok yeni bi ziraatci olmaya calısan bir ögrenciyim sizler sayesinde bişiler ögrenmeye calısmak güzel olacaktır...Tşkler..:):)
|
Merhaba,
Bütün meslektaşlarımızın, tarımla uğraşan arkadaşlarımızın her zaman için aramızda yeri var. Sizde hoşgeldiniz. Faydalı bilgileri paylaşmak dileğiyle... :) |
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz. Sizleri aramızda görmek elbette bizi sevindirecektir. Umarız ki hem keyifli hem de yararlı vakitler geçirirsiniz. Ayrıca kafanıza takılan ve merak ettiğiniz ne varsa hiç çekinmeden bize sorabilir, bilgi alışverişi yapabilirsiniz. |
Hoşgeldiniz
|
Hoşgeldin
|
Hepinize merhaba ben Dicle Üniversitesi Organik Tarım Bölmü 1. Sınıftan Mehmet. Hepinizle tanıştığıma sevindim :bye:
|
Hoşgeldiniz
|
Hoşgeldiniz
|
Merhaba ben Mehmet
|
Hoşgeldiniz. Bende Mehmet
|
Merhabalar
Arkadaşlar merhaba
Anadolu Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 97 mezunuyum. 10 yıldır özel sektörde çalışmaktayım. Bugünlerde kendime bir "B planı" oluşturmak için, çiftcilik ve hayvancılık üzerine internette araştırmalar yaparken sitenize denk geldim ve üye oldum. Konulara çoğunuz kadar hakim olmadığım için, ilk etapta biraz sessiz bir üyeniz olacağım gibime geliyor. Eğer işi filiyata dökebilirsem yaşadıklarımı da sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Sağlıcakla kalın. Alper |
Merhaba Alper bey,
Forumumuza hoşgeldiniz. Umarım faydalı bilgiler sunabiliriz. Sizinde bilgi, birikim ve deneyimlerinizden her zaman için faydalanmak isteriz. İyi günler dileğiyle... |
Merhaba
merhaba ben duran emekli veteriner hekimim tüm genç ziraatçılara selam
|
Alıntı:
|
Merhaba
Merhaba arkadaslar, sitenizi çok beğendim yeni üye oldum..
Umarım güzel bilgiler edinirim. Paylaşım için teşekkürler.. |
Merhaba kasva92,
Forumumuza hoşgeldiniz. |
Merhaba
Forumumuza Hoşgeldin. Keyifli Vakitler Geçirmen Dileğiyle... |
Foruma Hoşgeldiniz Duran Bey.
Selamlar |
Forumumuza Hoşgeldiniz...
Tarıma dair herşeyi paylaştığımız forumumuzda umarım hoş vakit geçirirsiniz...:good: |
iyi vakit geçirmen dileğiyle
|
Selamlar saygılar
bu sene ziraat fakültesi tercih etmek istiyorum bahçe bitkileri bölümünü tanıtım videosu varmıdır acaba
|
Merhaba hoşgeldiniz.
Hangi bölümü seçmeliyim ? Bahçe Bitkileri Bölümünün Tanıtımı Bu konular size yardımcı olacaktır. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:29 |