![]() |
Kazanmak için kaç puan almak lazım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=smb;31482]
Alıntı:
|
[QUOTE=DHeMLy-CHaY;31496]
Alıntı:
|
ZİRAİ İLAÇ BAYİLİK SINAVI EĞİTİMİ
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bayilik sınavı
belgeyi almak için kaç doğru yapmamız gerek bilen var mı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çalışma şekli
Arkadaşlar merhabalar, ya ben bi kaç haftadır notlara konu konu çalışmaya başladım okuyarak yalnız bişey anlaşılmıyor daha doğrusu ben anlayamıyorum ve akılda kalmıyor, siz nasıl çalışıyorsunuz bi yöntemi, tekniği var mı ?
|
Alıntı:
|
Sınava hiç girmediğimi belirtmek isterim fakat ufak bir öneride bulunacağım ne kadar faydası olur bilmiyorum.Yazmadan akılda kalması mümkün değil.Konular ezber sınavda tamamen ezbere dayalı önce okumanızı, ezberlik kısımları ise not almanızı tavsiye ederim.Çok vakit alıyor farkındayım fakat başka türlü ezberleneceğini sanmıyorum, kanımca öyle.Kolay gelsin.
|
Sınava yıllar önce bir kere girdim ve kazanamadım. Yine de yazarak çalışmanın daha etkili olacağını düşünüyorum. Not almak, kendinize göre yorum yaparak yazmak gerekiyor.
|
Alıntı:
Not: Eğer ki olurda sınavı kazanmış arkadaşlardan biri bu yazıyı görürse; lütfen NASIL CALISTIGINI ANLATIP amme hizmeti yapsın. :a108::c062::a025: |
Haberde okumuştun geçen sene veya ondan önceki sene bilmiyorum. Sınava binlerce kişi girmiş sadece 35 kişi kazanmış. Kolay bir sınav değil. Mesela zararlı bir böceğin yılda kaç döl verdiği, pupa tipi gibi detay sorular soruluyor. Bitki korumacılar daha avantajlı ama başka bölümden olupta sıkı bir çalışmayla kazanılabilir. Her gün 2-3 saat çalışmak gerekiyor
|
• "BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ"
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar 80 sorudan kaç doğru yapmamız lazım belgeyi almak için sayı olarak belli mi?
|
Alıntı:
|
zirai ilaç bayilik belgesi için Sınav geçme notu kaç ? Kaç soru doğru yapılmalı?
---------- Mesaj eklendi (01:51) ---------- Önceki mesaj (01:47) ---------- Başarı puanı 60 deniyor , tam olarak kaç net bi kaynak var mı başarı puanı için? |
Alıntı:
|
Sınava ankara da nerede(kurum,birim veya ilçe vs.) giriliyor bi bilgisi olan varmı?
|
Alıntı:
|
Git gide dahada zor gelmeye başladı... Zirvesi belli olmayan bir dağa tırmanmak gibi bir hissiyat veriyor bana.:a058::c046::confused::(:e010::a026:
Kafa gidince emojilere sardım adeta... |
Öncelikle meraba Bi sorum olacaktı sınav ile ilgili Lise'de kimya bölümünden mezun oldum şuan 2 yıllık bitki koruma son sınıfım sınava girebilir miyim ?
|
Alıntı:
Mezuniyet şartı bulunmaktadır. |
Corona
Dostlar corona nedeniyle bayilik sınavı iptal olma ihtimali var mı acaba ??
|
Alıntı:
|
Başvuralar sadece internet üzerinden oluyor degil mi ? Herhangi bir il müdürlüğüne gitmemize gerek yok degil mi ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (19:39) ---------- Önceki mesaj (18:42) ---------- Alıntı:
|
Alıntı:
Risk grubu şu an için 65+ yaş görünüyor. Gençlerin yer değişikliği yapmaları kendilerine değil annesine, babasına, dedesine, ninesine zarar verecek ne yazık ki. Tatil olunca keşke herkes olduğu yerde, evinde dursa. |
coronanın yayılım hızını ingilterede de bulunan akrabalarımızdan ogrendiğimiz kadarı ile cok hızlı ..cimere yazalımmı arkadaslar ne dersiniz sınavın ertetenmesi için..
|
Başvuruda diploma tarihi diyor. Simdi size bir sorum olacak. Benim gecici mezuniyet belgem var. Diplomami almadim daha. Diploma tarihi diyor. Mezuniyet tarihini mi girecegim yoksa belgenin bana verildigi tarihi mi ? Birde basvuru yaptiginiz il diyor. Benim şu bu bulunduğum bölgeyi mi diyor ? Yoksa gidip en yakın ilden başvuru yapıp o ili mi yazıyorum. Nolur yardımcı olun çok fena arafta kaldım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:27 |