Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2019 Kasım Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=13606)

devrimci158 04.10.2019 15:31

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31241)
Merhaba,

+90 (312) 315 61 04

Kendi bölümünüzü seçmeniz gerekiyor diye biliyorum. UTEM'den bilgi alın garanti olsun. :good:

Teşekkür ederim.iyi günler

Meyra54 08.10.2019 15:47

Bu notu indirebilen var mi yukleyemedim brn de

Mr.Muhendis 08.10.2019 16:26

Alıntı:

Meyra54´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31250)
Bu notu indirebilen var mi yukleyemedim brn de

4 farklı link var. Hepsi çalışıyor an itibariyle.

mcan43 15.10.2019 15:28

Basvurum onaylandi.baska bir işlem yapmamıza gerek yok degilmi arkadaş lar.

smb 19.10.2019 17:16

Alıntı:

mcan43´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31259)
Basvurum onaylandi.baska bir işlem yapmamıza gerek yok degilmi arkadaş lar.

Kayıtta bildirdiğin cep telefonuna mesaj gelmiştir... Keza sisteme girdiğinde onaylı başvuru gözüküyor ise tamamdır. Sorun yok yani. :a025:

ziraatmühh 06.11.2019 11:59

Arkadaşlar kolay gelsin. Tarım kanunu adı altında bir dosya var bu dosya güncel değil sanırım. Bakanlık olarak tarım ve köy işlerini sunuyor. Bu mevzuata bakmaya gerek var mı?

Mr.Muhendis 06.11.2019 13:05

Alıntı:

ziraatmühh´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31296)
Arkadaşlar kolay gelsin. Tarım kanunu adı altında bir dosya var bu dosya güncel değil sanırım. Bakanlık olarak tarım ve köy işlerini sunuyor. Bu mevzuata bakmaya gerek var mı?

Merhaba,

Bakanlığın sayfasından güncele ulaşabilirsiniz.

Ekleme: İlgili bağlantıyı ilk mesaja ekledim.

smb 09.11.2019 22:49

Sınava il dışından katılmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum;
Eğer ki bir sorun olmazsa bende sınava gittiğim gün büyük ihtimalle yalnız olacağım.
Bu yüzden telefonla ilgili bir sorun çıkar mı? Yani sınav binasında emanet gibi bir durum oluyor mu, yoksa ÖSYM sistemi gibi sorun çıkar mı? Cevap verir, tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum! Şimdiden teşekkürler...

ziraatmühh 10.11.2019 21:00

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31298)
Sınava il dışından katılmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum;
Eğer ki bir sorun olmazsa bende sınava gittiğim gün büyük ihtimalle yalnız olacağım.
Bu yüzden telefonla ilgili bir sorun çıkar mı? Yani sınav binasında emanet gibi bir durum oluyor mu, yoksa ÖSYM sistemi gibi sorun çıkar mı? Cevap verir, tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum! Şimdiden teşekkürler...

Gazi üniversitesi içerisinde kırtasiye emanet alıyor.

Mr.Muhendis 15.11.2019 10:37

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

23 Kasım 2019 Cumartesi Günü saat 10:00'da Ankara'da Gazi Üniversitesince gerçekleştirilecek olan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavına giriş belgeleri https://basvuru.gazi.edu.tr/ web adresinde 15.11.2019 tarihinden itibaren yayınlanacaktır. Aday İşlemleri Sistemi'ni (AİS) daha önce kullanmamış olan adaylar, sınav giriş belgesinin çıktısını almak için öncelikle "Sisteme kayıt olmak istiyorum" bağlantısına tıklayarak sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

Sınava girişte adaylardan iki belge talep edilecektir;

Üniversite tarafından hazırlanmış olan Sınav Giriş Belgesi,
T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı / T.C. Kimlik Kartı / T.C. Kimlik Numaralı Sürücü Belgesi / Geçerli Pasaport'tan bir tanesi,
Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

smb 15.11.2019 11:21

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31319)
SINAV GİRİŞ BELGELERİ

23 Kasım 2019 Cumartesi Günü saat 10:00'da Ankara'da Gazi Üniversitesince gerçekleştirilecek olan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavına giriş belgeleri https://basvuru.gazi.edu.tr/ web adresinde 15.11.2019 tarihinden itibaren yayınlanacaktır. Aday İşlemleri Sistemi'ni (AİS) daha önce kullanmamış olan adaylar, sınav giriş belgesinin çıktısını almak için öncelikle "Sisteme kayıt olmak istiyorum" bağlantısına tıklayarak sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

Sınava girişte adaylardan iki belge talep edilecektir;

Üniversite tarafından hazırlanmış olan Sınav Giriş Belgesi,
T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı / T.C. Kimlik Kartı / T.C. Kimlik Numaralı Sürücü Belgesi / Geçerli Pasaport'tan bir tanesi,
Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Sisteme kayıt oldum ama sanırım halen daha sınav giriş belgeleri yayınlanmadı.:a014:

---------- Mesaj eklendi (11:15) ---------- Önceki mesaj (11:08) ----------

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31320)
Sisteme kayıt oldum ama sanırım halen daha sınav giriş belgeleri yayınlanmadı.:a014:

Şimdi görünüyor. Sorun yok...:thumbup:

---------- Mesaj eklendi (11:21) ---------- Önceki mesaj (11:15) ----------

Arkadaşlar üst üste farklı cevaplar yazdım.. Ama bir sorun çıktı... Sınav Giriş Blegesini görüntüleye tıkladığımda PDF dosyasına yönlendiriyor ama dosya görüntülenmiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı?

Mr.Muhendis 15.11.2019 11:42

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31320)

---------- Mesaj eklendi (11:15) ---------- Önceki mesaj (11:08) ----------

Şimdi görünüyor. Sorun yok...:thumbup:

---------- Mesaj eklendi (11:21) ---------- Önceki mesaj (11:15) ----------

Arkadaşlar üst üste farklı cevaplar yazdım.. Ama bir sorun çıktı... Sınav Giriş Blegesini görüntüleye tıkladığımda PDF dosyasına yönlendiriyor ama dosya görüntülenmiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı?

Anlık bir sorun olabilir. Gün içerisinde tekrar deneyin.

smb 15.11.2019 11:45

Sadece bende mi var acaba? Eğer ki öyleyse Gazi Üniversitesini arayacağım. Halledebilirler mi acaba? :e010:

Arkadaşlar sorunu buldum. PDF olarak açmaya çalışıldığında açmıyor. Ama telefondan ve Word dosyasıyla İNDİRdiğinizde açıyor.

yalcnbeyza 15.11.2019 13:05

sisteme kayıt oldum. başvurum onaylandı fakat GAZİ AİD'de başvurunuz bulunmamaktadır diyor acaba bir tek ben mi sorun yaşadım ??

Mr.Muhendis 15.11.2019 13:42

Bildiğiniz gibi bu tarz durumlarda sitelerimiz/sistemlerimiz ilk gün hiç doğru çalışmaz. :) O yüzden acele etmeyin derim. İlerleyen saatlerde deneyin, şayet yine sorun yaşarsanız ilgili birimleri ararsınız.

smb 16.11.2019 08:46

Alıntı:

yalcnbeyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31325)
sisteme kayıt oldum. başvurum onaylandı fakat GAZİ AİD'de başvurunuz bulunmamaktadır diyor acaba bir tek ben mi sorun yaşadım ??

Sisteme giriş yapın. Sol üst köşede ki menüye ( üst üste üç cizgi) tıklayın. Sonra Işlemlere sonra da Sınav giriş belgesine tıklayın. Açılacaktır.:thumbup

---------- Mesaj eklendi 16.11.2019 (08:46) ---------- Önceki mesaj 15.11.2019 (22:05) ----------

Arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa ve mümkünse AŞTI'den Mühendislik Fakültesine ugrasmadan en kolay nasıl gidebileceğimi söyleyebilir mi? Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Ilk defa gideceğim... Metro, Otobus falan sadece google bilgilerinden ibaret. Bilet fiyatı, hangi hat, vs bilgim yok. Detaylı bir bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

yalcnbeyza 16.11.2019 12:51

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31327)
Sisteme giriş yapın. Sol üst köşede ki menüye ( üst üste üç cizgi) tıklayın. Sonra Işlemlere sonra da Sınav giriş belgesine tıklayın. Açılacaktır.:thumbup

---------- Mesaj eklendi 16.11.2019 (08:46) ---------- Önceki mesaj 15.11.2019 (22:05) ----------

Arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa ve mümkünse AŞTI'den Mühendislik Fakültesine ugrasmadan en kolay nasıl gidebileceğimi söyleyebilir mi? Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Ilk defa gideceğim... Metro, Otobus falan sadece google bilgilerinden ibaret. Bilet fiyatı, hangi hat, vs bilgim yok. Detaylı bir bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

movit diye bir uygulama var varış ve kalkış noktlarını seçtiğinizde en doğru yolu göstercektir. Ayrıca aştide durakta sorduğunuz zaman herkes yardımcı olacaktır. cevap için teşekkür ederim mobilden giriş yapınca çözüldü

JHendRix 18.11.2019 10:48

Sehir disindan gelecegiz, telefonu vs. birakabilecegimiz emanetci vs. oluyor mu universitede?

Mr.Muhendis 18.11.2019 11:01

Alıntı:

JHendRix´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31332)
Sehir disindan gelecegiz, telefonu vs. birakabilecegimiz emanetci vs. oluyor mu universitede?

%99 ihtimalle olur. Her yıl oluyor.

JHendRix 18.11.2019 11:16

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31333)

Tesekkur ederim cevap icin.

smb 18.11.2019 22:15

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31333)

Ben Mühendislik Fakültesinde sınava gireceğim. Bazı illerde bu uygulama fakültelere göre değişiklik gösteriyormuş. Gazı Üni de de böyle bir durum olur mu? Bir de ne olur ne olmaz diye eski tip bir telefonla mi gitsem bilemedim...
Bu arada emanet almazlarsa il dışı gelenler için çok büyük sorun olacak demektir...:confused:

yalcnbeyza 20.11.2019 14:37

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31337)
Ben Mühendislik Fakültesinde sınava gireceğim. Bazı illerde bu uygulama fakültelere göre değişiklik gösteriyormuş. Gazı Üni de de böyle bir durum olur mu? Bir de ne olur ne olmaz diye eski tip bir telefonla mi gitsem bilemedim...
Bu arada emanet almazlarsa il dışı gelenler için çok büyük sorun olacak demektir...:confused:

sınav sadece Gazide olduğu için her fakülte önünde emanetçi oluyor. Geçen sene de öyleydi.

smb 20.11.2019 19:04

Alıntı:

yalcnbeyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31340)
sınav sadece Gazide olduğu için her fakülte önünde emanetçi oluyor. Geçen sene de öyleydi.

Teşekkürler. Benim memleketimde emanetciler bir kutunun içine eşyaları koyup anahtar veriyorlardı. Orada da öyle mi olmuştu.

Mr.Muhendis 20.11.2019 20:48

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31341)
Teşekkürler. Benim memleketimde emanetciler bir kutunun içine eşyaları koyup anahtar veriyorlardı. Orada da öyle mi olmuştu.

Yılını hatırlamıyorum. Bir emanetçi telefon üzerine isim ve numara yapıştırıyordu. Karşı tarafa da numarayı veriyor, teslim ederken hem o kartı hem de kimliği istiyordu.

Mr.Muhendis 22.11.2019 21:18

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavına girecek adaylara başarılar diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun. 🌾

ugurtopcu 23.11.2019 14:18

Ne sınavdı ama emeği geçenlerin allah belasını versin ��

ziraatkarr 25.11.2019 14:59

arkadaşlar soru ve cevaplar bugün açıklanırmı acaba

Mr.Muhendis 25.11.2019 15:03

Alıntı:

ziraatkarr´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31349)
arkadaşlar soru ve cevaplar bugün açıklanırmı acaba

Normalde bugün eklenmesi gerekiyor.

Mr.Muhendis 25.11.2019 15:44

23 Kasım 2019 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavının cevap anahtarlı kitapçığı ekte yer almaktadır. Sınava katılan adaylar, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını aşağıdaki adımları uygulayarak gerçekleştireceklerdir.

Aday;

1) https://odeme.gazi.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numarasını girerek 10 TL sınav sorularına itiraz ücretini banka/kredi kartı ile (kart numarası girerek) ödeyecek (Havale, EFT veya diğer yollarla yapılan ödemeler işleme alınmaz),

2) https://basvuru.gazi.edu.tr/ adresine tıklayıp T.C. Kimlik Numarasını ve parolasını girerek "İşlemler->İtiraz" menüleri altında sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz formunu doldurup "Gönder" butonu ile itirazını sisteme kaydedecektir.

3) İtiraz süresi içerisinde itirazlarında değişiklik yapmak isteyen aday, herhangi bir ücret ödemeden 2. adımda belirtilen şekilde itirazını güncelleyebilecektir.

Adaylar, yukarıda belirtilen adımları en geç 2 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 23:59'a kadar gerçekleştirebilecektir. İlgili alanları eksik olan formlar ile ne talep edildiğinin açıkça belirtilmediği formlar işleme alınmaz. Aday İşlemleri Sisteminde yukarıdaki adımları gerçekleştirerek kayıt oluştururken adayın kullandığı bilgisayar sisteminden ya da Gazi Üniversitesinin bilişim altyapısından kaynaklanabilecek herhangi bir sorunun zamanında giderilebilmesi adına yukarıda bahsedilen tüm işlemlerin son tarihten önce tamamlanması adayın yararına olacaktır. Belirtilen son tarihten itibaren başvuru kabul edilmeyecektir. Üniversite Merkezine faks, e-posta ve/veya diğer biçimlerde ulaştırılan formlar işleme alınmaz.

Danışma için telefon numarası: (312) 441 16 98

ziraatkarr 26.11.2019 09:50

şıkları bi yere not etmiştim ama benimki c kitapçığıydı..

Mr.Muhendis 26.11.2019 10:23

Alıntı:

ziraatkarr´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31354)
şıkları bi yere not etmiştim ama benimki c kitapçığıydı..

Bakanlık şu an için yalnızca A kitapçığını yayınladı. Gün içerisinde diğerlerini de ekleyebilir.

ziraatmühh 18.12.2019 20:05

Sonuçlar 25 Aralık'ta açıklanacak değil mi?

Mr.Muhendis 19.12.2019 08:09

Alıntı:

ziraatmühh´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31403)
Sonuçlar 25 Aralık'ta açıklanacak değil mi?

24 Aralık 2019

smb 24.12.2019 12:08

Arkadaşlar sonuç açıklandı. https://basvuru.gazi.edu.tr/ sorgulama yapınız.

---------- Mesaj eklendi (12:08) ---------- Önceki mesaj (11:40) ----------

Arkadaşlar sonuçlar ne durumda?

DHeMLy-CHaY 24.12.2019 13:57

Başarılı 75 puan bizimkisi.

Mr.Muhendis 24.12.2019 14:53

Alıntı:

DHeMLy-CHaY´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31416)

Tebrikler :a025:

smb 24.12.2019 15:24

Alıntı:

DHeMLy-CHaY´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31416)

Tebrikler. :thumbup:

erdal_hez 24.12.2019 16:02

bu sınavım ıyı gectı ama gecenkı puanımınaynısı geldı bu işte bır yanlışlık olabılırmı..benım gıb probremı olan varmı..

smb 24.12.2019 17:08

Alıntı:

erdal_hez´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31419)
bu sınavım ıyı gectı ama gecenkı puanımınaynısı geldı bu işte bır yanlışlık olabılırmı..benım gıb probremı olan varmı..

Itiraz hakkı kullanabilirsiniz.

Mr.Muhendis 25.12.2019 08:18

Alıntı:

erdal_hez´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31419)

Ben olsam itiraz ederdim.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:27