![]() |
|
kaç puan almak gerekiyor ve her sorunun bir katsayısı var mı eşit mi
|
Sınava hazırlanmak için kitap ve çalışma şekli önerisi olan var mı? Öxellikle belgeyi almış, sınavda başarılı olanlar öneri de bulunabilirler mi acaba ☺
|
Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığının sitesinde bayilik sınavının 2017 sınav takvimi ve uygulama yönetmeliği açıklanmıştır.
|
Tarihler ve bilgiler güncellendi.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bkü basvuru
Geçen senelerde il gıda tarım müdürlüklerine diplomatlar gidip başvuru yapiyoduk. Bu sene sadece internet üzerindeki yapılacak başvuru
|
Merhaba, Bayilik belgesini kazandıktan sonra ne kadar sürede bayilik açabiliriz? Bunun belli bir süresi var mı? Diyelim ki bir sene açmadık. Böyle bir durumda belge iptal edilebilir mi?
|
Alıntı:
Şu an için bir sınırlama yok. |
Sınav Yeri, Ulaşım
Merhaba arkadaşlar. Sınav hakkında verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. :a025:
Ben daha önce hiç Ankara'ya gitmemiş biri olarak orada nerede kalınır? (Oteller vs.) Ulaşım nasıl sağlanır? (Otobüsler, metrolar vs.) Sınavın yapılacağı kurum binası nerededir? :e010: Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar, ya da daha önce sınava katılmış arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse oldukça makbule geçer. :bye: |
Alıntı:
Kalacak yer için şuraya bakabilirsiniz. Sınava gireceğiniz bina açıklandığında tekrar yazın. Yardımcı oluruz. :good: |
buyıl sınav başvurusu yapmak için il müdürlüklerine gidilmiyor mu
|
arkadaşlar toksikoloji vr ekotoksikoliji hakkinda kaynak ariyorum yardimci olursaniz sevirim
|
Arkadaşlar bu yıl il müdürlüğüne gitmeden mı yapacağız işlemleri.cevap yazarmisiniz.tesekkurler
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Bitki koruma dersi aldim. Ön lisans tarimsal isletme mezunuyum sinava girebilirmiyim
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar ziraat mühendsliği artık yok yerlerini fakültelere bıraktılar örneğin: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi - agri.ankara.edu.tr/ gibi. Ben ziraat fakültesi - zootekni bölümü mezunu olarak bu sınava grebiliyorum öyle değil mi?
|
http://www.hasad.com.tr/Kitaplar.asp...ori=4&Urun=249
bu nasıl sizce yetermi mi almak mantıklı mı ? Bilgisayarım bozuk telefondan slayt bakması zor oluyor. sizce alsam mı ? |
dilan
merhaba
organik tarım mezunuyum, sınavı geçtiğim taktirde nerde ve nasıl çalışmaya başlayabilirim ? |
BKÜ ürünleri satan bayide çalışbilirsiniz veya belgeyi kiralayabilirsiniz.
|
dilan
organik tarım mezunuyum girebilir miyim ?
bitki koruma tarla bitkileri üretimde kalıte kontrol dersleri almıştım. ayrıca iş olanakları nasıl ? nerelerde ve ne zamn girebilirim kazandığım taktirde ? |
Alıntı:
Alıntı:
Sitemizdeki notlardan fazlası olduğunu düşünüyorsanız alın. Alıntı:
|
Merhabalar.Ben biyosistem mühendisliği öğrencisiyim.Biti koruma dersi seçmeli ders olarak var.Eğer bu dersi alırsak,mezun olduğumuzda bu sınava girebiliyor muyuz?
|
fümigasyon öperatörlüğü hakkında biligi verirmisiniz?NASIL ALINIYOR?NASIL KAZANIYORLAR?
|
Alıntı:
Ziraat mühendisliği programlarından (lisans) birinden mezun olanlar için ders şartı bulunmamaktadır. Kaldı ki, bitki koruma dersinin zorunlu olması gerekiyor. Ziraat fakültesindeki her bölüm birbirinden ders almak zorundadır. Zorundaydı daha doğrusu. İyice suyunu çıkarmışlar. Alıntı:
|
sınav için gerekli belgeler nelerdir geçen yıl transkrip falan almıştık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse, konu dağılmasın. Umarım dediğiniz ayrım göz önünde bulundurulur ve bitki koruma vb. dersi almayan ziraat fakültesi mezunları bu sınava giremez. |
Merhaba geçme puanının 70'ten 60'a çekildiği konusunda söylentiler var, bilginiz var mı? Sınav yönetmeliği kağıdında hiçbir şey yazmıyor..
Ayrıca bazı arkadaşların Ankara hakkında nerede kalınır, nasıl gideceğiz vs. sorularını gördüm. Bu kadar da olmayın insanlar genç yaşlarda dünyanın öbür ucuna kadar gidiyorlar :D |
Alıntı:
Söylenti ? :) Resmi gazete ortada. En son değişiklik; 12.11.2013 tarih ve 28819 sayılı Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile yapıldı. Onda da geçme notuyla alakalı bir değişiklik yapılmadı. |
dilan
internetten araştırdığımda çıkan bilgiler geçmiş yıllarda sorulan soruların cvplerını vermiyor. örneğin bitki hastalıkları bakteriyoloji yi araştırdığım zaman çıkan bilgiler sorulan soruların cevaplarını içermiyor.lütfennn bana bitki hastalıkları bakteriyoloji mikroloji viroloji herboloji ve zararlıları na çalışabileceğim bi link atarmısınz bulamayınca işin içinden çıkamıyorum.
|
Alıntı:
Ders notları için tıklayın. |
merhaba kimya bölümü mezunuyum bitki sagligiyla ilgili hic bi ders almadim bu sinava girme ve bu belgeyi alma hakkim var midir
|
Alıntı:
Evet, var. |
Arkadaşlar merhaba ben elimde bi kaynak kitabı olan Hakan alioğlunun kitabını kullanıyorum
|
merhabalar ben sizin bahsettiğniz buradaki ders notlarını indirdim ancak çoğu 2008 sunumları bir sıkıntı olur mu özellikle değişen konular artık kullanılmayan ilaçlar ve mevzuatlarla ilgili
teşekkürler.... |
Alıntı:
Değişen ilaç listesi için bakanlığın yayınlarını kullanabilirsiniz. |
nereden temin edecez link atar mısınız ?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:00 |