![]() |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar tarım il müdürlüğüne başvuruya gitmeden önce hangi evrakları hazırlamamız gerekli ?
|
Alıntı:
|
Başvurular devam ediyor.
|
Başvurular devam ediyor.
|
Arkadaşlar uygulama talimatı şu şekilde,
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...d05b7c17ff.jpg Sent from my Xperia ™ |
Merhaba ben 2 yıllık tarımsal kooperatifçilik okudum şimdide dgs ile ziraat fakültesinde okuyorum.4.sınıfım ve sınavdan sonra mezun olacağım. Önlisans diplomamı kullanarak ve transkript alarak 4 yıllık okulda aldığım dersi belgelersem sınava başvurabilir miyim
|
Alıntı:
Önlisans programında bitki koruma, hastalık ve zararlılar, yabancı ot mücadelesi vb. ders aldınız mı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar üç aylık çalışma ile sınavı başarabilir miyiz çok mu zor
giren arkadaşlar anlatsın lütfen |
yeniden 80 soru sorulacak öyle mi bir de kaç puanla geçiliyor
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Tibbi ve aromatik bitkiler mezunuyum bayilik sinavina qirebilirmiyim??
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Piyasaya bu sınav ile ilgili bir kitap 📚 var yazarı Hakan Alioğlu bu kitabı gören var mı? Yoksa ders notları yeterli olur mu?
Sent from my Xperia ™ |
Alıntı:
Bayilik sınavına hazırlık kitabı olarak satılanlara itimat etmeyiniz. Çünkü, bu kitapların büyük çoğunluğu internette ücretsiz olarak sunulan ders notlarının yazıcı çıktısı alınarak hazırlanmış. Bir üyemizin de bu konu hakkında yorumu şu şekildedir: Alıntı:
|
Teşekkür ederim
Sent from my Xperia ™ |
arkadaslar ve sayın admin ben zirai ilaç bayii belgesi sınavına hazırlanacagım ve onunla alakalı hangi kitabı önerirsiniz.
|
Alıntı:
|
Başvurular devam ediyor.
|
Anadolu Üniversitesi Tarım Bölümü okuyorum.Okulumu bitirmeye sadece tek dersim var .Final sınavım 24 Ocak 2016 tarihinde .Benimle aynı durumda olan arkadaşlarla birlik oluşturup sınav müracaat süresinin uzatılması mümkün olabilir mi?
|
Alıntı:
|
mrb.lar ben düz liseden mezun oldum bayilik sınavına girmek istiyom şuan celal bayer üniversitesi bitki koruma okuyom bende bu sınava gire bilirmiyiö
|
Alıntı:
Tarım lisesi mi ? |
yok düz lise bitki koruma dersi hiç görmedim lisede
---------- Mesaj eklendi (01:31) ---------- Önceki mesaj (01:29) ---------- girebilirmiyim |
Alıntı:
|
tamam saol kardeşim
|
Alıntı:
meraba.. ben samsun'dayım burası için bilgi verebilirim, bizler ilçelerden başvuru yapamıyoruz, il tarıma başvuruyoruz |
Başvurular devam ediyor.
|
Il Müdürlüğü ne yapilan basvurudan sonra subatta yapilacak internet uzerinden basvuru ve para yatirma kalıyor degil mi
|
Alıntı:
|
Diploma veya Mezuniyet Belgesinin onaylı sureti, mezuniyet belgemi üniversiteden aslı gibidir mi yaptırmak gerekiyor yoksa direkt mezuniyet belgemi mi goturmeliyim. Ayrıca tarimsal yapilar ve sulama bolumu mezunuyum transkript goturmem gerekiyor mu
|
Alıntı:
|
Merhabalar ben MYO bahce ziraatı bölümü mezunuyum gordugum dersler içinde bitki hastalıkları ve bitki zararlıları dersleri vardı. Zirai ilaç bayılik sınavına gırebilirmiyim.tesekkurler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başvurular sona erdi, çalışmalarında tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım hepimiz alırız şu belgeyi de :)
|
sınav başvurusu 15 ocak diyor uzatılma ihtimali varmı?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:59 |