![]() |
ekoloji ders notları var mı acaba?
|
Alıntı:
Hangisini arıyorsunuz ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ekolojinin Dalları Ekosistemler Ekoloji ile İlgili Terimler Bu konuları inceleyiniz. Birazdan ders notu bölümüne de ekleme yapacağım. Öncelikle elimdeki notları inceleyip, düzenli hale getirmem gerekiyor. http://www.ziraatciyiz.biz/lcme-bilg...otu-t1918.html Ölçme Bilgisi konuları çok fazla farklılık göstermiyor. Burdaki notu diyecektim ancak baktınız sanırım. Sayın Ahmet Öztürk 'ün Ölçme Bilgisi ders notlarını eklemeye çalışırım. Bulamazsam farklı bir kaynaktanda eklemeler yaparım. Ekleme: Ekoloji Ders Notu |
çok teşekkürler :)
|
Alıntı:
|
bitki toprak su ilişkileri, malzeme ve yapı bilgisi ve istatistik ders notları varsa paylaşabilirmiyiz ?
|
Alıntı:
İstatistik Ders Notu Malzeme Bilgisi Ders Notları Yapı Malzemesi Ders Notları |
iyi günler entomoloji notları varmı acaba sizde hocam
|
Alıntı:
İyi günler. |
gıda alerjenleri
|
malvaceae ile ilgili not var mı acaba? :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Biraz daha bilgi lütfen. Gıda Alerjisine Yol Açan Gıda Alerjenleri İsteğinize göre örnek bir konu ekledim. Alıntı:
|
enerji yönetimi dersi ders notu - MYO- varmıdır
|
Alıntı:
|
ölçme bilgisiyle ilgili notlar varsa
|
Alıntı:
|
bitkilerde solunum ve büyümeyle ilgili not istiyorum
|
Alıntı:
Bitkilerde Fotosentez ve Solunum - PDF Büyüme ve Gelişme Sunusu |
ölcme bılgısıyle ılgılı ders notu ıstemıstım ama acılmıo yaaa:S nası acabılırım
|
Alıntı:
|
mini spring hakkında detaylı bilgi ve projelendirilmesinin nasıl yapıldığını rica edeceğim
|
Alıntı:
Mini Springlerin Avantajları Bilgi buldukça eklemeler yapacağım. |
gıda alerjenleri hakkında tez hazırlıycam bunun için bu konuda kaynak istemiştim birazcık detaylı olarak elinizde varsa ekliyebilirmisiniz?
|
gıda muhafaza yöntemleri hakkında bir kaynak ekleyebilirmisiniz
|
Alıntı:
Alıntı:
Et ve Et Ürünleri Muhafaza Yöntemleri Tavuk Eti Muhafaza Yöntemleri |
sera yapım tekniği lütfen
|
yemler bilgisi ve hayvan besleme ders notları gerekliydi...varsa şimdiden çok teşekkür ederim
|
gıda alerjenleri bir konu adı alt başlıkları alerjiye neden olan gıdalar bunların alerjen etkileri ve ne gibi alerjiye neden oldukları konusunda bilgiler içeriyor bu konuda daha detaylı bir kaynak ekleyebilirmisiniz
|
Şu sıralar biraz yoğunum arkadaşlar. Yoğunluk bittiğinde isteklerinizi cevaplandıracağım. Anlayışınız için teşekkürler.
|
fotosentez ve sulamayla ilgili ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var
|
Serin İklim tahılları
Serin İklim tahıllarında Tohumluk Üretim aşamaların detaylandırarak (Özellikle Yulaf için) yazarsanız çok mutlu olacağım.
|
mikrobiyoloji ile ilgili elinizde ders notu varsa çok sevinirim teşekkür edrim
|
fere kulagının bakımı nasıl yapılmalı gübre olarak ne kullanılmalı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sera Kurarken Nelere Dikkat Etmeli Sera Çeşitleri Nelerdir Detaylı bilgi için forumda sera yazarak arama yapınız. |
Alıntı:
Organik Hayvan Besleme ve Yemin Özellikleri Hayvan Besleme Biyokimyası Ders Notları Büyükbaş hayvan besleme |
Alıntı:
Alerjiye Neden Olan Gıdalar Besin alerjisi ve alerjiye neden olan besinler Bu konuları inceleyiniz. Fırsat buldukça eklemeler yapacağım. |
Alıntı:
Fotosentez İnceleyiniz. Eğer yetersiz gelirse farklı kaynaklarda ekleriz. Ancak genel olarak bu şekildedir. Ayrıca foreverTYS 'nin dediği gibi sulama ile ilgili nasıl bir bilgi istiyorsunuz ? |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:51 |