![]() |
merhaba danısmanlıgın bıze kazandıracakları nedır bıraz bılgı verebılırmısınız neler yapılabılır bu belgeyı almaya hak kazanırsak
|
Alıntı:
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular |
bi konuda bilgi almak istiyorum tarımsal danışmanlık sınavı tarihi henüz açıklanmamış ne zaman yapılacak sınav bilginiz var mı?
|
Alıntı:
|
iyi günler Ben ön lisans zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi mezunuyum bu sınava girip tarımsal danışmanlık belgesi alabilirmiyim ?
|
merhaba ben ön lisans organik tarım mezunuyum sınava basvurabilirim öyle degil mi birde 2013 basım kitap var diyo yazıyo 2014 basım yokmu yardımcı olursanız sevinirim.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
mrb arkadaş noldu bu sınav olmayacak bu sene heralde bilgisi olan varsa bizide bilgilendirsin sinavin olup olmayacağı konusunda
|
Alıntı:
Hâlâ net bir şey söylenmiyor. |
Artk başvuru tarihleri açıklansa ne zaman açıklanacakbilgi verir misiniz
|
Alıntı:
|
son başvuru tarihini biliyormusunuz
|
Alıntı:
|
Hayırlı Günler bu sene 2015 Yılında Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı yapılacak mı eger bu konuda yetkılı bırılerı varsa yardımcı olabılır mı bana
|
Bu sınava girersek atamada istenir mi bu belge
|
Alıntı:
Alıntı:
|
2015 Danışmanlık Sınavı deyince birden umutlandık. Tekrardan ana başlık olarak anasayfada olunca belli mi oldu diye sevindim Temmuz olması çok iyi olurdu fakat görünen o ki Bakanlık yapmamakta direniyor. Yılda 2 olan sınav 1'e düşürdüler şimdi de hiç yapmasalar şaşırmam...!! Çünkü Danışmanlık yönetmeliği çok karmaşık bir hal aldı.
|
Alıntı:
|
Yayım sınavı hakkında herhangi bir gelişme var mı ?
|
Alıntı:
|
merhabalar danışmanlık sınavı mayısta başvurular başlanılacak diye yazılmıştı ama şimdi ise hangi ayda yapılacak diye belirtilmemiş kesin bir bilgi yokmu
|
Alıntı:
Geçtiğimiz yıllara bakılarak yapılan tahminlerdi. Ancak, henüz kesin bir şey olmadığı gibi, "olabilir" de denilmiyor. |
merhabalar tarımsal yayım ve danışmanlık sınavının başvuru tarihleri belli mi?
|
Alıntı:
Ne yazık ki hayır. |
tarımsal danışmanlık sınavı ...
Arkadaşlar bu sene tarımsal danışmanlık sınavı yapılacak mı yapılmayacak mı bir bilgisi olan arkadaşlar yok mu bu konu hakkında neden gerekli açıklama yapılmıyor
Başvurular mayıs ayındadır deniliyordu şimdi onu da kaldırmışlar... :confused: |
Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı başvuru tarihi hakkında bir açıklama mevcut mu
|
Alıntı:
|
Sınav olmama ihtimalide var bi dedikoduda seçimlerden sonra olabilir deniliyor, inşallah olurda sınava girmek olanların ümitlerini boşda kalmaz
. sınava çalışanlar varmı buarada |
hocam başvurular şimdi yapılıyor mu yani kabul ediliyor mu peki..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tarımsal danışmanlık sınavı eylül-ekim gibi yapılacağı söyleniyor
|
Merhaba arkadaşlar, Bu yıl yayım ve danışmanlık sınavı olacak mı? Mr. Mühendis cevap verirseniz sevinirim.
---------- Mesaj eklendi (15:37) ---------- Önceki mesaj (15:35) ---------- Alıntı:
|
Alıntı:
|
umarım olur denildiği tarihte ben de sorduğumda temmuz gibi yapmayı planlıyoruz demişlerdi
|
son sınıfta okuyan bizler için iyi olacak sınav tarihinin geç olması. mezun olup başvuru yapabiliriz inşallah.
|
Aradım mail attım bimerden ulaştım, henüz kesin bişey diyen yok :/ inşallah en kısa zamanda açılır arkadaşlar
|
Mail geldi bimer den arkadaşlar, eylül ayı gibi planlanıyormuş sınav
|
hocam gün aralıkları belli belli değil mi bizi bilgilendirir misiniz kaçırmayalım sınavı iyi günler
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:22 |