![]() |
Başvurular devam etmektedir.
|
Merhaba, daha önce soruldu mu bilmiyorum fakat toprak bölümü mezunuyum bitki koruma bölümünden birkaç ders aldık bitki hastalıkları ve zararlıları gibi bu dersler kabul oluyor mu?
|
Alıntı:
Ziraat mühendisleri direkt başvuru yapabiliyor. Bitki sağlığı dersi sadece önlisans mezunları için aranan kriter. |
merhaba ben tarım lisesinden mezun oldum ama bölümüm tarım makinaları bayilik sınavına girebilirmiyim
|
Alıntı:
Ziraat teknisyeni olduğunuz için girebilirsiniz. |
arkadaşlar zirai ilaç bayilik sınavı sınava başvuru yapabilmek için son mezun olmamız mı şart. 4. sınıf ogrencısıyım bız basvuramıyomuyuz.
|
Alıntı:
|
merhabalar, gıda mühendisleri de bu belgeyi alabiliyor mu?
|
Alıntı:
Hayır. |
merhabalar öncelikle herkese basarılar bişey sormak ıstıyorum bulundugum il müdürlügüne sınav basvuru evraklarımı teslım edebılıyormuyum ve ben bahce ziraatı mezunuyum henuz emın olmamamkla bırlıkte bıtkı koruma dersı aldım dıye bılıyorum umarım yeterlı olur .
|
Alıntı:
Evet, başvuru yapabilirsiniz. Bitki sağlığıyla ilgili ders almanız yeterli. |
2015 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi
organik tarım mezunları sınava girbiliyorlar mı admin kardeş... |
Alıntı:
|
Belgeyi alabilmek için kaç puan gerekli ?
|
Alıntı:
|
meraba tarım ekonomisi 4. sınıfım hazıranda mezun oluyorum sınava girebiliyor muyum ?
|
Alıntı:
Maalesef. 24 Nisan'a kadar mezun olmanız gerekiyor. |
Merhaba. Endüstri bitkileri yetiştirme ve değerlendire bölümü mezunuyum. Yabancı otlar ve kontrol yöntemleri, Bitki büyüme ve düzenleyicileri, Endüstri Bitikileri zararlıları ve Hastalıkları derslerini aldım. bu derler ile zirai ilaç satış belgesi almak için sınava başvru yapabilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Kırmızı ile işaretlediğim dersler "bitki sağlığı" kapsamına giren derslerdir. Transkriptle birlikte diğer belgeleri de götürerek başvuru yapabilirsiniz. |
merhaba,
başvurumu yaptım bugun ıns sınav gzl gecer calısma sıstemınız hakkındabılgı verırmısınız sorulardan mı baslamak daha mı ıyı |
Alıntı:
Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları Bir sınavı çözüp nerelerden ağırlıklı geliyor bakın. Daha sonra da sitemizdeki ders notlarına çalışırsınız. |
Merhaba arkadaşlar.Ben ekim 2010 tarihinde bayilik sınavını kazanmıştım.Ama henüz bir müracaatım olmadı.Sınavın geçerlilik tarihi var mı? istediğim zaman başvurabilirmiyim
|
Alıntı:
4,5 yıl önce sınavı kazandınız ama belgeyi almadınız ? Belgenizle ilgili müracat yaptığınız il müdürlüğüne ve GKGM'ye sormanızı öneririm. |
mr mühendis belgeyi almam için bayiliği açmam gerekmiyor mu ?Bayiliği açmadan bana belgeyi veriyorlar mıydı ki ?
|
Alıntı:
|
PARAYI NASIL YATIRDINIZ ?
|
Alıntı:
|
kaç soru cıkıyor ve kactanesine doğru cvp verirsek kazanıyoruz
|
Alıntı:
|
Merhaba;
Bu sınava girdik, 70 ve üzeri aldık, bayı açtık ilaç satma yetkisi içinde mi yoksa ayrı bir belge mi almalıyız? Reçeteli, reçetesiz durumlar farklı mı? |
Alıntı:
İlaç bayi = eczane, insan reçetesi = bitki reçetesi gibi düşünün. Zirai ilaç satmak için reçete yazma yetkisi almanıza gerek yok. Reçete için: Reçete Yazma Yetki Belgesi Alma İşlemleri |
Başvurular bu hafta sona erecektir.
|
merhaba teknikerlik okuyorum bu yıl bitiyor okul girebilir miyim sınava
|
Alıntı:
Bu hafta cumaya kadar mezun olsanız girebilirdiniz. |
yardım
arkadaşlar transkripi nasıl alacam biri yardımcı olsun..:dayak:
|
Alıntı:
|
ben organik tarımdan mezunum şimdi gidip başvuru yapsam benden transkrip isterler mi
---------- Mesaj eklendi (18:11) ---------- Önceki mesaj (17:51) ---------- son bir soru admin hoca bzi bitki fizyolojisi dersini görmüştük bizim bu sınava grme hakkımız varmı |
Alıntı:
Fizyoloji, bitki sağlığı yerine geçmez. Hastalıklar, zararlılar, yabancı otlar vs. gibi dersleriniz varsa onlar olur. |
Hayırlı Cumalar;
Ben Tohumculuk Önlisans Mezunuyum. Aldığım dersler içerinde; *Bitki Fizyoloji *Bitkilerde Çiçek ve Döllenme Biyolojisi *Bitki Islahı ve Genetik dersleri var. Bende başvurabilir miyim. |
Alıntı:
Maalesef bu derslerin hiç birisi "bitki sağlığı"na girmiyor. Bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi hastalık, zararlı, yabancı ot vb. içeren dersler olmalı. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:03 |