Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Tarımsal Biyoteknoloji (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Tarımsal Biyoteknoloji Hakkındaki Sorularınıza Cevap Veriyorum (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=8703)

Mr.Muhendis 21.08.2012 10:01

Alıntı:

gizemorl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17032)
teşekkürler şu an çomü tarımsal biyoteknolojiyi kazandım inş hayırlısı olur güzel meslek:)

bişey daha soracam biz kaçıncı sınıfta staj yapacagız ve stajı nerelerde yapacağız?

Üniversite de bölüm de çok güzel. Tebrikler ve başarılar. :)

Stajlar 4. ve 6. dönemlerin sonunda yapılıyor. Staj yapacağınız yerleri fakülte belirliyor. Şöyle ki, X üniversitesi A kurumunda staja onay vermezken, Y üniversitesi aynı kurumda staj yapılabileceğini söylüyor. Hatta bazı üniversitelerde bölümler arasında bile değişiklik gösterebiliyor. O nedenle, bölümdeki staj amirinizle görüşmeniz gerekiyor.

mustafaylgn 21.08.2012 12:09

Alıntı:

gizemorl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17032)
teşekkürler şu an çomü tarımsal biyoteknolojiyi kazandım inş hayırlısı olur güzel meslek:)

bişey daha soracam biz kaçıncı sınıfta staj yapacagız ve stajı nerelerde yapacağız?

3. sınıfın sonunda yapıyosun 30 iş günü, istersen her dönem azar azar yaparsın ama faydalı olmaz. Ben bu sene Tarımsal biyoteknoloji ve tohumculuk araştırma merkezinde yaptım antalyada, bir arkadaşım Marmara Araştırmada bir diğeri Antara biyoteknoloji Lab. tahum firmalarında yapabilirsin ama alanını iyi seçmelisin.

yasminnn 21.08.2012 17:25

ohh beee :D

sonunda buldum bölümden birini bende bu sene çomü de tarımsal biyoteknoloji bölümünü kazandım :)

Mr.Muhendis 21.08.2012 18:51

Alıntı:

yasminnn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17042)
sonunda buldum bölümden birini bende bu sene çomü de tarımsal biyoteknoloji bölümünü kazandım :)

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Tebrikler ve başarılar.

apoenzim 22.08.2012 20:38

herkes çomü gidiyor sanırm bende çomüdeyim memlekette çanakkale umarım sıkıntı yaşamayız herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. :)

Mr.Muhendis 22.08.2012 22:23

Alıntı:

apoenzim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17077)
herkes çomü gidiyor sanırm bende çomüdeyim memlekette çanakkale umarım sıkıntı yaşamayız herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. :)

Merhaba,

Siz de hoşgeldiniz. 2012 ÇOMÜ'lü sayısı her gün artıyor. :)

paako00 23.08.2012 10:12

Alıntı:

mustafaylgn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17036)
3. sınıfın sonunda yapıyosun 30 iş günü, istersen her dönem azar azar yaparsın ama faydalı olmaz. Ben bu sene Tarımsal biyoteknoloji ve tohumculuk araştırma merkezinde yaptım antalyada, bir arkadaşım Marmara Araştırmada bir diğeri Antara biyoteknoloji Lab. tahum firmalarında yapabilirsin ama alanını iyi seçmelisin.

Alanını ıyı secmelısın derken ne demek ıstedın meslektasım :) bıldıgım kadar ıle bıyoteknolojı kendı ıcerısınde 3 ana dala ayrılıyor onlar mı?Eger onlarsa kacıncı sınıfta secım yapılıyor?:)

yasminnn 23.08.2012 18:49

Alıntı:

paako00´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 17082)
Alanını ıyı secmelısın derken ne demek ıstedın meslektasım :) bıldıgım kadar ıle bıyoteknolojı kendı ıcerısınde 3 ana dala ayrılıyor onlar mı?Eger onlarsa kacıncı sınıfta secım yapılıyor?:)

aynen bende bunu merak ediyorum...

rımat 23.08.2012 22:40

ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

akinkuyulu 24.08.2012 02:56

merhabalar tarımsal biyoteknolojiyi kazanan arkadaşlara tebrikler.bende çömü t.biyoteknolojiyi seçtim ve ayrca snıf arkadasm olcaklara selamlar ;)

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 03:37