Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Bitki Koruma (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Bitki Koruma Bölümünün Tanıtımı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=4593)

Mr.Muhendis 31.07.2012 15:25

Alıntı:

mehmet_c´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 16818)
Uludağı yazmak istiyorum egitim kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Olumlu görüşler okudum, duydum. Yeni baştan başlıyor olsam tercihlerimde ilk 5 içerisinde yer alırdı.

mehmet_c 01.08.2012 20:19

Tekrar merhaba tercih zamanına cok az bir süre kala arkadaslar bahce bitkilerini tavsiye etti sizce bitki koruma mı bahce bitkileri mi?

Mr.Muhendis 01.08.2012 20:48

Alıntı:

mehmet_c´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 16847)
Tekrar merhaba tercih zamanına cok az bir süre kala arkadaslar bahce bitkilerini tavsiye etti sizce bitki koruma mı bahce bitkileri mi?

Merhaba,

Ben olsam bahçe ve tarla bitkilerini bitki korumanın önüne koyarım.

mehmet_c 01.08.2012 20:52

Bahce yada tarlanın bitkiye gore daha fazla mı avantajı var?

Mr.Muhendis 01.08.2012 21:32

Alıntı:

mehmet_c´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 16850)
Bahce yada tarlanın bitkiye gore daha fazla mı avantajı var?

Bitkisel üretim konularını sevdiğim için ben öyle yapardım. Kendime göre söyledim yani.

mehmet_c 01.08.2012 22:37

Hım anladım bahce bitkileri yazacam galiba

Mr.Muhendis 02.08.2012 00:30

Alıntı:

mehmet_c´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 16853)
Hım anladım bahce bitkileri yazacam galiba

Hayırlısı olur umarım.

qmsnb 15.08.2012 20:11

Merhaba arkadaşlar ben biyoloji bölümünden mezun oldum yüksek lisansı bitki koruma bölümünde yapmak istiyorum amacım bayi açma yetkisini almak olcak ancak sadece yüksek lisansı bitki korumada yaparak belgeyi alma yetkim var mı bayi açma yetkisi şartlarında bazı bitki derslerini almak yeterli gibisinden açıklamalar da vardı biyolojide fazlasıyla botanik, entomoloji, mikrobiyoloji, biyoteknoloji vb dersler gördüm muafiyeti sağlar mı bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Mr.Muhendis 16.08.2012 04:10

Alıntı:

qmsnb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 16977)
Merhaba arkadaşlar ben biyoloji bölümünden mezun oldum yüksek lisansı bitki koruma bölümünde yapmak istiyorum amacım bayi açma yetkisini almak olcak ancak sadece yüksek lisansı bitki korumada yaparak belgeyi alma yetkim var mı bayi açma yetkisi şartlarında bazı bitki derslerini almak yeterli gibisinden açıklamalar da vardı biyolojide fazlasıyla botanik, entomoloji, mikrobiyoloji, biyoteknoloji vb dersler gördüm muafiyeti sağlar mı bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Alıntı:

“b) Ziraat mühendisi veya eczacı veya ziraat teknisyeni veya bitki sağlığı ile ilgili dersleri alarak mezun olmuş tekniker olmak,”
Merhaba,

Yönetmeliğe göre açamazsınız. Hatta sınava dahi giremezsiniz.

qmsnb 16.08.2012 11:13

Peki teşekkür ederim yönetmeliği defalarca okudum ancak bi açık ya da durumumun bir benzeri var mı diye umutlanmıştım

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 09:55