![]() |
2014 ziraat mühendisi alımı
meraba hocam size bir sorum olacak 2014 kasım ayında ne kadar alım olur çünkü sınava temmuzda girecegiz sizin tahmininiz nedir ne kadar sayıda alım olur seçim yaklaıyo etkisi olurmu
|
Osym de bişey yazmıyor tercihler ne zaman olacak duyuruda 10 aralık son diyor nerden bakmaz anlamadım. Yardımcı olurmusunuz
|
Alıntı:
Seçimlerin kesinlikle etkisi oluyor. Bunu hiç kimse inkar edemez. Ancak, alım konusunda bir sayı söylemek çok zor. 2014 yılı içerisinde yavaş yavaş belli olmaya başlar. Alıntı:
|
kılavuz
kılavuz 20 aralıkta yayınlanacak tercihler 20-26 aralıkta yapılacak haberiniz olsun arkadaşlar
|
Alıntı:
|
hangi puan aralığında atama olur sizce nekadar düşer puanlar bi fikri olan varmı ?
|
Alıntı:
Şuradaki puanlar bilgi verecektir. |
merhaba hocam ben bitki koruma 4 sınıf ögrencisiyim temmuzda kpss ye girecem 2014 kasım ayı için tahmini bir alım sayısı sizde kaç olur bilgi verebilirmisiniz ? şimdiden teşekkür ederim
|
Alıntı:
Alım sayısını bilemiyorum ama tahminler genel olarak memur alımının düşeceği yönünde... |
Tercih işlemleri bugün itibariyle başlamıştır. İlk sayfadaki kılavuzdan bilgi alabilirsiniz.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:58 |