Mr.Muhendis |
31.12.2012 11:36 |
Alıntı:
E.Yılmaz´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 18726)
Gerçekten nasıl bir saçmalık hiç anlamış değilim. Bir önceki atamalarda kodu girdiğimizde bir sıkıntı çıkmamıştı.iki yıl önceki tercihlerde aynı sıkıntı yaşanmıştı ve yeni bir işe başlamış olduğum için çok önemsememiştim tercihleri. Şuanda ise ciddi anlamda tercih yapmaya ihtiyacım var ama yapamıyorum:(
Şu anda ösym ile iletişime geçmemiz bişey değiştirir mi? Yada bundan sonrası için nasıl bir yol izlenmeli Ankara'ya gidip bunun için başvuru yapmamız mı gerekiyor?
Arkadaşlar bir sorum daha olacak ösym ye telefonla ulaşmak mümkün değil. dilekçe yazıp fakslasak olmaz mı?
|
Maalesef bu konuda ÖSYM merkezlerinde bulunan personelin bilgisi bulunmuyor. Yüzlerce bölüm olduğu için onlara da bir şey demek doğru olmaz. Ama keşke bakanlığımız bu konuda bilgi verseydi...
Yerleştirmelerden önce başvuru yapıldığında değiştirildiğini biliyorum. Lâkin, şu sıralar yaparlar mı emin değilim. Sanırım @sutoprak arkadaşımız sormuş; yani değişiklik yapmak istiyorsanız mecburen Ankara'ya, merkeze, geleceksiniz.
Dilekçe yazınca cevap süresi uzayabilir. Tercihler bu gece bitiyor. En sağlıklı yol telefon etmek. Telefonla ulaşılamıyorsa Ankara'da bir arkadaşınız varsa onu yönlendirin derim.
Umarım bu durumda olan herkes bir çözüme ulaşır da tercihlerini yapabilir.
|