Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2013 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=10371)

Mr.Muhendis 19.01.2013 11:32

Diplomada ne yazıyorsa o olur.

Evet, ücret almak bu acidan sıkıntı oluyor. Çiftçi bu ücreti kendinin sanip danışmana vermek istemiyor. Direkt olarak danışman hesabına yatırılması daha dogru olacaktır.

big_tiger88 21.01.2013 18:47

ben zootekni bölümü son sınıf öğrencisiyim bu sene okulum bitecek ben girebiliyormuyum?

Mr.Muhendis 21.01.2013 19:29

Alıntı:

big_tiger88´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19070)
ben zootekni bölümü son sınıf öğrencisiyim bu sene okulum bitecek ben girebiliyormuyum?

Merhaba,

Mezuniyet şartı var.

özlemdilmen 27.01.2013 18:50

mrb ben 4.sınıf ziraat mühendisliği öğrencisiyim..haziran ayında mezun oluyorum yani. bu dönem girebilirmiyim tarımsal danışmanlık sınavına?başvuru şartları hakkında bilgi verirmisiniz? tesekkür ederim

Mr.Muhendis 27.01.2013 18:56

Alıntı:

özlemdilmen´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19136)
mrb ben 4.sınıf ziraat mühendisliği öğrencisiyim..haziran ayında mezun oluyorum yani. bu dönem girebilirmiyim tarımsal danışmanlık sınavına?başvuru şartları hakkında bilgi verirmisiniz? tesekkür ederim

Merhaba,

Mezun olmadan sınava giremezsiniz. Yani, sınav önceki yıllarda olduğu gibi Nisan ve Aralık ayında yapılırsa; Aralık ayındakine girebilirsiniz.

zulkarneyn37 28.01.2013 15:07

Merhaba...

Bu yılki sınav takvimi belli mi? Ben baya araştırdım ama bulamadım.

Mr.Muhendis 28.01.2013 16:00

Alıntı:

zulkarneyn37´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19143)
Merhaba...

Bu yılki sınav takvimi belli mi? Ben baya araştırdım ama bulamadım.

Merhaba,

Resmi tarih henüz belli değil. Kesinleştiğinde duyuru yapacağız.

toprak müh 28.01.2013 19:39

merhaba danışmanlık sınavı hazırlıkları nasıl gidiyor

Mr.Muhendis 28.01.2013 19:48

Alıntı:

toprak müh´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19147)
merhaba danışmanlık sınavı hazırlıkları nasıl gidiyor

Merhaba,

Ben eski soruları çözmüştüm. Yapamadığım sorular için bakanlığın kitabındaki konulara bakmıştım. Sınavı zorlanmadım geçmiştim.

Sizin taktiğiniz, çalışma planınız nedir ?

toprak müh 28.01.2013 19:53

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19148)
Merhaba,

Ben eski soruları çözmüştüm. Yapamadığım sorular için bakanlığın kitabındaki konulara bakmıştım. Sınavı zorlanmadım geçmiştim.

Sizin taktiğiniz, çalışma planınız nedir ?

ben de çıkmış soruları aldım ve kitabı baştan sona okudum bi kere çıkmış soruları çözmeye başladım ve konu olarak özellikle sorulara baktım sorular üzerinden konuları çalıştım diyebilirim şimdiden bazı konularda ne sorulursa sorulsun doğru cevaplayabileceğimi düşünüyorum şimdilik bu şekilde devam ediyorum ekleyeceğiniz ya da hatalı izlediğim bi yol var mı

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 08:04