![]() |
bana darı yetiştiriçiliği ile ilgili slayt ve dahafazla bilgi
yardımcı olursanız sevinirim darı yetiştiriçiliğiile ilgili slayt varsa sevinirim |
Alıntı:
Darı Yetiştiriciliği - Panicum sp. Mısır ve Darı Karşılaştırması Burdaki konulardan faydalanarak slayt yapabilirsiniz. |
toprak analizleri ve hesaplamaları hakkında bilgi edinmek istiyorum...
|
Alıntı:
Toprak Analizi Nasıl Yapılır Toprak Örneği Nasıl Alınır ? Toprak Analizine Göre Gübreleme Toprak Tahlili İçin Numune Nasıl Alınır Toprak Analizlerinin Amacı ve Önemi Yaprak Analizi ve Yaprak Örneği Alma Burdaki konular faydalı olacaktır. Detaylı bilgi için: Toprak Bilimi ve Bitki Besleme |
darı yetiştiriciliği ile ilgi bilgi
|
Alıntı:
Darı Yetiştiriciliği - Panicum sp. Buyrun. |
gıda mikrobiyolojisi ders notlarını bulamadım yardım edebilir misiniz
|
Alıntı:
Gıda Mikrobiyolojisi Ders Notu Buyrun. |
allelopati ile ilgili ders notu varsa sevinirim.
teşekkürler |
Alıntı:
Allelopati Nedir Buyrun. |
mrb..seleksiyon kriterlerinin belirlenmesi konusunda bilgi istiyorum.teşekkür ederim :a082:
|
Alıntı:
Seleksiyon kriterleri derken tam olarak neyi kastediyorsunuz ? Biraz daha bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca aşağıdaki ders notları da işinize yarayacaktır. Seleksiyon Islahı Ders Notu Genel Bitki Islahı - Pdf |
süt teknolojisinde kullanılan hilelerle ilgili notlara ihtiyacım var bulursanız sevinirim:)
|
Alıntı:
Süt Teknolojisi Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi Bölümlerini inceleyiniz. |
kahvaltılık tahıllar üretimi işlenmesi gibi konularda acil ders notlarına ihtiyacım var..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
|
Alıntı:
Ders Notları ve Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi bölümlerinde arama yapınız. Belki aradığınız konuya ilişkin dökümanlar vardır. |
kahvaltılık tahıllar
kahvaltılık tahıllar üretimi ve işlenmesi hakkında acil ders notlarına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
Kahvaltılık Tahılların Üretim Yöntemleri ve Besin Değerleri Buyrun. |
zooloji 1.sınıfn 2.dönemndeki
|
Alıntı:
Bu şekilde bir not isteğini ilk defa görüyorum. Forumumuzda Zooloji Ders Notu bulunmaktadır. Onu inceleyiniz. |
resiprokal melezlemenin önemini anlatan ders notu var mı acaba
|
Alıntı:
Bitki Islahı Ders Notu Genel Bitki Islahı - Pdf Burdaki konuları inceleyiniz. İçeriklerinde belki vardır. |
merhaba
sitenizi uzun zamandir takip ediyorum ama pek aktif bir üye değilim. sizden bir ricam olacaktı. "bitkisel üretim ilkeleri" ders notunuz var mı acaba? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Ders konuları neler acaba ? |
kadın çifçiler yarışıyor konu ile ilgili örnek sorular istiyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında aradığınız konuların hepsi forumda mevcut. Ancak tek parça halinde değil. Bilgi almak istediğiniz konular hakkında arama yapabilir ve bu yazıların yazıcı çıktısını alabilirsiniz. Örneğin; Tarımın, bitkisel üretimin ekonomideki yeriyle ilgili konular: Bahçe Bitkilerinin Ülke Ekonomisindeki Yeri Türkiye'nin Ekonomik Krizden Çıkmasında Ziraatin Önemi Örneğin; Sınıflandırmayla ilgili konular: Tarla Bitkilerinin Sınıflandırılması Bitkisel üretim ve yetiştiricilik ise; her bitkiye göre farklılık göstermektedir. Bunun içinde bazı bitkilerin yetiştiricilik konularına girerek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Genel Tarla Bitkileri Ders Notu da size yardımcı olacaktır. Bunların dışında eksik kalan yerleri yazarsanız tamamlamanızda yardımcı oluruz. |
Alıntı:
|
omu bitki koruma bölümünün bahar yarı yılı ders programını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
|
Alıntı:
BURDAN ulaşabilirsiniz. Tıklayınız. |
buğdaygil yem bitkileri ders notu varmı acaba sitede buraya"] baktım ama kaynak yeterince yetersiz nkude okuyorum olmadı seneye çalışmaya devam edicez artık :)
veya bitkilerin iklim - toprak - bitkisel özelliklerini gösteren tek bir tablo çok daha yararlı olabilir |
Alıntı:
Ordaki bilgileri okuyarak dediğiniz tabloyu siz oluşturabilirsiniz. :) |
hindi besleme ile ilgili ders notları yada sunum olan arkadaşlar varsa bu adrese gönderebilir mi??
|
Alıntı:
Hindi Yetiştiriciliği Burdaki konuyu inceleyiniz. Ayrıca forum içerisinde e-mail adresi vermek yasaktır. |
iyi günler epistatik etki ile ilgili bilgi verebilirmisiiz acill
|
KADIN ÇİFTÇILER YARISIYOR CIKMIS SORULARINI ISTIYORM
2010 YILI KADIN ÇİFTÇİLER CIKMIS OSRULARINI ISTIYORM. |
Alıntı:
Maalesef bulunmamaktadır. |
selam
kadın çiftçiler yazışıyor ilr ilgili soru olan varsa bana gönderirse sevinirim
|
Alıntı:
Maalesef bulunmamaktadır. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:03 |