Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

dalya 22.03.2011 22:37

Alıntı:

Ghengistr´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12251)
Herkese selam.
EC si ve PH si uyumlu gunler dilegi ile

Cengiz

hoşgeldiniz ec ve ph nedir acaba :) benim bilmediğim bir şey mi ?

foreverTYS 23.03.2011 00:53

elektiriksel iletkenlik EC
toprak reaksiyonu pH

dalya 23.03.2011 00:58

Alıntı:

foreverTYS´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12256)
elektiriksel iletkenlik EC
toprak reaksiyonu pH

güzel bir bakış açısı o halde:) iletkenliği ve reaksiyonu olan bir paylaşım olması dileği ile :)

batuavran 24.03.2011 14:35

Toprak ve bitkiler açısından en önemli fakat üzerinde durulmayan bir konu..

pH: 7,5 civarı şaraplık bağlar için en ideal değerdir...

dalya 01.04.2011 20:58

yeni üyelerimiz de katılımda bulunsa daha güzel keyifli olmaz mı ?yineliyorum ki yeni üyelerimiz aramıza hoşgelmiş ;):thumbup:

ardaberk 08.04.2011 18:14

merhabalar ben antalyadan osman kiraz yetiştiriciliğine başladım ağaclarım 10 yaşında bu yıl meyve verecekler inşallah daha gözler patlamadı bu evrede bol meyve alabilmek icin nasıl bir b itki besleme yapa bilirim. bazı ilac bayileri bor cinko atmamı söylüyolar .vereceğiniz b ilgiler icin şimdiden teşekkürler

dalya 08.04.2011 19:24

Alıntı:

ardaberk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12697)
merhabalar ben antalyadan osman kiraz yetiştiriciliğine başladım ağaclarım 10 yaşında bu yıl meyve verecekler inşallah daha gözler patlamadı bu evrede bol meyve alabilmek icin nasıl bir b itki besleme yapa bilirim. bazı ilac bayileri bor cinko atmamı söylüyolar .vereceğiniz b ilgiler icin şimdiden teşekkürler

hoşgeldiniz :) çiçeklenmeden önce yaprak gübresi iyi olur diye biliyorum ...:e010:

Mr.Muhendis 08.04.2011 19:44

Alıntı:

ardaberk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12697)

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz.

NOT: Gönderdiğiniz özel mesaja cevap verdiğim için tekrardan buraya yazmıyorum.

doğşen 11.04.2011 16:27

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Doğan. Selçukta Torak Bilimi ve Bitki Besleme okuyorum. Başka bir bölümdeydim ama sonra baktım ziraatta epey olanak var :zipir: ve seviyorum toprağı ve bitkileri. Dedim ben burada olacağım ve bırakıp geçtim, şimdi daha 1.sınıfım :)

Mr.Muhendis 11.04.2011 17:05

Merhaba,

Foruma ve mesleğimize hoşgeldiniz. Umarım her ikisinden de memnun kalır, sahiplenirsiniz.

:)

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:32