Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2013 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=10371)

Mr.Muhendis 09.06.2013 15:36

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20574)
Sizin bahsettiğiniz lisans alımları herhalde. Ben Fındık Experliği mezunuyum. ( 2 yıllık )
Ankara'da sınav yapılıyor ( kurumun kendi sınavı ). 70 alan geçmiş sayılıyor ve sertifika alıyor ya... Ben bunu kastetmiştim. Dediğiniz gibi mühendisler 2500 tl alıyorlar.

Ankara'da yapılan sınav sonucunda başarılı olursanız sadece belge veriliyor. Devlete ayrıca bir alım söz konusu değil. Bu belgeyle isterseniz kendi işinizi kuruyorsunuz ya da bir danışmanlık şirketiyle anlaşarak çalışıyorsunuz. Devlete girmek için şu an için bu belgeye sahip olmanıza gerek yok. KPSS'ye girmeniz ve bölümünüz için kontenjan açılması gerekiyor.

angmar 04.07.2013 19:47

Acaba tekrardan ne zaman alım yapacaklar ?
Bu zamana kadar açıklamış olmaları lazım değil miydi ?

Mr.Muhendis 04.07.2013 19:55

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20904)
Acaba tekrardan ne zaman alım yapacaklar ?
Bu zamana kadar açıklamış olmaları lazım değil miydi ?

KPSS alımını diyorsanız dün son günü olan 2013/1 yerleştirmeleri yapıldı. Hatta bugün de sonuçları açıklandı. Targeli diyorsanız 10 bin hedefine ulaşıldı, tekrar alım yapılacak mı belli değil.

angmar 06.07.2013 14:31

Utem, tarımsal yayım ve danışmanlık sınavını sormuştum

Mr.Muhendis 06.07.2013 16:35

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20932)
Utem, tarımsal yayım ve danışmanlık sınavını sormuştum

Geçtiğimiz yıllarda Aralık ayında da sınav yapmıştı. Bu yıl da yapabilir.

angmar 10.07.2013 15:05

İnşaallah

azadcab 16.07.2013 01:41

2013 yılında ikinci sınav başvuruları nezaman başlıyor herhangi bir bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Mr.Muhendis 16.07.2013 08:28

Alıntı:

azadcab´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21056)
2013 yılında ikinci sınav başvuruları nezaman başlıyor herhangi bir bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Bu konuda bakanlık ve ilgili genel müdürlük resmi bir tarih belirtmediği sürece bir şey söylememiz mümkün değildir. Sadece geçmiş yıllara dayanarak Aralık ayında bir sınavın olabileceğini söyleyebiliriz.

derypek 23.08.2013 16:34

iyigünler MR.Mühendis ,öncelikle daha önceden olan yardımlarınız için teşekkürler.Tarımsal danışmanlık sınavı için bilgi almıştım sizden kışın.ve o belgeyi aldım.şimdide ilaç bayiliği sınavına hazırlanacağım.sınavla ilgili ders notları sitenize koymuşsunuz fakat inceledim çok fazla yazıcıdan çıkartmaya kalktım paralı falan dedi.o notlara nasıl çalışmalıyız acaba?yöntem ve şekil olarak bilgi verirmisiniz.ağırlık hangisine vermeli o linklerden en önce.

Mr.Muhendis 23.08.2013 18:15

Alıntı:

derypek´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21586)
iyigünler MR.Mühendis ,öncelikle daha önceden olan yardımlarınız için teşekkürler.Tarımsal danışmanlık sınavı için bilgi almıştım sizden kışın.ve o belgeyi aldım.şimdide ilaç bayiliği sınavına hazırlanacağım.sınavla ilgili ders notları sitenize koymuşsunuz fakat inceledim çok fazla yazıcıdan çıkartmaya kalktım paralı falan dedi.o notlara nasıl çalışmalıyız acaba?yöntem ve şekil olarak bilgi verirmisiniz.ağırlık hangisine vermeli o linklerden en önce.

Merhaba,

Sanırım yanlışlıkla buraya yazmışsınız. Diğer konudaki mesajınıza şurada cevap yazdım.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:24