Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

fikriyeaydın 01.08.2015 19:35

tarsim experlik sınavı

Hiç bir yerde experlikle ilgili çalışılacak not bulamıyorum. Lütfen yardım edin bana .Çok yakında sınav açılacak bu konuyla ilgili bilginiz varsa bana iletbilir misiniz ?

Mr.Muhendis 01.08.2015 21:41

Alıntı:

fikriyeaydın´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26257)
Hiç bir yerde experlikle ilgili çalışılacak not bulamıyorum. Lütfen yardım edin bana .Çok yakında sınav açılacak bu konuyla ilgili bilginiz varsa bana iletbilir misiniz ?

Sınavı hangi kurum açıyor ?

fikriyeaydın 03.08.2015 03:32

tarsim yapıyor hem sıgortacılıkdan hemde alandan soru gelıyormus bıde genel yetenek kısmı var ben en cok alandan korkuyorum %40lık bolumu kapsıyor %15lıkde sıgortacılık soruları oluyor

Mr.Muhendis 03.08.2015 08:44

Alıntı:

fikriyeaydın´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26259)
tarsim yapıyor hem sıgortacılıkdan hemde alandan soru gelıyormus bıde genel yetenek kısmı var ben en cok alandan korkuyorum %40lık bolumu kapsıyor %15lıkde sıgortacılık soruları oluyor

Alan denilen sizin alanınız, en az 4 yıllık eğitim aldığınız bölüm değil mi ? Bence korkulacak bir şey yok. İlla ki bir şeylere çalışacaksanız bölümünüzle alakalı temel konuları içeren kitaplara, notlara çalışın.

fikriyeaydın 05.08.2015 21:28

hayır butun zıraı alanları kapsıyor alan konusu ondan zaten tedırgınım

Mr.Muhendis 05.08.2015 21:41

Alıntı:

fikriyeaydın´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26275)
hayır butun zıraı alanları kapsıyor alan konusu ondan zaten tedırgınım

Bütün alanları kapsıyorsa detaylı bir şeyler çıkmaz. Normal bir sınav olacaksa da çıkmaması gerekiyor. Yüzeysel olarak daha çok genel şeylerden sorabilirler. Bunun için genel tarla bitkileri, genel bahçe bitkileri gibi kitapları alabilirsiniz.

emrekajmer 02.09.2015 08:42

Arama Yaptık fakat " örtü altı sebze yetiştiriciliği ve serin iklim sebzeleri" notlarıı bulamadım varsa eklemeniz mümkün mü?

Mr.Muhendis 02.09.2015 08:46

Alıntı:

emrekajmer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26418)
Arama Yaptık fakat " örtü altı sebze yetiştiriciliği ve serin iklim sebzeleri" notlarıı bulamadım varsa eklemeniz mümkün mü?

Örtüaltında Organik Sebze Yetiştiriciliği
Örtüaltı Domates Yetiştiriciliği
Antalya Bölgesi Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliğinde Potasyumun Önemi

Bunu da satın alabilirsiniz: Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği

Serin İklim Sebzeleri Ders Notu

Herbalist ay 09.09.2015 13:31

Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı

---------- Mesaj eklendi (13:31) ---------- Önceki mesaj (13:30) ----------

:confused:Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı

Mr.Muhendis 09.09.2015 13:34

Alıntı:

Herbalist ay´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26429)
Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı

---------- Mesaj eklendi (13:31) ---------- Önceki mesaj (13:30) ----------

:confused:Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı

Evet.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 12:32