![]() |
Yeniyim :)
Merhaba Eskişehirde Tarla Bitkileri birinci sınıf öğrencisiyim. En çok merak ettiğim şey İstanbul'da ziraat mühendisi olarak iş bulabilir miyim? Doğma büyüme istanbulluyum mesleğimi burada yapmak istiyorum.
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Tabi ki bulabilirsiniz. Az veya çok her yerde tarımsal bir faaliyet vardır. |
merhaba ;saygıdeğer arkadaşlarım.
siteye yeni üye oldum.bütün üyeler ile tanışmak isterim:img-yes:bu yıl tarımsal biyoteknoloji 1 sınıf okuyorum bölümün devlet kadrosu var mı* |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. KPSS 2013/4 Yerleştirme En Küçük ve En Büyük Puanlar Buradan alım sayılarına ve puanlarına bakabilirsiniz. |
gönül:(
merhabalar..ziraat teknikeriyim.bitki koruma sınavına ve ayrıyeten tarım danışmalık sınavına da girmeyi düşünüyorm..bitki koruma sınavı konuları çok mu zor :?bitki koruma sınavı konusunda çok korkuttular beni kimse yapamaz diye...:img-cray:
|
Alıntı:
2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi Bu konudan bilgi alabilirsiniz. |
SLM ARKADAŞLAR, HOŞ BULDUK
|
herkese merhaba. ÇUMRA TARIM MESLEK MEZUNUYM. ÇANAKKALE oNSEKİZ MARTTA BİTKİ KORUMA OKUYORUM. yeni kayıt oldm herkese slm...
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
SLM ZİRAATÇILAR
|
Mrb arkadaslar ben igdir unv.nden teoman mezun olunmadan sinava girilebiliyor muyuz...tsk
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Alıntı:
Hangi sınava ? |
Merhabalar herkese
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
ben konya selçuk üniversitesi nde bitki kdrumu okuyorum 1.sınıfım herkese merhaba :D
|
Alıntı:
|
merhaba ben kayseride iki yıldır zebze üretimi yapmaya çalışan bir kardeşinizim buraya
sizlerin o derin vede deneyimli bilğilerinizden faydalanmak için geldim 8000 m' bir arsa üzerinde faliyet gösteriyorum hepinize şimdiden teşekür ediyorum |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Ben ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ'nden NURETTİN bölümüm Bahçe bitkileri siteye yeni kaydoldum çok faydalı olacağını düşünüyorum site yönetimine teşekkür ederim.
|
arkadaşlar ben ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 2. sınıf ögrencisiyim bütün üyelere başarılar dilerim.
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
|
OMÜ
Merhaba arkadaşlar bende ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Bahçe Bitkileri Bölümü 2.sınıf öğrencisiyim ABDULKADİR DEMİR (AYRICA BEN NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE SERACILIK PROGRAMININ MEZUNUYUM) burdayız yardımcı olabilecek konu hakında yardımcı olmaya çalışırız
|
Alıntı:
|
tamer
merhaba arkadaşlar ben taner çil selçuk üni bahçe bitkileri 2. sınıf öğrencisiyim üniversite ile ilgili olur başka olur her zaman buradayız yardımçı oluruz:a070:
---------- Mesaj eklendi (11:23) ---------- Önceki mesaj (11:21) ---------- bu arada işletme okuyorum açıktan ve KENDİ PARAMI YÜNETEBİLİYORUM adlı programdan sertifikada var |
Alıntı:
|
Merhabalar bende Muratcan Isparta-Süleyman Demirel Üniversitesi Bitki Koruma 1. sınıftayım
|
Alıntı:
|
ANKARA
Merhabalar, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünde Yükseklisans yapmaktayım. Bilgi edinmek veya yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmak beni mutlu eder. Görüşmek üzere...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
selam arkadaslar nasılsınız bende tarım danısmanlık sınavına hazırlanıyom ama mevzuatlar yonetmenlık notlRIm yok VARSA BANA sız gonderırısınz ben suan dgs ye hazırlanıyom uludag unıverstesı toprak bılımı ve bıtkı besleme hedefım zaten zıraattı sevıyorumm =)
|
Alıntı:
2014 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Bu konudan bilgi alabilirsiniz. |
Başlık
Merhaaba forum nasılsınız??
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba herkese selam ve saygılarımı sunuyorum, yeni uye oldum bende tşk ler
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Başlık
Merhaaba forum nasılsınız??
|
Alıntı:
Tekrar hoşgeldiniz. |
merhaba bende yeni üye oldum bu sene tercih yapıcam ve organik tarım bölümünü araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
selamlar ben de yeni üye oldum.. Erciyes Seyrani ziraat Fakültesi tarla bitkileri 1.sınıf öğrencisiyim fakülte veya üni hakkında yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.. ayrıca bu bayilik sınavı hakkında beni bilgilendirecek birisini arıyorum gerçekten hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum :)
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 16:35 |