![]() |
Uçucu yağ bitkilerinde kalite analiz yöntemleriyle ilgili bilgisi olan var mı?
|
Alıntı:
Gıda Analizleri Ders Notları Bu konuya bir göz atın. |
Teşekkür ederim
|
merhaba benim gıda bilimi ve teknolojisi ve meteoroloji notlarına ihtiyacım var.bunları nasıl bulabilirim?
|
Alıntı:
Gıda Teknolojisi Ders Notları Meteoroloji Ders Notları - PPS Meteoroloji Ders Notları Buyrun. |
yaaa ben derslere gidemiyorum işimden ötürü ve tarımsal işletmeçilik okuyorumm vize lerim kötüü finalleri iyi geçirmem için tarımsal işletmeçilik ders notlarını tamamını nerden bulabilirimm
|
Alıntı:
Ders içerikleri hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. |
tarımsal mekanizasyon.. mekanik ekim makinası, hassas ekim makinası... traktör kaba şekli kısımları..lütfen acil..:(
|
Alıntı:
Tarım Makinaları Ders Notu Ekim Bakım ve Gübreleme Makinaları Ders Notu Buyrun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
genel ekonomi
genel işletme tarımsal botanik toprak bilgisi bu derslerle ilgili ders notu ihtiyaçım var hocamm |
Alıntı:
Genel Ekonomi Ders Notları Genel Botanik Ders Notu Toprak Bilgisi Ders Notu Genel İşletme içeriği hakkında bilgi verirseniz onu da eklemeye çalışırız. |
özel tarımsal yayım ; tarımsal yayım nedir? amaçları,ilkeleri,stratejisi.Türkiye'de ki tarımsal yayım sistemi ?
dünyada kırsal yoksulluk genel anlamda tanımı,dünyadaki durumu nedir |
Alıntı:
Tarımsal Yayım ve Haberleşme - Orhan Özçatalbaş Bu kitabı temin edebilirseniz işinize yarayacaktır. |
bitki büyüme ve gelişim düzenleyicileri ile ilgili bilgi lütfen..teşekkürler..
|
Alıntı:
Bitki Gelişimini Düzenleyiciler Buyrun. |
toprak su bitki ilişkisi ve suyun önemi hakkında bilgi istiyorum şimdiden teşekkür ederim acil
|
Alıntı:
Toprak- Bitki ve su ilişkisinde önemli bir konu - Drenaj Suyun Önemi ve Ekolojik Sorunları Suyun Canlılar İçin Önemi Su Korunumu Suyun Bitkiler İçin Önemi Buyrun. |
Alternatif yem bitkileri dersinin notlarını tekrar koyarmısınız link ölmüş
|
Alıntı:
Yeniden yüklüyoruz. Takipte kalınız. |
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum da bu boyuna profil nivelmanı tablosunda izin verilen hata sınırını hesaplarken bi formül var 9 karekök n diye bu kısımı anlamadım buradaki karekök n hangi değer oluyor yardımcı olabilir misiniz bana sorunun resimi de aşağıda
http://i54.tinypic.com/2chkiu.jpg ilginiz için şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Gözleme noktaları 0+00 yazıyorsa hm cinsinden, 0+000 yazıyorsa km cinsinden ifade ediliyor demektir. Örneğin; 2+50 ifadesi, 2.50 hm olduğunu göstermektedir. Burdaki n değeri ise gözleme mesafesinin hm cinsinden ifadesidir. Bu nedenle n yerine 2.5 yazılmış. Eğer 2+50 değil de 3+40 olsaydı n yerine 3.4 yazılacaktı. |
ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim, peki tesviye eğrilerinin çizilmesi hakkında bilgiyi nereden bulabilirim?
|
Alıntı:
Ölçme Bilgisi Ders Sunumları konusundan faydalanabilirsiniz. |
"yemeklik dane baklagilerde tohumluk teknolojisi" ders notu varsa harika olacak.
|
Alıntı:
Yemeklik Dane Baklagiller İnceleyiniz. |
Bitkilerde gen transferi ve uygulamaları (agrabacterium aracılı gen transferi, binary vektör sistemi)
sitenizde eklenmiş olan bir tane pdf formatlı dosya mevcut ancak kapsamı çok dar. varsa daha geniş kapsamlı eklerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Bitkilere Gen Transferinde Kullanılan Doğrudan Yöntemler Genel Bitki Islahı Buyrun. |
köklenme mekanizması
mrb..yüksek lisans dersi olan köklenme mekanizması ile ilgili ders notu istiyorum.teşekkürler..
|
Alıntı:
Maalesef elimizde bu şekilde bir ders notu bulunmamaktadır. İlgili olduğu derslerle alakalı kaynak kitapları inceleyiniz. |
slm.bana Cassida nebulosa ve Tuta absoluta ile ilgili kaynakar lazım.elinizde varsa bilgilenmek isterim şimdiden tşkr. :)
|
Alıntı:
Elimizde bir kaynak bulunmamaktadır. Arama motorları yardımıyla yabancı dillerdeki kaynaklara göz atınız. |
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.Dediğiniz gibi ingilizce kaynaklara bakıyorum.Ama her yerde çıkmıyor.genel bitki zararlılarından bahseden bildiğiniz siteler var mı? teşekkürler :)
|
Alıntı:
|
merhaba enerji bitkileri vede lif bitkileri ile iilgili ders notu veya bir çalışma varmıdır.tesekkürler...
|
Alıntı:
Türkiye Lif Bitkileri - Pdf Lif Bitkileri Ders Notları Buyrun. |
çok teşekkür ederim iyi çalışmalar..
|
arkadaşlar tarım ekonomisi dersi notu olan varmı?Konuları;tarımsal üretimin özellikleri , tarım işletmeciliğinde kullanılan ekonomik prensipler ve tarımsal pazarlama teşekkür ederim
|
Alıntı:
Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:57 |