![]() |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
selam ben Muhammet tüm ziraatciyiz.biz ailesine hayatta başarılar dilerim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
yyü de 4.sınıf bitki koruma bölümündeyim . sona geldık bakalım ne yapacaz atama durumunu
|
Alıntı:
|
Selamlar olsun saygıdeğer site kurucusu ve değerli üye arkadaşlara ;
Ben canan aranıza yeni katılan üyelerdenim. Umarım keyifli olur... Rize Üniversitesi Ziraat ve doğa bilimleri fakültesi Bitkisel ve Hayvansal üretim Bölümü mezunuyum. |
Merhabalar bende yeni üyelerdenim ismim Tuana herkeze iyi forumlar...
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba arkadaşlar SDÜ ziraat müh. (tarım eknmsi) bölümü 4.sınıf öğrencisiyim. Yapacağınız yardımlar için -öyle umuyorum- şimdiden teşekkür ederim..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Forum üzerinden her türlü yardımı alabilirsiniz. |
Merhabalar Meslektaşlarım, Ben Konya Selçuk Üniversitesinde Yükseklisans yapıyorum. Yds Ales, Bayiilik ve Danışmanlık, Reçete yazma yetkisi sınavı vs. Herhangi yeni veya önceden var olan tüm bilgileri sormanız ve cevaplamanız vasıtasıyla paylaşımlar yaparak kendinizi her konuda geliştirmeniz dileğiyle, hoşca kalın...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba ben hüseyin karakoç ankara ünversitesi zootekni 2. sınıf öğrencisiyim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
herkese mrb , site tam bize göre teşekürler admin çok saol
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba herkese
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
hoşbulduk ziraatçılar
|
slm kayseriden ziratcıyım
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba arkadaşlar ben mesut Ankara üniversitesi ziraat fakültesi Bitki koruma bölümünde 3. sınıf
|
merhabalar bende yeniyim Hatta bir kaç sorum var onları cevaplıyabilirmisiniz ? nereye konu açacagımı bilmedigimden buradan sormanın mantıklı olacagını düşündüm şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Sorularınız nedir ? |
merhaba bende yeni üyelerdenim gazi üniversitesi kırşehir meslek yüksek okulu seracılık bölümü mezunuyum.tüm arkadaşlara sevgiler saygılar diliyorum, iş ve okul hayatında başarılar..
|
Alıntı:
|
Ben huseyın Topraksız tarım sektorunde calısıyorum.. Domates yetıstırıcılıgınde :) Aydında kalıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar ::)
|
Merhaba ben Ahmet YILMAZ, NKÜ Tarımsal Yapılar ve Sulama mezunu Biyosistem Mühendisliği Su ve Arazi Kaynakları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisiyim.
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
|
Mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim. organik tarım mezunuyum 2013 mezunuyum neler yapabilirim, tarım danışmanlığı için bende başvurabilir miyim, neler gerekli bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/2014-tari...vi-t11456.html Bu bağlantıdan bilgi alabilirsiniz. |
selam yeni uye oldum iş ialanını nereye yazacm
|
Alıntı:
|
Herkese merhabalar. Ben Ahmet KARCI. Malatya Tarım Meslek Lisesi Tarım Makineleri mezunuyum. Şuanda Karabük Üniversitesi'nde çalışmaktayım. Zaman içerisinde görüşmek dileğiyle... Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhabalar ben erciyes zootkni 3 öğrencisiyim yeni katıldım
|
Alıntı:
|
Hepinize merhaba zeytin yetiştiriciliği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.
|
Merhaba
Yeni üye oldum . Tarımsal açıdan faydalı bilgiler içeren güzel bir forum. Ellerinize sağlık... |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:04 |