![]() |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba,arkadaşlar ankara üniversitesi ziraat müh. tarım ekonomisine başlıcam , herkesin hakkında hayırlısı, hoş vakit gecirebilmek dileğiyle.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. |
Gürcan MANTI
GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ : 1997 TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. 15 YILI AŞAN SÜREDİR ZİRAAT ODASI VE PANCAR KOOP. LERİNDE VE HALENDE ZİRAAT ODASIN DA İLAÇ BAYİİ VE TARIM ALETLERİ SATIŞ SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. BURSA DA YAPMIŞ OLDUĞUM İŞE UYGUN BİR İŞ ARAMAKTAYIM. SAYGILARIMLA...
İLAÇ BAYİİ RUHSATI REÇETE YAZMA BELGESİ TARIM ALET EKİPMANLARI SATMA YETKİSİ TOPRAK TAHLİLİ LAB. 5 DENEYİM DAMLAMA SULAMA KONUSUNDA 2 YIL DENEYİM |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Buraya konu açarak ilan verebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Herkese merhaba Ben de ANKARA ÜNİ. Süt Teknolojisi bölümüne başlıcam
Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle |
Alıntı:
Merhabalar. Hoş geldiniz. Hayatınızda başarılar diliyor ve hakkınızda hayırlı olanı temenni ediyorum. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
slm
herkeze selam.ben kamuda memurum ziraat fakültesi tarla bitkileri 2. sınıa gideceğim bu yıl.alacağımız diplomada tarla bitkileri yazacak galiba.ama alacağımız ünvan ne olacak diplomada yazarmı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..
|
Alıntı:
Lisans programı olduğu için Ziraat Mühendisi ünvanı olur. |
s
bununla ilgili bir karar varmı acaba yökün sitesinde bulabilirmiyiz.birde diplomada ünvan yazmıyor değilmi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba ben sıteye yenı uye oldum dgs ıle bıyosıstem muhendıslıgıne gecmeye calısıyorum bıyosıstem muhendısı arkadaslarla tanısmak ıstıyorum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
Hakkınızda iyi olanı diliyorum.. |
Akdeniz üniversitesi // Zootekni bölümü var mı ??
|
ARKADAŞLAR BENİM YAŞIM DAHA 17 LİSE ÖĞRENCİSİYİM. ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BU FORUMA ÜYE OLDUM.
NEDEN ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEDİĞİM DE ? BİZİM TÜM AİLE TARIM İLE UĞRAŞIYOR. MERHUM DEDEM YAŞADIĞIM YERDE FİDANCILIĞI İLK BAŞLATAN KİŞİ BABAM DA ÜNİVERSİTE OKUMAMIŞ ESKİDEN DEDEM İLE TARLALARA GİDE GELE FİDANCILIĞI TARIMCILIĞI DEDEMDEN ÖĞRENMİŞ VE OKUMAK İSTEMEMİŞ. BENDE AZ ÇOK GİDİP GEZİYORUM BİR ŞEY ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM BAHÇELERDE. DİĞER DEDEMDE TARIM İLE UĞRAŞIYOR. TARLALARI MEYVE BAHÇELERİ BUĞDAY TARLARI FALAN VAR. DEDEMİN ABİLERİ DE TARIM İLE UĞRAŞIYOR. YANİ ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ OKUSAM İŞSİZ KALMAM KENDİ İŞİMİ YAPARIM DA. ENİŞTEM DE ZİRAAT MÜHENDİSİ. ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ TAM SANA GÖRE DİYOR. BENDE PEK ZİRAAT MÜHENDİSİ OLMAK İSTEMİYORUM GERÇİ. SİZCE NE YAPMALIYIM ? ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ OLMALI MIYIM ? ---------- Mesaj eklendi (17:01) ---------- Önceki mesaj (17:01) ---------- CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. |
Alıntı:
|
BU MESLEK DIŞINDA BAŞKA BİR MESLEĞİ YAPARSAM AİLEMDEN UZAKTA KALACAĞIM.
O YÜZDEN KARARSIZIM. BİLEMİYORUM. ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ DE KÖTÜ BİR MESLEK DEĞİL. |
Alıntı:
Bu arada "caps lock" açık kalmış. Büyük harflerle yazmak "bağırmak" anlamına geldiği için hoş durmuyor. Kapatabilirseniz iyi olur. |
Yorumun için teşekkür ederim.
( Kapattım. ) |
merhaba bende yeni üye oldum. inş birbirimize faydalı oluruz...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Herkesten öğreneceğimiz bir şeyler vardır. Konulara katkılarınızı bekliyoruz. |
Alıntı:
|
herkese merhabalar...
bodrumdan herkese merhabalar...ben suat, yeni üyeyim, bayilik sınavına gireceğim, bu konuda tecrübeli olanların tecrübelerinden yararlanalım...:a114:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Aşağıdaki konulardan bilgi alabilirsiniz. 2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi Bayilik ve Reçete Sınavları Sohbeti |
danışmanlık sınav notlarını nerden bulabilirim acaba?
|
Alıntı:
Geçmiş Yılların Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Soruları ve Cevapları |
Tanışma
Merhaba arkadaşlar...İsmim Mahmut Süleyman Demirel Üniversitesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme 3.sınıf öğrencisiyim.Öğrenci olmakla birlikte aynı zamanda turfanda sebzecilikte yapmaktayım.Özellikle domates hakkında bilgi almak isteyen olursa elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.Herkese iyi bilgiler ve güzel sohbetler diliyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
11 Yıllık otomatik sulama sistemleri projelendirme ve aplikasyon tecrübesine sahibim
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü mezunuyum. Selçuk Üniversitesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalında, Damla Sulama Sistemleri Üzerine Yüksek Lisans yaptım. Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalından ise Doktoramı tamamladım. Çok iyi derecede Otomatik Sulama Sistemleri (Damla Sulama, Yağmurlama Sulama, Toplu basınçlı sulama sistemleri, Peyzaj alanlarının sulanması, Toprak altı sulama, Center Pivot sulama ve Mikro sulama) Projelendirme, Aplikasyon ve uygulama deneyimine sahibim. Sulama alanında 11 yıllık bilgi, deneyim ve tecrübem bulunmaktadır. Askerlik hizmetimi tamamladım. Sosyal ve mesleki anlamda çok iyi derecede İngilizce bilmekteyim. Bilgisayar bilgi düzeyim çok üst seviyededir. Bekarım. B sınıfı ehliyetim olup uzun yol tecrübesine sahibim. Çalışma ortamlarında gerek teknik yöneticilik ve gerekse şantiye şeflikleri görevlerini çok rahat yürütebilir kapasiteye ve girişkenliğe sahibim. Esnek çalışma şartlarına ayak uydurabilir durumdayım. Her türlü arazi şartlarında ve şantiyede çalışabilirim. Ayrıca çok iyi düzeyde Tarım Bakanlığı Hibe destekleri kapsamında proje dosyası hazırlama bilgi ve deneyim tecrübesine sahibim.
Her türlü danışmanlık, Sulama sistemleri projelendirilmesi vb. konularda İş tekliflerine açığım.... İRTİBAT İÇİN MAİLİM.....bagdat79@hotmail.com...bana mail atabilirseniz muhakkak sizlere dönerim... (Dr. Ziraat Yüksek Mühendisi...Otomatik Sulama Sistemleri Uzmanı) |
Hoşgeldiniz @bagdat79. İlanınızı diğer konunuzdan takip edebilirsiniz.
|
slmlar forumun yeni üyelerindenim dilek ben harran üni zootekni mezunuyum sakaryada çalışıyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
zooteknist arkadaşlar selçuk üniversitesi zootekni bölümünde yükseklisans yapmaktayım sürü programları hakkında bilgi sahibi arkdaşların yardımcısı olması mümkün mü ???
tşk ederim hoş buldum :) |
merhaba ben merve süleyman demirel üniversitesi son sınıf öğrencisiyim ve bu üyelikte yeniyim bu formun faydalı olacağına inanıyorum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Eminim faydalı olacaktır. |
merhaba
Adım Şeyma.. Ankara üniversitesi ziraat fakültesi Zootekni bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. :bye::bye:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:13 |