![]() |
Alıntı:
Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümümüzden faydalanabilirsiniz. |
PEKER´isimli üyeden Alıntı
PEKER´isimli üyeden Alıntı PEYZAJ MİMARLIĞINDA BİLGİSAYARIN YERİ VE ÖNEMİ ,BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIMIN PEYZAJA SUNDUĞU FIRSATLAR.HAKKINDA KAYNAK VARSA ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM http://www.ziraatciyiz.biz/showpost....&postcount=501 Daha önce burda cevap verilmişti. İnceleyiniz lütfen. BENİM İSTEDİKLERİM ONLAR DEĞİL YİNEDE TEŞEKKÜRLER Dersin tam adı nedir acaba ? yeşil yol planlaması (ders] peyzaj mimarlığı İLE İLGİLİ NOTLAR SİZE ZAHMET (ÇOK ÖNEMLİ) |
Alıntı:
Aradığınız derse ilişkin maalesef Türkçe kaynak bulamadım. Bazı üniversitelerin kitap satış bölümlerine de baktım. Ancak göremedim. http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...7327641064405d Eğer İngilizce kaynak isterseniz yukardaki linke bakabilirsiniz. |
sütün mineral madde içeriği ve tuz dengesi hakkında yardımcı olursanız benim için çok iyi olur,teşekkürler
|
Alıntı:
Sütün Tanımı, Bileşenleri ve İnek Sütü Buyrun. Eklemeler yapılacaktır. |
özellikle süt tuzları ve dengesi hakkında hiç kaynak yok :(
|
Alıntı:
Süt Tuzları ve Süt Külü Süt ve Mamulleri Pazarlaması - Prof.Dr. Rauf Arıkan 2. linkteki kitap oldukça eski. Temin etmek için Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile iletişime geçiniz. |
hocamiz genetik dersınden için ödev verdi bende bulmadım.Allel ve allel olmayan genler arasındakı ilişkiler örneklerle açıklayınız.Ödevin konusu bu beni bilgilendirirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Genetik Ders Notu Genel Bitki Islahı - Pdf Bu notları inceleyiniz. |
zeta potansiyeli gorsel bilgi
|
Alıntı:
|
tesekkurler
|
zor durumdayım
"Türkiye florasında bulunan doğal bitkilerin korunması, muhafazası ve süs bitkileri olarak kullanılması."
konu hakkında bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler |
iyi gunler cilek yetistiriciligi ve gubrelemesi hakkinda hazir sunu ariyorum elinizde var mi ?
tesekkurler |
sizden hayvancilik kiredi ve tesviklerinin ne zamana kadar sûrdûgûnu ôgrenebilirmiyim
|
Alıntı:
Çilek Yetiştiriciliği - Fragaria Çilek Yetiştiriciliği - Pdf Organik Çilek Yetiştiriciliği Burdaki konular yardımıyla hazırlayabilirsiniz. |
Alıntı:
Konu hakkında kesin ve detaylı bilgiyi size en yakın Ziraat Bankası şubesinden öğrenebilirsiniz. |
Alıntı:
Direk olarak bu başlıkta bir konu bulmak güçtür. Ancak yazılan makaleler varsa bu şekilde olabilir. Ki bu da sizin için yeterli bir kaynak olmayacaktır. Size bu konu hakkında aşağıdaki kaynakları öneriyorum. Bunları incelediğiniz takdirde "Türkiye florasında bulunan doğal bitkilerin korunması, muhafazası ve süs bitkileri olarak kullanılması." konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Çeşitlilik ve Endemizm Açısından Türkiye'nin Bitki Örtüsü Biyoçeşitlilik Önemi ve Korunması |
mrb arkadaşlar polyphagotarsonemus latus(sarı çay akarı)biyolojisi tez ödevim detaylı bilgi arıyorum ama pek bişey bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.tşkler.ii geceler....
|
Alıntı:
Bu konuda yabancı kaynakları taramanızı öneririm. Detaylı bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Örneğin; burdaki sayfaya bakınız. Sayfanın aşağısında da çeşitli kaynaklar yer alıyor. Ordakilere de göz atabilirsiniz. İyi geceler. |
lütfen et ve insan beslenmesindeki önemi.(kırmızı et, tavuk, balık)
seminer hazırlamam gerekiyor.perşembe günü sunum istedi hoca. makale vs de olabilir.kaynakları da görmek isteyebilir. |
Alıntı:
Etin Beslenmedeki Önemi Et ve İnsan Beslenmesindeki Önemi Beyaz Etin İnsan Sağlığı İçin Önemi Et ve Balık İşleme Teknolojisi Ders Notu Buyrun. |
organik mısır yetiştiriciliği?????hakkında notlarınız var mı?
|
Alıntı:
Mısır Yetiştiriciliği konusundaki bilgilerle Organik Tarım bölümündeki konuları harmanlayarak bilgi edinebilirsiniz. |
gıda muhendisliği bölmüne ait proses notu var mıı??
|
Alıntı:
Maalesef. |
eger mumkunse otomatik kontrol notu da alabılır mıyım bolum dısı secmeli dersi için gerekli. sımdıden tesekkur ediyorum.
|
tesekkür ederim sağolun
|
Alıntı:
Buyrun. |
slm
arkadaşlar slm,dersin adı 'TARLA DENEMELERİNİN PLANLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ' notları lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskkr |
Alıntı:
Araştırma ve Deneme Metodları Ders Notları Yanılmıyorsam Araştırma ve Deneme Metodları'nındaki bazı konular Tarla Denemelerinde de geçiyor. Yukardaki dosyayı indirip inceleyebilirsiniz. |
zeta potansiyeli ile ilgili bilgi (tesekkurler)
|
bitki besleme ve bitki koruma arasındaki ilişkiler var mı çok acil..
|
temel bili teknolojileri ders notu gönderebilirmisiniz.
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/showpost....&postcount=611 Burdaki fotoğraflara ve fotoğrafların bulunduğu sitelere göz atınız. |
Alıntı:
Ziraat Mühendisliği'nin bütün bölümlerinin tabi ki birbirleriyle ilişkisi vardır. Birini diğerinden ayrı düşünmek mümkün değildir. Konu hakkında detaylı bilgi almak için Toprak ve Bitki Koruma bölümlerindeki konuları inceleyebilirsiniz. Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bitki Koruma Burdan içeriklerine bakabilirsiniz. |
Alıntı:
Temel Bilgi Teknolojileri Ders Notu Buyrun. |
azotun toprağa bağlanma isteği....Çok acil lazım şimdiden tşklr....
|
Alıntı:
Sorunuzu biraz daha açık yazar mısınız lütfen ? |
Havanın serbest azotunun toprağa bağlanması durumu.... İçerikte bunlar bulunacak: Yağmurlar,bakteriler,kimyasallar,v.b
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:37 |