Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

verda_gül 29.01.2011 22:09

mrblar saygılar adım verdagül evliyim 73 doğumluyum bende inşallah tekniker olacağım sitenizi nette ziraattle ilgili araştırma yaparken gördüm ve üye oldum cok güzel başarılar dilerim gelen arkadaşlara da siteyi kuran değerli yetkililere de tşkklerimi bir borc biliyor sonsuz saygılar sunuyorum, ha bu arada ben mkü ziraat teknikerliği ( bağcılık bölümü) ikinci sınıfta okumaktayım fırsat buldukca sizleri ziyaret edeceğim herkese kolay gelsin

Zooteknist 29.01.2011 22:26

Alıntı:

verda_gül´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11029)
mrblar saygılar adım verdagül evliyim 73 doğumluyum bende inşallah tekniker olacağım sitenizi nette ziraattle ilgili araştırma yaparken gördüm ve üye oldum cok güzel başarılar dilerim gelen arkadaşlara da siteyi kuran değerli yetkililere de tşkklerimi bir borc biliyor sonsuz saygılar sunuyorum, ha bu arada ben mkü ziraat teknikerliği ( bağcılık bölümü) ikinci sınıfta okumaktayım fırsat buldukca sizleri ziyaret edeceğim herkese kolay gelsin

Hoşgeldiniz Verdagül Hanım;

Umarım forumumuz derslerinizde ve meslek hayatınızda faydalı olur. İyi vakit geçirmenizi diliyorum.

Teşekkür ederiz.
:good::thumbup:

Mr.Muhendis 29.01.2011 22:38

Alıntı:

verda_gül´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11029)

Merhaba Verdagül Hanım,

Hoşgeldiniz. Umarım, forumumuzda faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. Derslerinizde ve gelecekteki meslek hayatınızda başarılar diliyorum.

ottolog 01.02.2011 18:30

selamun aleykm arkdşlar.ankara üniden kmler var aranzda

Mr.Muhendis 01.02.2011 18:53

Alıntı:

ottolog´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11077)
selamun aleykm arkdşlar.ankara üniden kmler var aranzda

Ve aleykum selam, hoşgeldiniz.

ziraatböcüü 07.02.2011 19:24

merhaba bende aranıza yeni geldim arkadaşlar :) herkese slm :)

Zooteknist 07.02.2011 19:43

Alıntı:

ziraatböcüü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11150)

Hoşgeldiniz Forumumuza,

Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle... :a025:

Mr.Muhendis 07.02.2011 20:10

Alıntı:

ziraatböcüü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11150)

Merhaba,

Hoşgeldiniz. İyi vakit geçirmenizi diliyorum.

DeriN 22.02.2011 19:29

Hoşbuldum, teşekkürler..

mrym 02.03.2011 14:53

aleykum selam :))

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:27