Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2015 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12113)

Mr.Muhendis 10.09.2015 00:45

Alıntı:

adas´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26432)
son sınıfta bu sınava girebiliyormuyuz

Hayır.

fenerlicesed 04.12.2015 22:14

ikamet ettiğimiz yerden başvuru yapmasak başka bir ilden başvuru yapabiliyormuyuz?

mrtuz42 04.12.2015 23:10

Ziraat teknikeriyim Zirai ilac bayilik sinavina basvurmak istiyorum fakat bolumumde bitki sagligi diye bi ders yoktu genel meyvecilik botanik genel bagcilik bitkiler ve insanlar gibi dersler aldim bu gecerli olurmu acaba. tesekkurler:confused:

Mr.Muhendis 04.12.2015 23:11

Alıntı:

fenerlicesed´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27101)
ikamet ettiğimiz yerden başvuru yapmasak başka bir ilden başvuru yapabiliyormuyuz?

2014 yılında oluyordu. Değişiklik olduğunu sanmıyorum.

Mr.Muhendis 04.12.2015 23:12

Alıntı:

mrtuz42´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27102)
Ziraat teknikeriyim Zirai ilac bayilik sinavina basvurmak istiyorum fakat bolumumde bitki sagligi diye bi ders yoktu genel meyvecilik botanik genel bagcilik bitkiler ve insanlar gibi dersler aldim bu gecerli olurmu acaba. tesekkurler:confused:

Derslerin hepsini yazarsanız kesin bir şey söyleyebiliriz.

mrtuz42 04.12.2015 23:53

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27104)
Derslerin hepsini yazarsanız kesin bir şey söyleyebiliriz.

bölümüm tarımsal ürünler muhafaza teknolojisi genel meyvecilik-sebze yetiştiriciliği-genel bağcılık-botanik-hasat öncesi fizyolojisi-sebze muhafazası-starımsal sulama-bitkiler ve insanlar-hasat sonrası fizyoloji-gıda mikrobiyolojisi-gıda mikrobiyolojisi-gıda teknolojisi1+2-tarla ürünleri ve muhafazası-meyve muhafazası-tarımsal sanayide kalite-minimal işleme derslerini aldım biraz uzun ama iş yapar mı acaba :D

Mr.Muhendis 05.12.2015 00:16

Alıntı:

mrtuz42´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27105)
bölümüm tarımsal ürünler muhafaza teknolojisi genel meyvecilik-sebze yetiştiriciliği-genel bağcılık-botanik-hasat öncesi fizyolojisi-sebze muhafazası-starımsal sulama-bitkiler ve insanlar-hasat sonrası fizyoloji-gıda mikrobiyolojisi-gıda mikrobiyolojisi-gıda teknolojisi1+2-tarla ürünleri ve muhafazası-meyve muhafazası-tarımsal sanayide kalite-minimal işleme derslerini aldım biraz uzun ama iş yapar mı acaba :D

Maalesef. Yok gibi duruyor. Sebze yetiştiriciliği, genel meyvecilik derslerinde bu bölüm vardır ama başvuru için yeterli görürler mi bilemiyorum.

ketoral 06.11.2016 13:51

ben geçmiş yıllarda sınavı kazandım ama bayi açmayacağım için gidip belge falan almadım.. tarım il müdürlüklerinden böyle bir belge veriliyormu yoksa sadece dükkan açarkenmi veriliyor.. bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. özellikle balıkesirden kazanan arkadaşlar

Mr.Muhendis 07.11.2016 08:55

Alıntı:

ketoral´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28558)
ben geçmiş yıllarda sınavı kazandım ama bayi açmayacağım için gidip belge falan almadım.. tarım il müdürlüklerinden böyle bir belge veriliyormu yoksa sadece dükkan açarkenmi veriliyor.. bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. özellikle balıkesirden kazanan arkadaşlar

Hakkınızı baki olması lazım. Genel Müdürlüğü arayarak teyit etmeniz iyi olur.

ketoral 07.11.2016 17:48

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28568)
Hakkınızı baki olması lazım. Genel Müdürlüğü arayarak teyit etmeniz iyi olur.

hocam hakkımız geçerli onda sıkıntı yokta.. kazananlara herhangi bir belge veriliyormu verilmiyormu.. bazı arkadaşlar sadece dükkan açılacağı zaman belge veriliyor diyor kimiside sınavı kazananlara belge veriliyor diyor..

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:05