Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 29.12.2013 13:32

Alıntı:

45promil´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22704)
fosfor alınımında kirec pH ve organik maddenin etkisi arastrıyorum pek bişi bulamadm yardımcı olurmusnuz. Teskkurler

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümünde fosfor yazarak aratın. Faydalanacağınız konular çıkacaktır.

sakarya2 30.12.2013 17:35

Tarım Traktörleri

Mr.Muhendis 30.12.2013 18:11

Alıntı:

sakarya2´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22722)
Tarım Traktörleri

www.google.com

sermuhan 03.01.2014 09:47

seralarda toprak ısıtma sistemleri ve malzemeleri

Mr.Muhendis 03.01.2014 14:52

Alıntı:

sermuhan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22737)
seralarda toprak ısıtma sistemleri ve malzemeleri

Merhaba,

Isıtma sistemleriyle ilgili olarak Seracılık bölümündeki konuları inceleyebilirsiniz.

gülşahktü 09.01.2014 19:47

incir ağacının morfolojik bilgileri ödev olarak aldım. resimli anlatmamı istedi hoca. hiç bir yerde bulamıyorum. Elinizde varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

---------- Mesaj eklendi (19:47) ---------- Önceki mesaj (19:43) ----------

incir ağacının morfolojisi hakkında ödev aldım. Resimlerle anlatmam istendi. Kaynak da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

snszhytnaq 10.01.2014 23:24

İyi akşamlar "Böceklerde sinir sistemi ve işleyişi" hakkında biraz kapsamlı bir nota ihtiyacım var forumda bilgi var evet ama daha derinlemesine lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Mr.Muhendis 11.01.2014 12:45

Alıntı:

gülşahktü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22779)
incir ağacının morfolojik bilgileri ödev olarak aldım. resimli anlatmamı istedi hoca. hiç bir yerde bulamıyorum. Elinizde varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

---------- Mesaj eklendi (19:47) ---------- Önceki mesaj (19:43) ----------

incir ağacının morfolojisi hakkında ödev aldım. Resimlerle anlatmam istendi. Kaynak da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Alıntı:

snszhytnaq´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22791)
İyi akşamlar "Böceklerde sinir sistemi ve işleyişi" hakkında biraz kapsamlı bir nota ihtiyacım var forumda bilgi var evet ama daha derinlemesine lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Maalesef.

Nadin 11.01.2014 23:40

Merhabalar bende genel olarak meyvecilikte hormon uygulamaları ile ilgili bilgi almak istiyorum ... Elinde not olan arkadaşlardan rica etsem burda belirtirlermi çok acil..teşekkürler..

Mr.Muhendis 12.01.2014 09:46

Alıntı:

Nadin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22799)
Merhabalar bende genel olarak meyvecilikte hormon uygulamaları ile ilgili bilgi almak istiyorum ... Elinde not olan arkadaşlardan rica etsem burda belirtirlermi çok acil..teşekkürler..

Merhaba,

Bitkilerde Büyüme ve Gelişmeyi Düzenleyici Maddeler
Büyüme ve Gelişim Düzenleyiciler

Ayrıca forumda hormon yazarak aratırsanız birçok kaynağa ulaşabilirsiniz.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:06