![]() |
Alıntı:
|
Tarım Traktörleri
|
Alıntı:
|
seralarda toprak ısıtma sistemleri ve malzemeleri
|
Alıntı:
Isıtma sistemleriyle ilgili olarak Seracılık bölümündeki konuları inceleyebilirsiniz. |
incir ağacının morfolojik bilgileri ödev olarak aldım. resimli anlatmamı istedi hoca. hiç bir yerde bulamıyorum. Elinizde varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler
---------- Mesaj eklendi (19:47) ---------- Önceki mesaj (19:43) ---------- incir ağacının morfolojisi hakkında ödev aldım. Resimlerle anlatmam istendi. Kaynak da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler |
İyi akşamlar "Böceklerde sinir sistemi ve işleyişi" hakkında biraz kapsamlı bir nota ihtiyacım var forumda bilgi var evet ama daha derinlemesine lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhabalar bende genel olarak meyvecilikte hormon uygulamaları ile ilgili bilgi almak istiyorum ... Elinde not olan arkadaşlardan rica etsem burda belirtirlermi çok acil..teşekkürler..
|
Alıntı:
Bitkilerde Büyüme ve Gelişmeyi Düzenleyici Maddeler Büyüme ve Gelişim Düzenleyiciler Ayrıca forumda hormon yazarak aratırsanız birçok kaynağa ulaşabilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:06 |