![]() |
Alıntı:
|
merhabaaa...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Selam ben bu siteden anlamadım.Forum ve TARTIŞMA konuları karışık geldi.
|
Alıntı:
Aslında karışık değil. Forumdaki her konuda karşılıklı olarak bilgi alışverişi sağlanıyor. Anasayfadan ilgili bölümlere, bölümlerden de konulara ulaşabilirsiniz. Takıldığınız noktaları sorarsanız yardımcı oluruz. Hoşgeldiniz. |
mrhb, ben m.sait ALTAN MKÜ ziraat fakültesi 3. sınıf benim 10 dekarlık nar bahçem var damlama sistemi kurdum ama çapa yaparken traktör tekelekleri borulara zarar veriyor bildiğiniz başka bi yöntem ve bitki koruma bölümünde olan arkadaşlarıda ağaca zarar vermeyecek şekilde yabancı otlarla mücadelede önerecekleri ilaçlar var mı ?
|
mrb arkadaşlar ben nevzat yeni ziraat teknikeri oldum herkese kolay gelsin:)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Tarımsal Sorular bölümüne konu açarak sorarsanız daha iyi olur. Alıntı:
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. |
msaltan´isimli üyeden Alıntı
mrhb, ben m.sait ALTAN MKÜ ziraat fakültesi 3. sınıf benim 10 dekarlık nar bahçem var damlama sistemi kurdum ama çapa yaparken traktör tekelekleri borulara zarar veriyor bildiğiniz başka bi yöntem ve bitki koruma bölümünde olan arkadaşlarıda ağaca zarar vermeyecek şekilde yabancı otlarla mücadelede önerecekleri ilaçlar var mı ? Kaynak: http://www.ziraatciyiz.biz/yeni-uyel...#ixzz2Wm4VFiCy 1- DAMLAMA İÇİN ÖZEL BİR SİTEM ÇEKİP YUKARI TAŞIMALISIN 2- ROUNDUP DİYE BİR OT İLACI VAR ONU KULLANIRSAN ETKİLİ OLUR DEKARA EN AZ 500 ML KULLAN Kİ AYRIĞI DA ÖLDÜRSÜN :) |
Mrb, ben de yeni üyeyim, ziraat teknikeriyim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
Merhabalar...uzun zaman önce üye olmuştum ama ilk defa yazıyorum o yüzden yeni sayılırım..:)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Faydalı bir site olacağını umuyorum, merhabalar. Ben de mezun olmuş bir gıda mühendisiyim :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım olur. :) |
merhaba..
ben ziraat müh. 4sınıf öğrencisiyim ilaç sınavına bir bakayım ne soruyolarmış derken bu sayfa karşıma çıktı çok güzel bir site hazırlanmış gerçekten emeği geçen herkese tşk ederim inşlh geleceğin nesilleri bizler bu bilgilerinizi çok güzel değerlendiririz.. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Hoşbulduk teşekkürler ..:)
|
merhaba bende yeni üye oldum ısparta sdü ziraat müh.tarım ekonomisi bölümü 4. sınıf şimdiden çok güzel şeyler öğrendim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Sizin de katkılarınızı bekliyoruz. |
Alıntı:
|
merhabalar bende yeni üyeyim herkese kolaylıklar dılerım...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
hoşbuldum herkese merhaba
|
selamunaleykum öncelikle derslerinizde başarılar dilerim ..... ismim özgür yozgatlıyım ünvrste terk öğrencisiyim okumuyorum biraz yardıma ihtiyacım var .. bana yardımcı olabilirmisiniz ?
|
Alıntı:
Konu neydi ? |
mrb ben Necla dicle üniversitesi ziraat fak. tarla bitkileri 3. sınıf öğrencisiyim bu forumun hepimize faydalı olması dileğiyle
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
ben de bu yıl akdeniz ünv.tarla bitkileri bölümünü kazandım.yalnız topraksız tarımı öğrenmeyi istiyordum tercih sırası bilgisizliğinden dolayı tarla bitkileri geldi.(ayrıca bügün üye oldum ve ilk msj.ım.yanlışlık olursa affola)bu bölümde iken topraksız tarımı öğrenebilir miyim?ayrıca biyoloji öğremeniyim ve milli eğitim de çalışıyorum.1.dönem ve 2.dönem derslerinin çoğunu gördüm kredileri de tutuyor.acaba denklik verirler mi?teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
İstediğiniz sürece tabi ki öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili kaynaklar, dökümanlar temin edin. Bölümdeki hocalardan yardım alın. Zaman geçtikçe, alt yapınız oluştukça konuya hakim olursunuz. Sayıp saymayacakları bölüme bağlı. Ama büyük olasılık Türk Dili, İnkılap, İngilizce gibi dersler sayılacaktır. |
Merhabalar arkadaşlar
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
Hoş Geldiniz. Keyifli vakitler dilerim.. |
Herkese merhabalar. Ankara Üniversitesi Toprak bölümü ve bitki besleme bölümünden yeni mezun oldum. Danışmanlık ve ilaç bayiliği sınavlarına gireceğim. inşallah başarıyla bu sınavları veririm Tanışmak ve iş konuşmak isteyen arkadaşlara açıgım. stajımı toprak gübre su araştırma enstitüsünde yaptım. iyi bir ortalama ile mezun oldum. tek eksiğim tecrübe işte.
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:44 |