![]() |
Alıntı:
Buyrun. |
PEYZAJ MİMARLIĞINDA BİLGİSAYARIN YERİ VE ÖNEMİ ,BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIMIN PEYZAJA SUNDUĞU FIRSATLAR.HAKKINDA KAYNAK VARSA ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM
|
Alıntı:
Daha önce burda cevap verilmişti. İnceleyiniz lütfen. |
yağ teknolojisi ( yağların fizksel özelliklerini etkileyen faktörler)
Teşekkür ederim |
Alıntı:
Gıda Mühendisliği Ders Notları - Yağlar Bu ders notlarını ve Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi bölümünü inceleyiniz. |
merhabalar süt sığırcılığında barınaklarda kullanılan sağım yerleri ve şekilleri hakkındaki ödevim için yardım örn: paralel sağım yerleri, balıkkılçığı sağım yerleri vb.
|
Alıntı:
Zootekni bölümümüzde bu konularla ilgili bir çok döküman bulunmaktadır. Arama yaparak istediklerinize ulaşabilirsiniz. Bu konuda Zooteknist arkadaşımız da size yardımcı olacaktır. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz Forumumuza; Aşağıdaki konuya tıklayınız, yardımcı olacaktır. Süt Sığırcılığında Sağım Sistemleri Ve Özellikleri :thumbup: |
PEKER´isimli üyeden Alıntı
PEYZAJ MİMARLIĞINDA BİLGİSAYARIN YERİ VE ÖNEMİ ,BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIMIN PEYZAJA SUNDUĞU FIRSATLAR.HAKKINDA KAYNAK VARSA ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM http://www.ziraatciyiz.biz/showpost....&postcount=501 Daha önce burda cevap verilmişti. İnceleyiniz lütfen. BENİM İSTEDİKLERİM ONLAR DEĞİL YİNEDE TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
|
genel kimya ile ilgili notlar
|
Alıntı:
Organik Kimya Ders Notları Analitik Kimya Ders Notları Burdaki dökümanlar faydalı olacaktır. |
PEKER´isimli üyeden Alıntı
PEKER´isimli üyeden Alıntı PEYZAJ MİMARLIĞINDA BİLGİSAYARIN YERİ VE ÖNEMİ ,BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIMIN PEYZAJA SUNDUĞU FIRSATLAR.HAKKINDA KAYNAK VARSA ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM http://www.ziraatciyiz.biz/showpost....&postcount=501 Daha önce burda cevap verilmişti. İnceleyiniz lütfen. BENİM İSTEDİKLERİM ONLAR DEĞİL YİNEDE TEŞEKKÜRLER Dersin tam adı nedir acaba ? bilgisayar destekli tasarım (cad) COMPUTER AIDED DESIGN ( 1.ders) pey.mimrlğ birde yeşil yol planlaması {2. ders] peyzaj mimarlığı |
tohum teknolojisi ders notlarını istiyorum. Ve Gübreler Ve Gübreleme ders notları istiyorum.
|
Ege ziraat
Mühendislik mekanigi notu arıyorum.bülent cakmakın notları vardı kaybolmuş.bulabilirmiyim acaba?
|
Alıntı:
Sebze Tohum Teknolojisi Ders Notu Buyrun. |
Alıntı:
Mühendislik Mekaniği Sınav Soruları Örnek soru ve çözümlerine burdan ulaşabilirsiniz. Derli, toplu ders notu bulunmamaktadır. |
viroidler hakkında bılgı alabılırmıyim
|
tarımsal materyallerle taşıma ve iletim teknikleri(mekanik,pnömatik ve hidrolik) bulabilirsenız lütfen mail atın
|
bakterılerın tasınma yolları nelerdır
|
Alıntı:
Burdan bilgi alabilirsiniz. |
Alıntı:
Tarım Makineleri Burdaki notu ve bölümü inceleyiniz. |
Alıntı:
Bitki Koruma Ders Notları Burdaki notlardan bilgi alabilirsiniz. |
iyi gunler bir tane kelimenin anlamını öğrenecektim de dissosiye olmak ile kolloidal sözcüklerinin anlamı nedir acaba kolay gelsin şimdiden teşekür ederim
|
Alıntı:
kolloidal: http://bit.ly/ibfOUP |
merhaba bitki koruma 1.sınıf öğrencisiyim bana
botanik zooloji tarımsal meteoroloji tarımsal ekoloji ölçme bilgisi ingilizce ders notları lasım şimdiden tşkler... |
Alıntı:
Genel Zooloji Ders Notları Genel Botanik Ders Notu Meteoroloji Ders Notları Meteoroloji Ders Notları - PPS Ekoloji Ders Notu Ölçme Bilgisi Ders Notu Ölçme Bilgisi Ders Sunumları Buyrun. |
Bilal cemek kültürteknik vize ,final ve büt soruları please
|
Alıntı:
|
bambu bitki hakkında bilgi
bambu bitkisinden bitirme odevi aldım elınızde bu bitkiyle ilgili bilgi varsa paylasırsanız sevinirim simdiden tesekurler....
|
Alıntı:
Bambu Yetiştiriciliği Buyrun. |
iyi günler çileğin genel özellikleri ve gübrelemesi hakkında bilgiye nasıl ulasabılırım
|
Alıntı:
Çilek Yetiştiriciliği - Pdf Çilek Yetiştiriciliği - Fragaria Çilek Verimini Nasıl Artırabilirim ? Burdaki konular faydalı olacaktır. |
Münavebe ve Genel Zootekni ders notları mevcut mu?
|
Alıntı:
OMÜ'de okuyorsunuz sanırım ? Münavebe için fakülte yayınlarının Ekim Nöbeti kitabını takip edebilirsiniz. Sınavlarda çok yardımcı olacaktır. Ayrıca Münavebe geçen yılın soruları için OMÜ bölümümüze bakınız. Ordaki sorulara çalışırsanız rahat geçersiniz. Genel Zootekni için ise; Genel Zootekni Dersi, fazla ayrıntıya girilmeden işlenen bir derstir. Forumdaki Zootekni Bölümünde aradığınız bilgileri bulabilirsiniz. |
Genel Botanik Notu varmı??
|
Alıntı:
Genel Botanik Ders Notu Buyrun. |
tarımsal mevzuat ve sertifikasyon dersi ile ilgili 20 tane test sorusu lazım gönderirseniz sevinirim. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı.
|
Alıntı:
|
toprak genesisi ve siniflandırma notu özellikle kütanlar la ilgili bilgi acil
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:15 |