![]() |
ben 2014 te kazandım.. başarı belgesini bu hafta gidip aldım 3 senedir gitmemiştim. herhangi bir ücret ödenmiyor imza atıp alıyorsunuz. ücret 2012 lerde alınıyormuş..
|
Alıntı:
Telefon: (312) 222 05 39 / 222 05 40 Faks: (312) 222 05 31 E-Posta: asym@ankara.edu.tr |
Arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ben bayilik sınavına internet adresi üzerinden başvurumu yaptım, ama daha önce bir yerde karşılaştığım bir kullanıcı birkaç evrağın bağlı olunan il müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiğinden bahsetmişti. Bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır? Yani il tarım müdürlüklerine teslim edilmesi gereken evrak var mıdır online başvuru haricinde?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
internet adresi üzerinden başvurmaya çalışıyorum fakat unvan kısmında sadece kimya,eczacı,ziraat mühendisi,ziraat teknikeri ve teknisyenleri var başka bölümler nasıl başvuruyorlar anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
|
Alıntı:
|
MERHABA İLK ÖNCE İNTERNET ÜZERİNDEN Mİ BAŞVURU YAPACAĞIM YOKSA İLK PARAYI MI YATIRACAĞIM
|
Alıntı:
|
Gecen yıl transkiript vermiştim il tarıma başvuru yaparken bu yılda vermemiz gerekiyor mu yoksa sisteme bir sefer girince yeterli oluyor mu ?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:06 |