Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

ezgi çiftçi 26.04.2013 00:08

hayvansal üretim ders notları cok acıl lazım yarın sınavımız var ve elımızde not yok araştırıyoruz ama adam akıllı not yok lütfen yardımcı olsun bırılerı

Mr.Muhendis 26.04.2013 07:16

Alıntı:

ezgi çiftçi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20051)
hayvansal üretim ders notları cok acıl lazım yarın sınavımız var ve elımızde not yok araştırıyoruz ama adam akıllı not yok lütfen yardımcı olsun bırılerı

Sabah olacak sınav için gece 12'de istek yapmak yerine birkaç gün önceden yapsanız daha rahat ders notu bulma ve çalışma imkanı olurdu.

Hayvansal Üretim Teknikleri konusunda bilgiler bulunuyor. Oradan yararlanabilirsiniz.

emre15 01.05.2013 19:03

İyi günler,

Domateste xanthomonas campestris pv vesicatoria bakteriyel etmeni, hastalık döngüsü, mücadelesi vs hakkında tez yazmam gerekiyor bu konuyla ilgili kaynak bulmakta sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim Mr. Muhendis

Mr.Muhendis 01.05.2013 19:11

Alıntı:

emre15´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20166)
İyi günler,

Domateste xanthomonas campestris pv vesicatoria bakteriyel etmeni, hastalık döngüsü, mücadelesi vs hakkında tez yazmam gerekiyor bu konuyla ilgili kaynak bulmakta sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim Mr. Muhendis

Merhaba,

Burada arama yaparak ulaşabilirsiniz.

emre15 01.05.2013 19:13

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20167)
Merhaba,

Burada arama yaparak ulaşabilirsiniz.

türkçe kaynak bulamıyorum hepsi yabancı

Mr.Muhendis 01.05.2013 19:17

Alıntı:

emre15´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20168)
türkçe kaynak bulamıyorum hepsi yabancı

Bu tür konularda Türkçe kaynak bulmak çok zor. Biri daha önce çalıştıysa ancak öyle olabilir. YÖK'ün tez veri tabanına bakın bir de. Ama tavsiyem yabancı kaynaklar.

jan 03.05.2013 21:27

akdeniz üniversitesi ölçme bilgisi sunumları varmı varsa ekleyebilirmisiniz

Mr.Muhendis 04.05.2013 10:28

Alıntı:

jan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20189)
akdeniz üniversitesi ölçme bilgisi sunumları varmı varsa ekleyebilirmisiniz

Her üniversitenin kendi ders notunu ekleme gibi bir şey mümkün değil. Ders notları bölümünde başka üniversitelerin, başka arkadaşlarımızın notları bulunmaktadır. Onlardan faydalanabilirsiniz.

abdullah.ugr 04.05.2013 18:33

fidan dikim makineleri

fidan dikim makineleri ile ilgili bir sunum hazırlamam gerekiyor fakat hiç bir yerde bununla ilgili bir paylaşım bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Mr.Muhendis 04.05.2013 21:10

Alıntı:

abdullah.ugr´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 20195)
fidan dikim makineleri ile ilgili bir sunum hazırlamam gerekiyor fakat hiç bir yerde bununla ilgili bir paylaşım bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Manuel Çeltik Fidesi Dikme Makinesi
Otomatik Toplu Fide Dikim Makinesi

Bu makineleri satan firmaların kataloglarına bakabilirsiniz. Onun dışında yabancı kaynaklara bakabilirsiniz.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:13