Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 10.03.2013 12:31

Alıntı:

esinn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19537)
benim tahılların beslenme açısından önemi ile ilgili bir tez öedevim var ama çok içerik bulamıyorum daha denel anlatılıyo bana yardımcı olabilecek birisi var mı :(

YÖK'ün tez veritabanına göz atınız. Üniversitelerin abone oldukları uluslararası kütüphaneler vardır. Oralardan araştırmalar yapınız.

Alıntı:

esinn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19584)
şalgam suyu üretimi konusuyla ilgili ders notu arıyorum :S

Şalgam Suyu Üretimi

Alıntı:

murat bozak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19590)
biçer döver ile alakalı ders notu ve soruları arıyorum

Forumda biçerdöver yazarak arama yapınız. Onlar dışında bir ders notu ya da soru bulunmamaktadır.

negrican 10.03.2013 14:03

merheba öncelikle güzel notlarınız için teşekkürler.sebze ıslahı ders notlarını öğrenmek istiyorum

çiçek tml 10.03.2013 22:17

organik domates yetiştiriciliğiyle ilgili daha detaylı notlar varsa sevinirim, bununla ilgili mezuniyet için tez hazırlıyacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Mr.Muhendis 10.03.2013 22:31

Alıntı:

negrican´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19595)
merheba öncelikle güzel notlarınız için teşekkürler.sebze ıslahı ders notlarını öğrenmek istiyorum

Bahçe bitkileri ıslahı

Alıntı:

çiçek tml´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19598)
organik domates yetiştiriciliğiyle ilgili daha detaylı notlar varsa sevinirim, bununla ilgili mezuniyet için tez hazırlıyacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Örtü Altı Organik Domates Yetiştiriciliğinde Organik Gübreleme
Organik Domates Yetiştiriciliği

erdinç81 13.03.2013 13:51

OT EZİCİ VE BÜKÜCÜLER le alakalı sunum arıyorum tarım makınelerı bölüümü öğrencısıyım yardımcı olbılcak bırısı var mı tesekkur edıyorum...

yardımcı olucak hıc kımse yok mu

ot ezici ve yan tırmık tarım makınelrı hakkında slayt hazılamam gerekıo yardımcı olurmusunuz...

altay_42 14.03.2013 09:48

tarım tarihi ve deontolojisi ders notları :(

ozgeee 15.03.2013 01:19

tam olarak domateste hangi melezleme yöntemlerini ve ıslah çalısmalrını bilen var mı?

Mr.Muhendis 15.03.2013 06:47

Alıntı:

erdinç81´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19627)
OT EZİCİ VE BÜKÜCÜLER le alakalı sunum arıyorum tarım makınelerı bölüümü öğrencısıyım yardımcı olbılcak bırısı var mı tesekkur edıyorum...

yardımcı olucak hıc kımse yok mu

ot ezici ve yan tırmık tarım makınelrı hakkında slayt hazılamam gerekıo yardımcı olurmusunuz...

Alıntı:

altay_42´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19631)
tarım tarihi ve deontolojisi ders notları :(

Maalesef.

Alıntı:

ozgeee´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19640)
tam olarak domateste hangi melezleme yöntemlerini ve ıslah çalısmalrını bilen var mı?

YÖK'ün tez veritabanında, makale sitelerinde araştırma yaparak detaylı olarak bulabilirsiniz.

heros 18.03.2013 09:38

Meraba arkadaaşlar tarım taarihi ve dentolojisi 1.sınıf ders notları olan arkadaş buraya atarsa memnun oluruz.

Mr.Muhendis 18.03.2013 11:41

Alıntı:

heros´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19660)
Meraba arkadaaşlar tarım taarihi ve dentolojisi 1.sınıf ders notları olan arkadaş buraya atarsa memnun oluruz.

Merhaba,

Daha öncede istek yapmıştınız. Burada cevap vermiştim.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:28