Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

hasibe 29.12.2012 00:02

merhabalar anadolu ünv. tarım bölümüne kayıt yaptırdım ve derslere çok yabancıyım tarımsal meteroloji ve ekoloji ve çevre bilgisi dersleri ile ilgili notlara ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

Mr.Muhendis 29.12.2012 01:12

Alıntı:

hasibe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18713)
merhabalar anadolu ünv. tarım bölümüne kayıt yaptırdım ve derslere çok yabancıyım tarımsal meteroloji ve ekoloji ve çevre bilgisi dersleri ile ilgili notlara ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

Merhaba,

Ders Notları bölümünde sağ üst taraftaki Bu Bölümde Ara kutucuğunda meteoroloji ve ekoloji kelimelerini ayrı ayrı aratarak istediğiniz notlara ulaşabilirsiniz.

ugur_03 29.12.2012 01:34

Alıntı:

gzmçmn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18482)
klon seleksiyonu nedir? Hangi bitkilerde uygulanır ve ne için yapılır?? BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)

ACİL CEVAP ALABİLİRMİYİM !!!!!!!

bana yardımcı olun lütfen

klon seleksiyonu ıslahçının çalışma konusuna uygun olan klonu seçmesidir. vejetatif aksamıyla çoğalan bitkilerde uygulanır mesela patates. eşeyli olarak üreyemediği için yapılır ve daha hızlı sonuç alındığı için yapılır ayrıca başta da dediğim gibi ıslahçının amacına uygun materyali seçtiği için.

ugur_03 30.12.2012 00:10

tohum kurutma ile ilgili elinizde bilgi mevcut mu arama yaptım ama bulamadım

Dilek_ 31.12.2012 16:44

Nematodlarla ilgili ayrıntılı ders notları

gülşahktü 04.01.2013 16:34

piramit brokoli yada sprout broccoli hakkında bilgi gerekiyor varsa sevinirim

aslıhan blt 07.01.2013 21:11

tarım işletmelerinin analiz ve planlaması

arkadaslar bana acil olarak tarım ekonomisi bölümü analiz ve planlama notları lazım elinde bulunan arkadaslar e-mail ime veya buraya bana link atabilir mi?

ugur_03 08.01.2013 15:36

transgenik bitki hakkında bilgi alabilirmiyim yapılmalı türkiyede ki durumu ne falan

Mr.Muhendis 08.01.2013 20:05

Alıntı:

ugur_03´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18719)
tohum kurutma ile ilgili elinizde bilgi mevcut mu arama yaptım ama bulamadım

Not olarak bende yok. Biraz araştırdım. Yabancı diliniz varsa kaynaklar bulunuyor. Herhangi bir arama motoru yardımıyla bulabilirsiniz.

Alıntı:

Dilek_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18731)
Nematodlarla ilgili ayrıntılı ders notları

Detaylı olarak yok. Sadece bitki koruma notlarında geçtiği kadarıyla var. Ayrıntılı olarak bu konuda yapılan denemelere, yazılan tezlere ve makalelere bakın derim.

Alıntı:

gülşahktü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18778)
piramit brokoli yada sprout broccoli hakkında bilgi gerekiyor varsa sevinirim

Türkçe olarak doğru düzgün pek kaynak bulunmuyor. Yabancı diliniz varsa o kaynaklara yönelmenizi tavsiye ederim.

Alıntı:

aslıhan blt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18827)
arkadaslar bana acil olarak tarım ekonomisi bölümü analiz ve planlama notları lazım elinde bulunan arkadaslar e-mail ime veya buraya bana link atabilir mi?

Maalesef.

Alıntı:

ugur_03´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 18832)
transgenik bitki hakkında bilgi alabilirmiyim yapılmalı türkiyede ki durumu ne falan

Türkiye'deki durumuyla ilgili olarak en güncel ve sağlıklı bilgiyi YÖK'ün tez veritabanında bulabilirsiniz.

ErtugrulURGP 09.01.2013 23:47

kentsel entomolojı ve akarolojı notu var mı ?

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:03