![]() |
MRB. hoca bana proje ödevinden patatesle ilgili genel olarak bilgi arastırması yapmamı söyledi. patatesin tarihi ekimi yetiştirilmesi hasadı vb. konularla ilgili bilgi verebilirmisiniz?
|
Alıntı:
Forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz. Vakit buldukca ben de eklemeler yaparım. |
arama yaptım siteden ama hic bişey bulamadım diyebilirim :(
|
Alıntı:
Dünyadaki durumu için FAO'ya, Türkiye için de TÜİK'e bakarsınız. Böylece istatistiki verileri de almış olursunuz. Kolay gelsin. |
ziraatte kullanılan parçalama makinaları hakkında bligisi olan varmı acaba
İyi günler pulverizatör lastiklerinin neden olduğu ürün kayıplarıyla ilgili bilgi aramaktayım bulamadım yardım ederseniz sevinirim |
tohum oluşum evreleri ve iklim istekleri hakkında ve tohumluk yonca yetiştiriciliğinde önemli olan etmenler hakkında elinizde not var mı şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Bu konudan takip edebilirsiniz. Alıntı:
İkinci isteğiniz içinde yapılan çalışmalara bakmanız iyi olur. Arama yapmak için Google'ın ilgili arama sayfasını kullanabilirsiniz. |
tetrapoliploidy anter kültürünün başarılı sonuç vermesi durumunda elde edilen bitkinin kromozom yapısı ne olur? bununla ilgili notunun varmı? şimdiden teşekkürler...
|
Mr. Mühendis.... parçalama makinalarından kastım tarımda kullanılan mesela bir örnek vermek gerekirse sap parçalama makinası, bunun gibi kaç tane parçalama makinası vardır bunların isimlerini ögrenmek istiyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:36 |