![]() |
arkdaşlar ben kppssede 76 puan aldım tmo oya yerleşebiilimiyim tarla bitkileri bölümünü bitirdim ...
NOT= KENDİ ALANIMDA 21 Cİ SIRADAYIM |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba ben yeni üye Emel. Erzurum Atatürk Üniversitesi ziraat mühendisliği tarım makinaları mezunuyum..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
Hoşbulduk. Faydalı bir site olmuş, geç de olsa üye olduk.
Teşekkürler, iyi çalışmalar .. |
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
|
slm arkadaslar ismim arif guzel bır sıte ımıs ben selcuk unıden toprak bılımı okuyorum burası 3. unım olacak ınsallh emegınıze saglık
|
Alıntı:
|
Merhaba; Foruma yeni üye oldum Çanakkale 18 Mart üni. Bahçe Ziraatı mezunuyum...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
merhabalar, ben suat yeni üyeyim....emekli ziraat teknikeriyim...zirai ilaç bayiliği imtihanları hangi aylarda yapılıyor? birde soruları hakkında ve geçen imtihan soruları hakkında nerden bilgi edinebilirim?? saygılar
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Sınavla ilgili bütün bilgilere, güncel duyurulara 2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi konusundan ulaşabilirsiniz. |
Selamlar ben de yeni üyeyim arkadaşlar Bursa'da çalışmaktayım ayrıca yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Güzel bi site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. İş ve okul hayatınızda başarılar. |
ben mehmet fatih güntürk arıcılık tarım danışmanıyım tarım danışmanı olan arkadaşları bekliyorum
|
Alıntı:
|
slm arkadaşlar yine ben geldim vizeler bitti darısı başınıza :))
|
Alıntı:
|
merhabalar arkadaşlar ben akdeniz zootekni 2005 mezunuyum ancak bölümümle ilgili çalışma fırsatı pek bulamadım.ara sıra yardım isteyebiilirim sizlerden
|
Alıntı:
Doğru adrestesiniz. Hosgeldiniz. |
Bende aranıza yeni katıldım ama daha mühendis değilim LYS'yi bekliyoruz dört gözle.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (14:58) ---------- Önceki mesaj (14:54) ---------- Alıntı:
|
Merhabalar,
Süleyman Demirel Üniversitesi Bitki Koruma 1. Sınıf okumaktayım 1.Sınıfta bitmek üzere forum çok güzel inşallah yardımlarınız sayesinde çok yararlı olacaktır bana. Şimdiden kolay gelsin :) |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Faydalı vakit geçirirsiniz umarım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben raziye.Akdeniz üniversitesi zootekni bölümü okuyorum.Yenı uye oldum arkadaşlarla tanışmak ısterım.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Faydalı vakit geçirirsiniz umarım. |
Alıntı:
|
Aksaraydan herkese selamlarrrr :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
hoş geldiniz aramıza. |
SAYGILAR .bahçe ziraatı teknikeriyim, reçete yazma sınavına girebilirmiyim bu konuda bilginiz varsa sevinirim.
|
Alıntı:
Bu konudan bilgi alabilirsiniz. |
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (21:34) ---------- Önceki mesaj (21:30) ---------- Alıntı:
|
slm arkadaşlar
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:24 |