![]() |
Merhaba arkadaşlar,
ben Adnan Menderes Üniversitesi Seracılık Programı 2010 mezunuyum, özel bir şirkette bahçe düzenleme işlerine bakıyorum. Forum okuyan ve çalışan arkadaşlar için çok faydalı oluyor. Teşekkürler. |
slm bende yeni geldim hosbuldum :) tarım konusunda bilgi ihtiyacım halinde danısmak üzere buradayım ... çomü lapseki myo fidan yetiştiriciliği bölümü 2. sınıf ögrencisiyim....
|
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaslar. Işlerinizde ve derslerinizde basarilar. Umarım sizleri forumda sıkça görürüz.
|
selam arkadaşlar bende tufan yıldız bu foruma katkısı olan herkese tesekkurler sımdıden ayrıca bu formda yer alan tum arkadaslarımada merhaba demek ıstıyorum......ben mugla dalamandan 37 yasında bır ınsaat fırmasında satın almacıyım burada fırmamıza aıt satmak ıstedıgım 5 parca tarım aletlerınden mevcuttur.:......yarın bunların fotograflarını cekıp burada satılık yapacagım bılgınız olsun.....
|
Merhaba Tufan Bey,
Hoşgeldiniz. Alet-makine satışı için forumumuzda yer bulunmuyor. Diğer büyük ilan sitelerini öneririm. |
Herkese merhaba bende yeni üyeyim SELÇUK ÜNİVERSİTESİ gıda teknolojisi bölümündeyim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
slm arkadaşlar ben bingöl ziraat fak. zootekni bölümü 4. sınıf öğrencisiyim umarım bilgi alış verişi konusunda sayfanın bize büyük yararı dokunur...:bye:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimize eminim. Herkesin herkesten öğrenecek bir şeyleri vardır. :good: |
hoşgeldiniz arkadaşlar
|
yeni üyeler sizlerde hoşgeldinz
|
Hoşbulduk
|
merhabalar. ben de yeni üye oldum. zooteknistim.
|
Merhaba arkadaşlar,
Hoşgeldiniz. |
hoş Geldınız... İyi Forumlar
|
merhaba arkadaşlar yeni üyelerdenim :) erciyes üniversitesi ziraat fakültesi madurlarındanım :) tarla bitkileri 3 .. ürgüpp
|
Neden magdursun :)
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. :) |
Alıntı:
Türkiye de taşımalı eğitim yapan tek ziraat fakültesiyizde ondan :) 1. ile 4. sınıflar ana kampüste her sene değişen bir binada ( fen edebiyat, iktisat, enstitü binası , mühendislik binası ) ders görmekteyiz; 2-3. sınıflar develide binada . araştırma binamız kayseri de dersliklerimiz develide . ne yazık ki bizi alacak derslik sayımız bile yok :) hiçbir şekilde destek yok , hicbir imkandan faydalanamıyoruz eeeee daha ne olsun ki ? |
merhabalar denizliliyim ..lise mezunuyum çiftçilikte doktora yapmaktayım :)
yaş 33 |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ANTALYADAN KATILDIM SAYFANIZA SAYGILAR
arkadaşlar ben antalyada çalışmaktayım aöf tarım programı 1. sınıf okumaktayım fakat dersleri başaramadım.iş geregi bu okulu bitirmem gerekiyor antalyada bulunan ve bu bölüm okuyan arkadaşlar arıyorum. yada emekli ögretmen veya başarılı bana yardımcı olacak bu bölüm bitirmiş ögrenci arkadaşlar arıyorum çok teşekkür ederim. |
Merhaba EUSLU,
Hoşgeldiniz. |
MERHABA. BEN ALİ 2008 ATATÜRK ÜNİ. ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ SÜ ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. HEN BİTKİSEL ÜRETİMİ BEN BALIK ÜRETİMİNİ YAPABİLİYORUM. 3 AYDIR FORUMU TAKİP ADİYORUM GERÇEKTEN TÜM ZİRAATÇİLERİN BİLGİ PAYLAŞIMINI VE TANIŞMASINI BURADAN GERÇEKLEŞTİRMESİ ÇOK GÜZEL. BU ORGANIZASYONDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA VE SİTE KURUCULARINI KUTLARIM. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
EUSLU MERHABA. BU AÖF TARIM DA HANGİ DERSLERİ GÖRDÜĞÜNÜ SORABİLİRMİYİM. |
Merhaba Ali bey,
Hoşgeldiniz. |
Ben özellikle ziraat bölümündekilere daire kira vermek istiyorum.
Ancak forumlarda pat diye kiralık daire ilanı vermek abes olur diye size nasıl hangi bölümde bu ilanı girmem uygun olur diye sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. saygılar selamlar mithat |
Alıntı:
|
ben sabrizeki, topraksız tarımla ilğileniyorum amatörce .geliştirebilmek dileğiyle..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım:)
Ben Hanife Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümümden Haziran 2012 de mezun oldum.Şimdi de aynı bölümde Arazi toplulaştırması üzerine Yüksek Lisans yapıyorum inşallah bu sitede çok şeyler öğreneceğim. Okulum ,bölümüm veya herhangi konuyla ilgili sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum:a025:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve guzel vakit geçirirsiniz. Hayatınızda başarılar. |
Ben Halil...Çukurova Üniversitesi -Ziraat Fakültesinin Bahçe Bitkileri Bölümü 3.sınıf öğrenciyim....Ülkemize faydalı birer birey olmak ümit ve temennisiyle herkese başarılar dilerim.
|
Alıntı:
Siz de hosgeldiniz. Derslerinizde başarılar. |
slm arkadaslar ben faruk şanlıurfadan .tarım makınalar meznym
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
slm bn kürşat inönüden bahçe bitkileri 2 sınıf ögrencisiyim yardımım dokunacaklara yardım etmek yardıma ihtiyaç duydugumda karşılık bulmak isterim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım karşılıklı olarak yardımlaşabiliriz. |
slmlar bende foruma yeni üye oldum
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:30 |