Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Mr.Muhendis 18.11.2010 15:09

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Forumumuzda bölümlerin tanıtımları bulunmaktadır. Burdan bütün bölümleri görebilirsiniz.

Alıntı:

kronox55´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9686)
Merhabalar, idealinizdeki tek düşündüğünüz iş ilaç bayii açmak ise Bitki Koruma Bölümünü seçiceksiniz. Tüm bölümlerin mezunları ilaç bayisi açabilir fakat bitki koruma bölümü öğrencileri dışında hiç bir bölüm öğrencisi sınavdan 80 üstü geçer not alamaz. Çünkü bunu bir bitki koruma öğrencisi bile bir kaç senedir içli dışlı olduğu konuları çalışmasına rağmen bu puanı zor almaktadır.

Kesin bir yargıyla alamaz demek doğru olmaz. Tabi ki alabilir. Ama bir Bitki Koruma öğrencisi kendi alanı olduğu için, diğer bölümlere göre biraz daha avantajlıdır.

Üniversite olarak ise; Çukurova, Ondokuzmayıs, Ankara, Ege ilk sıralarda olabilir.

MeganeCC 18.11.2010 15:25

benimde bölüm olarak aklıma yatan ilk tercihler

bitki koruma
bahçe bitkileri
tarımsal biyoteknoloji

diye sıralanıp gidiyor.E.Atatür üni hakkında görüşleriniz nelerdir. sınıftan 4 kişi oraya gitmek istiyoruz?

kronox55 18.11.2010 15:33

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9690)
Merhaba,

Kesin bir yargıyla alamaz demek doğru olmaz. Tabi ki alabilir. Ama bir Bitki Koruma öğrencisi kendi alanı olduğu için, diğer bölümlere göre biraz daha avantajlıdır.

Evet alınabilir tabiki ama bitki koruma öğrencileri bile çok düşük seviyelerde geziyo puan olarak.Bizzat çalışkan arkadaşlarımdan gördüm. İmkansız diye bir şey tabiki yoktur. Ama o sınavı kazanabilmek için Bitki Koruma şart olarak düşünüyorum :a025:

Mr.Muhendis 18.11.2010 15:41

Alıntı:

MeganeCC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9691)
benimde bölüm olarak aklıma yatan ilk tercihler

bitki koruma
bahçe bitkileri
tarımsal biyoteknoloji

diye sıralanıp gidiyor.E.Atatür üni hakkında görüşleriniz nelerdir. sınıftan 4 kişi oraya gitmek istiyoruz?

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden genc__osman arkadaşımız var. Kafanıza takılan soruları kendisine sorabilirsiniz. Ayrıca bölümdeki konularda işinize yarayacaktır.

o.altug 12.12.2010 16:03

HERKEZE SELAMLAR

Mr.Muhendis 12.12.2010 16:23

Alıntı:

o.altug´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 10156)
HERKEZE SELAMLAR

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

Shetha 12.12.2010 20:15

Merhaba.. Bende çok beğendim valla. Emeğinize sağlık.

efuua 16.12.2010 12:41

Merhaba,

Adım ebru :) Marmara Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar öğrencisiyim :) herkese iyi forumlar :)

Mr.Muhendis 16.12.2010 13:33

Alıntı:

efuua´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 10246)
Merhaba,

Adım ebru :) Marmara Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar öğrencisiyim :) herkese iyi forumlar :)

Merhaba Ebru Hanim,

Hosgeldiniz. Umarim keyifli ve faydali vakit gecirirsiniz. :)

efuua 16.12.2010 14:39

Teşekkürler Adminim :)

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:33