Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 09.03.2012 09:09

Alıntı:

alper27´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15657)
devlet organizasyonlarından tarım ve köyişleri bakanlığının organizasyonu ve kamu iktisadi tesebbüsleri ve genel yapıları diye iki başlık altında konum var yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim

Alıntı:

süleyman31´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15655)
slm benim hayvansal organizasyon diye bir dersim var konum üretim ve hayvan ıslahı ile ilgili organizasyon diye yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim

devlet organizasyonlarından tarım ve köyişleri bakanlığının organizasyonu ve kamu iktisadi tesebbüsleri ve genel yapıları diye iki başlık altında konum var yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim

Merhaba,

Aynı notu istemişsiniz. İki kullanıcı adı, tek kişi ile mi görüşüyorum ? :)

Dediğiniz konu hakkında bilgim yok maalesef. Ekonomi notlarına, Zootekni bölümüne bir bakın.

süleyman31 10.03.2012 00:49

ev arkadaşıyız iki ayrı üyeyiz teşekkür ederiz

ryhn.yldz 10.03.2012 01:48

sebze hastalıklarının tamamı ilgili not eklerseniz sevinirim.

Mr.Muhendis 10.03.2012 01:54

Alıntı:

ryhn.yldz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15668)
sebze hastalıklarının tamamı ilgili not eklerseniz sevinirim.

Merhaba,

Bir çoğu ile ilgili konular bulunuyor. Daha derli toplu bulunsun diyorsanız bunun için yazılmış olan kitapları almalısınız.

ryhn.yldz 10.03.2012 02:11

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15669)
Merhaba,

Bir çoğu ile ilgili konular bulunuyor. Daha derli toplu bulunsun diyorsanız bunun için yazılmış olan kitapları almalısınız.

konuları bulabılcegım bı kac lınk yazarmısız cok teskkur ederim.

Mr.Muhendis 10.03.2012 02:15

Alıntı:

ryhn.yldz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15670)
konuları bulabılcegım bı kac lınk yazarmısız cok teskkur ederim.

Forumdaki arama sistemi ile bitki adı yazarak arayabilirsiniz. Bitki Koruma bölümüne bakabilirsiniz. Çok çeşitli bir şey istiyorsanız bununla ilgili kitaplar almanızı tavsiye ederim. Bakanlığın ilgili birimi tarafından basılan 6 ciltlik bir seri vardı. Tam adını şu an hatırlayamadım. Mesela o kitaplar renkli ve kaliteli baskısı ile oldukça güzeller.

ryhn.yldz 10.03.2012 02:19

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15671)
Forumdaki arama sistemi ile bitki adı yazarak arayabilirsiniz. Bitki Koruma bölümüne bakabilirsiniz. Çok çeşitli bir şey istiyorsanız bununla ilgili kitaplar almanızı tavsiye ederim. Bakanlığın ilgili birimi tarafından basılan 6 ciltlik bir seri vardı. Tam adını şu an hatırlayamadım. Mesela o kitaplar renkli ve kaliteli baskısı ile oldukça güzeller.

yardımınız ıcın teskkrler:)

Mr.Muhendis 10.03.2012 07:52

Alıntı:

ryhn.yldz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15672)
yardımınız ıcın teskkrler:)

Yanımda olmadığı için kitaplığa bakamamıştım. Ancak, kitapların adını hatırladım. :) Hatta detaylı bilgi veren ve satış yapan kurumu da buldum. 6 ciltlik "Zirai Mücadele Teknik Talimatları" kitaplarını öneririm. Kaliteli ve renkli baskısıyla kitaplığınız için çok iyi olacaktır.

Kitaplar hakkında detaylı bilgi ve satın almak için kurumun web sitesine burdan bakabilirsiniz.

callpex 11.03.2012 01:09

bahçe bitkileri 2 sınıf öğrencisiyim hayvan yetiştirme ilkeleri notuna ihtiyacım var.Şimdiden tşkler

Mr.Muhendis 11.03.2012 06:56

Alıntı:

callpex´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15679)
bahçe bitkileri 2 sınıf öğrencisiyim hayvan yetiştirme ilkeleri notuna ihtiyacım var.Şimdiden tşkler

Merhaba,

Organik Yem Üretimi ve Hayvan Besleme Kuralları
Hayvan Yetiştirme II Hayvan Islahı ders notları
Hayvan Yetiştirme II Sığır Besisi ders notları

Daha fazla bilgi için Zootekni bölümüne de bakabilirsiniz.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 12:32