Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 16.02.2012 16:20

Alıntı:

ozdasertu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15527)
merhaba ahmet nedim yüksel sera yapım tekniği (hasad yayıncılık)

Merhaba,

Telif hakkı olan eserlerin yayınlanması yasaktır. Temin etmek için ilgili yerlerden satın almalısınız.

easkin 16.02.2012 21:37

selam omü tarla bitkileri TEMEL İNTERNET UYGULAMALARI dersi muafiyet sınavı için not arıyorum yada çıkmış sorular bu konuda yardımcı alabilecek birileri varsa çok memnun olurum

Mr.Muhendis 16.02.2012 21:56

Alıntı:

easkin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15531)
selam omü tarla bitkileri TEMEL İNTERNET UYGULAMALARI dersi muafiyet sınavı için not arıyorum yada çıkmış sorular bu konuda yardımcı alabilecek birileri varsa çok memnun olurum

Merhaba,

Bilgisayar dersi oluyor sanırım ? Hangi hoca geliyor ?

easkin 16.02.2012 22:53

HİÇ DERSE GİREMEDİM DAHA SANIRIM HASAN HOCA :) HEM İŞ HEM OKUL OLUNCA

Doç. Dr. HASAN ÖNDER HOCA DAN ALIYORUM ŞİMDİ BULDUM :)

Mr.Muhendis 17.02.2012 02:30

Alıntı:

easkin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15533)

Derslere girme zorunluluğunuz yok muydu ? Devamsızlıktan kalıp kalmadığınızı kontrol edin derim. Eğer normal kalmışsanız ve büte girme hakkınız varsa:

Büyük olasılık test olacaktır. Bilgisayar kullanımına aşina iseniz zaten geçecek kadar not alabilirsiniz. Bunun dışında Word, Excel, PowerPoint menülerini inceleyin, nerde ne var biraz öğrenmeye çalışın. Excel'deki çok sık kullanılan formüllere, PowerPoint'teki "Asıl Slayt" menüsüne bakın (Office 2003 ve öncesi sürümlere göre sorular gelebilir). Sınavda kopya çekmeye de çalışmazsanız geçersiniz.

Son olarak, Hasan Hoca'dan ders aldığınız için çok şanslısınız. Fakültedeki en iyi hocalarımızdan biridir. Belki de öğrencinin yüzüne bakan, bakınca gülümseyen tek hocadır. :)

ozdasertu 17.02.2012 18:07

Alıntı:

easkin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15533)

hasan hoca ile görüştük aynı sınava bende gireceğim ancak soruları bilgi işlem hazırlıyor konular access internet ve web tasarım

elif_111 20.02.2012 18:02

omü ziraat fakültesi mikrobiyoloji ders notları acill şimdiden teşekkürler :)

Mr.Muhendis 20.02.2012 21:00

Alıntı:

elif_111´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15560)
omü ziraat fakültesi mikrobiyoloji ders notları acill şimdiden teşekkürler :)

OMU değil ama başka kaynak ders notu bulunuyor. OMU icin degismediyse Ridvan hocanın ders notu/kitabı vardı.

okant 22.02.2012 15:48

Tarla-Bahçe Ürün. İşletmeciliği

BaaTLRyhMe 23.02.2012 11:23

kavurma üretim teknolojisi ödevim burda ki bilgiyi kullandım fakat daha fazla bilgiye ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:12