Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

cemil1 07.02.2012 19:28

tarımsal yapılar ve sulama notlarınıda koyarsanız çok memnun olurum.

aatiye 08.02.2012 12:47

boya bitkileri kökboya

serkan.vet 09.02.2012 08:30

bana organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri ders notları lazım ilgilenirseniz sevinirim

Mr.Muhendis 09.02.2012 12:08

Alıntı:

serkan.vet´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15454)
bana organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri ders notları lazım ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba,

Organik Tarım bölümümüzde Organik Hayvancılık ile ilgili konu(lar) bulunuyor. Onları inceleyebilirsiniz.

Alıntı:

cemil1´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15450)
tarımsal yapılar ve sulama notlarınıda koyarsanız çok memnun olurum.

Merhaba,

Derli toplu bir not yok. Ancak bölümdeki konulardan, diğer ders notlarından faydalanabilirsiniz.

serkan.vet 09.02.2012 13:29

ya ben burda ilçe tarım müdürüyüm veteriner hekimim ünv de organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri die dersi var bana bunu anlatmam söylendi ama ellerinde not veya kütap gib bişi yok bana konu başlığı gibi bişi lazım yani

Mr.Muhendis 09.02.2012 17:27

Alıntı:

serkan.vet´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15460)
ya ben burda ilçe tarım müdürüyüm veteriner hekimim ünv de organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri die dersi var bana bunu anlatmam söylendi ama ellerinde not veya kütap gib bişi yok bana konu başlığı gibi bişi lazım yani

Merhaba,

Müfredat belli mi ? Haftalara göre anlatacağınız konular belliyse en azından ona göre bir şeyler bulup, eklemeye; size ulaştırmaya çalışırız. Mesela şu konuları anlatabilirsiniz:
Müfredatla ilgili de aradığınız konular olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

serkan.vet 10.02.2012 08:22

benim sorunum da bu zaten kitap gibi bişiyi yok geçen sene iraat müh girmiş kendime göre bişiler buldum anlattım diyo benim sdc nasıl bi gidiş yolu izleebilirim onun için soruştum size çünkü organik tarım bölümünüde sizin site içerdiği için sizden yardım alabileceğimi düşünüodum

Mr.Muhendis 10.02.2012 11:44

Alıntı:

serkan.vet´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15466)
benim sorunum da bu zaten kitap gibi bişiyi yok geçen sene iraat müh girmiş kendime göre bişiler buldum anlattım diyo benim sdc nasıl bi gidiş yolu izleebilirim onun için soruştum size çünkü organik tarım bölümünüde sizin site içerdiği için sizden yardım alabileceğimi düşünüodum

O halde Organik Tarım bölümümüze bakarak kendiniz müfredat belirlemelisiniz. Lisans döneminde bu dersi almıştım. Ama konuları şu anda net hatırlayamıyorum.

bekilli 10.02.2012 14:55

genel kimya ders notları warmı acaba

Mr.Muhendis 10.02.2012 16:02

Alıntı:

bekilli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 15469)
genel kimya ders notları warmı acaba

Merhaba,

Belki Organik Kimya Ders Notları ve Analitik Kimya Ders Notları işinize yarayabilir. Konu başlıklarına bakarak bilgi alabilirsiniz. "Genel Kimya" içinde ayrıca not eklemeye çalışacağız. Ders Notları bölümünü takip ediniz.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:31