![]() |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Hep birlikte daha güzel olur umarım. :) |
O halde açıklarınızı gerek kendiniz çalışarak gerekse de yaz dönemlerinde staj yaparak kapatmalısınız. Zaten işin içerisine girince zamanla her şey yerine oturacaktır.
|
Alıntı:
|
İNŞALLAH BAKALIM :) KISMET
|
SLMMMM :) BENDE YENİYİM SELAM BÜYÜKLERİM :)
|
:good:sayılı takip ettiğim sitelerdensiniz=) Çok guzel bi site ... Çok önceden kaydım da vrmış=) sınavlar sağolsun kaynaştırdı bizi=)
|
Alıntı:
|
selam
Merhaba bu siteyi yeni keşfettim.Çok güzel olmuş emeğinize sağlık:a070::good:
|
Hoşgeldiniz
Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz.Portalımız ziraat fakültesi ve tarım alanına yönelik uğraş veren meslektaşlarımıza ve çiftçilerimize yönelik faaliyete geçirdik.Umarım sizede yararlı olur.İyi vakit geçirmeler...:a025: |
yeni üyler hoşgeldiniz bende hoşgeldim:)))
ya hakkettende cok güzel bir site biraz daha kaynaşinca siteyi tam anlayinca kullanmak bakimindan sanirim dahada cok seveceğiz:)) ya sahi bu foto moto nasil ekleniyo:))beceremedim gitti biraz daha basit şekilde yapilsaydi sanirim daha anlaşilir hale gelirdi |
selam
selamlar
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
Siz de tekrardan hoşgeldiniz. Foruma Nasıl Resim Eklenir ? konusundan bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında kafanıza takılanları bana özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz. |
şanlıurfadan tüm meslektaşlarımıza merhabalar
|
harbibey
memleket mi şanlıurfa görev yeri mi ben de urfa |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Hoşbulduk.
Ziraatci değilim ama araştırma safhasındayım. Umarım burdan gerekli bilgileri edinirim. |
merhabalar
çorum dan selamlar...
2003 çomü bitki koruma bölümü mezunuyum, 2005 yılından bu yana zirai ilaç bayi işletiyorum... |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
hoşbulduk selamlar herkese
|
mrb bende 2004 yılından beri bayii işletiyorum....
|
Alıntı:
Siz de hoşgeldiniz. |
hoşgeldiniz...
|
merhaba,
Ben Hamide süleyman demirel üniversitesi tarla bitkileri bölümü 2.sınıf ogrencısıyım..henüz cok bilgili olmasamda yardımcı olabilecegim konular varsa seve seve yardımcı olurum.. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Eminim yardımcı olabileceğiniz konular çıkacaktır. Kalıcı olmanız dileğiyle.. |
merhaba arkadaşlar ben nazif uşaktan katılıyorum :) zirai ilaç bayimiz var elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğiyle :) İşlerinizde de başarılar. |
teşekkürler :)
|
ilaçların fiyatları konusunda
İlaçların alış fiyatları konusunda :a025::a025:yardımlaşırsak daha ii kazanırız die düşünüyorum:a025:
|
:) ama malum ziraat odası işleri kısıtlıyo :) onları ıkna etmek lazım ılk once :)
tabi ki orası oyle :) ama ziraat odaları var malum onlar işlerimizi kesiyolar :) |
arkadaslar yeni üyeyim..bu siteyi nasıl kullanacagım hakkında hiç birşey bilmiyorum hellpp:)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Kafanıza takılanları Yeni Başlayanlar bölümünden sorabilirsiniz. Yahut bana ya da Zooteknist arkadaşımıza özel mesaj gönderebilirsiniz. |
Gençler ben SDÜ tarım ekonomisi 1. sınıfdan Angara'lı İbrahim forumda yeniyim hepinizin dersinde başarılar bi ihtiyacınız fln olursa yardım etmeye çalışırım. Hepinize kolay gelsin.
|
Merhabalar,bende size yeni katıldım.Organik tarım mezunuyum ve iş arıyorum:)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım bulursunuz. :good: |
Slm arkadaşlar ben adana ç.ü den Ahmet zootekni 4. sınıf öğrencisiyim umarım bu sitenin hepimize faydası olur irtibatı koparmayalım lütfen :D
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
zooteknıst arkadas calısıyormu acaba
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:30 |