![]() |
endüstri müh. pazarlama dersi ve olasılık dersi notlarını koyabilirseniz sevinirim alan dışı bir istek ama:D
|
TARIM EKONOMİSİ DERS NOTLARI VAR MI?
|
örümceklerle ilgılı bı odev hazırlamam gerekıyo elınızde kaynak var mı yardımcı olabılırmısınız
|
Alıntı:
TIKLAYINIZ TIKLAYINIZ TIKLAYINIZ |
Alıntı:
Tıklayınız :good: Tıklayınız :good: |
Alıntı:
|
bilgiler için tşkler benim aradığım konuyla ilgili az bilgi var.aromatik yabancı otlar(hangi yabancı otlar kozmetik yada parfümeri de kullanılır.bu yabancı otlarla ilgili detaylı bilgi istiyorum)yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşkler....
|
tahıl ve tahıl ürünlerinin ambalajlanması konulu ödevim var..yardımcı olursanız sevinirim...
|
TOHUM TEKNOLOJİLERİ İLE İLGİLİ DERS NOTLARI VARSA RİCA EDECEKTİM...
|
böcek ekolojisi (Akif Kansu) var mı acaba
|
mühendislik mekanigi ders notları olan varsa paylaşabilir mi? teşekkür ederim
|
Alıntı:
Laden Bitkisinin Faydaları Daha fazlası için Şifalı Bitkiler bölümünü inceleyiniz. Zamanla eklemeler yaparız. |
Alıntı:
Ambalajın Yaşam Süreci Analizleri Gıda Maddelerinin Özellikleri ve Kullanılan Ambalajlar Ambalajlama Nedir - Ambalajlama Çeşitleri Burdaki konuları inceleyiniz. |
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/tarimsal-...-f54.html?f=54 Tarımsal Biyoteknoloji bölümünde tohumlukla alakalı bir kaç konu var. Onları inceleyiniz. Tohumların Saklanması Kaliteli Tohumluğun Önemi Melez Tohumlar Ayrıca bu konularda işinize yarayacaktır. Bu konulara bakarak anlayacağınız şekilde notlar alabilirsiniz. Faydalı olacağını umut ediyorum. |
Alıntı:
Maalesef Sayın Arif Kansu'nun yok. Ancak bu konu var. |
Ortaokullarda Tarım Dersleri
Ortaokul 7. sınıfa giden kızım için Ortaokullarda Tarım Dersleri (İhsan Bozyiğit) kitabına ihtiyacım vardı. Eğer başka alternatifiniz varsa onada razıyım.
Saygılarımla |
Merhaba kuvars taşıyla ilgili döküman arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
|
mrb bir konudan yardım alacaktım tahıl resim slaytları ile konuyu anlatan kaynaklar var mı ama resimli olmalı burdaki notlara baktım da ben biraz daha kapsamlı istiyorum da çok önemli resimleri tahılın çiçek resimleri başakçık resimleri haftaya sınnavım var yardımcı olursanız çok sevinirim bir de eğer test şeklinizde sorular var ise onuda göndere bilir misiniz şimdiden teşekür ederim ama gerçeketn çok ihtiyacım var kolay gelsin
|
agır metallerin bitkiler üzerine etkisi???
|
şalgam bitkisi ile slayt lazım(türkiyede ve dünyada yetiştirilme yerleri)
yardımcı olabilirmisiniz? |
Alıntı:
Kuvars Taşı ve Kullanım Alanları |
Alıntı:
Şalgam Yetiştiriciliği - Brassica napobrassica Burdan bilgi alabilirsiniz. |
Alıntı:
Tam olarak nasıl bir şey istediğinizi anlayamadım. Tahılların başak, çiçek vs. resimlerini mi arıyorsunuz ? |
fındık bahçesi kurulması hakkında notunuz varsa yardımcı olabilir misiniz
meyvelerde don zararı ve dondan korunma yöntemleri |
size zahmet bahçe bitkileri ders notları varsa yükleye bilirmisiniz prof.Dr. Y. sabit ağaoğlu `nun kitabı
|
analitik kimya ve inst. analiz ders notları lütfen
|
ya benim başımda istatistik ve mikrobiyoloji diye 2 tane ders var hocalardan ve ortamdan dolayı hiç birşey anlamıyorum. Akdeniz üniversitesindeyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
birde çok oluyorum ama mümkünse tarım ekonomisi ve fizyoloji
|
Jeofizikte ölçme ve harita bilgisi notları olanlar paylaşırsa sevinirim
|
Alıntı:
Meyvelerde Don Zararı Meyve Bahçelerinde Don Zararı Buyrun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Buyrun. |
Alıntı:
Akdeniz Üniversitesi Mikrobiyoloji Ders Notları Mikrobiyoloji Takviye Ders Notları - Pdf Buyrun. |
Alıntı:
Bahçe Bitkilerinin Fizyolojisi Ders Notu Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
Alıntı:
Ölçme Bilgisi Ders Notu Buyrun. |
evet ama ayrıntılı olursa çok sevinirim slaytta olabiliri başak çiçek kısımları buğday taneleri çiçekden mi oluşuyor bu arada biraz bilgi verir misiniz yani çiçek taneye mi dönüşüyor
|
tohumculukta işletme ve pazarlama notunu bulamıyorum eklerseniz memnun olurum...
|
ders notları
toprak bilgisi:img-cray::c066:
|
merhaba arkadaşlar bana bahçe tarımı derslerinden olan
BAHÇE BİTKİLERİNE GİRİŞ BAHÇE BİTKİLERİ EKOLOJİSİ BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ ders notları lazım.. şimdiden teşekkürler ederim.. |
Alıntı:
Buyrun. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:19 |