Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 02.11.2011 16:16

Alıntı:

cemalw´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 14805)
fitopatoloji ders notları sunumları nerden kolayca bulabilirim yani indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Fitopatoloji Ders Notu

Bitki Hastalıkları - Fitopatoloji

Buyrun.

hcbbk_zm 08.11.2011 00:42

kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi hayvan yetiştirme,istatistik,su ürünleri1,bahçe bitkileri1,fitopatoloji ders notları var mı kardeş?

Mr.Muhendis 08.11.2011 00:46

Alıntı:

hcbbk_zm´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 14827)
kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi hayvan yetiştirme,istatistik,su ürünleri1,bahçe bitkileri1,fitopatoloji ders notları var mı kardeş?

Merhaba,

Aradığınız notlar forumda mevcut. Ancak KSÜ'nin değil. Belirli üniversitelerin ders notlarını bulmak zor.

feray53 09.11.2011 14:50

ziraat fakültesi 2. sınıf,araştırma ve deneme metodları ders notlarını rica ediyorum.teşekküler emeklerini için :c066:

Mr.Muhendis 09.11.2011 15:54

Alıntı:

feray53´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 14838)
ziraat fakültesi 2. sınıf,araştırma ve deneme metodları ders notlarını rica ediyorum.teşekküler emeklerini için :c066:

Merhaba,

Araştırma ve Deneme Metodları Ders Notları

Araştırma Teknikleri Ders Notu

Buyrun.

gulsah koray 10.11.2011 17:29

tütün

ttütüncülük bitirme ödevim geniş çaplı bilgi istiyorum geçmişi ve şu an ki durumu hakkında yardımcı olabilir misiniz:e010:

ilayda02 10.11.2011 20:48

Tall Spindle

arkadaşlar bir konu hakkında bilgi alak istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Türkçe kaynak bulamadım,çevirimde az geliyor. TALL SPİNDLE sistemi diye bir şekil verme sistemi ,özellikle elmalarda uygulanıyormuş. sunum hazırlıcam ama hiç kaynağım yok.Şimdiden teşekkürler.

Mr.Muhendis 10.11.2011 22:55

Alıntı:

gulsah koray´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 14844)
ttütüncülük bitirme ödevim geniş çaplı bilgi istiyorum geçmişi ve şu an ki durumu hakkında yardımcı olabilir misiniz:e010:

Merhaba,

Tütüncülükle ilgili bir çok kaynak bulunuyor. Derslerden aklımda bu şekilde kalmış. Tütün fabrikasyonu, tütün kimyası gibi ayrı kitaplar dahi vardı. Çevrenizde kitapçılarda, özellikle eskilerde, bu tarz kitapları aramanız faydalı olacaktır.

Forumda da Tarla Bitkileri ve Ders Notları bölümlerinde keyf bitkileri, tütün gibi aramalar yaparak çeşitli kaynaklara ulaşabilirsiniz. Ayrıca tütün ile ilgili yapılan çalışmaların kaynakça kısımlarındaki dökümanlar da işinize yarayacaktır.

Bunlara ek olarak fakültenizde endüstri bitkileri üzerine çalışan hocalarınızdan da kaynak temin edebilirsiniz. Direk olarak vermeselerde bir isim vs. vereceklerdir.

Mr.Muhendis 10.11.2011 23:01

Alıntı:

ilayda02´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 14845)
arkadaşlar bir konu hakkında bilgi alak istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Türkçe kaynak bulamadım,çevirimde az geliyor. TALL SPİNDLE sistemi diye bir şekil verme sistemi ,özellikle elmalarda uygulanıyormuş. sunum hazırlıcam ama hiç kaynağım yok.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Sizin de dediğiniz gibi bu konuda Türkçe kaynak sıkıntısı var. Mecburen İngilizce kaynaklardan yararlanmanız gerekecek. Çeviri konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, ücretli şekilde çeviri yapan kişi/kişiler/kurumlar bulunuyor. Onlardan yardım alabilirsiniz.

ferteze 11.11.2011 15:41

1 yy bitki koruma notları varsa sevnirim
bide botonik dersinde mayoz bölünme hazırlayacagım bunula ilgili not ve öneriniz varsa yardımcı olsusanı sevirim

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:06