![]() |
Alıntı:
|
MERHABA ben Atatürk üniversitesi tarimsal biyoteknoloji bölümü 1.sınıf öğrencisiyim yatay geçişle moneküler biyoloji genetik bölümüne gecisyapmak istiyorum sizce hangi bölüm kpssde daha avantajlı
|
Alıntı:
KPSS için okuyacaksanız işletme, iktisat gibi alımı fazla olan bölümleri okumanız daha iyi olur. Söylediğiniz iki bölüm arasında ise önceki alımlara bakarak kıyas yapabilirsiniz. |
:a025:sagolun tesekkürler
---------- Mesaj eklendi (03:24) ---------- Önceki mesaj (03:04) ---------- peki hangi bölüm daha avantajlı moneküler biyoloji mi yoksa tarımsal biyoteknoloji mi |
Alıntı:
|
Merhabalar.Erciyes üniversitesi tarımsal biyoteknoloji bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim.Çift anadal yapabiliyor muyum? Yapabiliyorsam hangi bölümlere başvuru yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim...
|
Alıntı:
Üniversitenizin çift anadalla ilgili yönetmeliğine bakınız. Öğrenci işlerinden bilgi alınız. |
Alıntı:
bölümden memnun musun tavsiye edermisin? hiç kpss ataması oldu mu? ben de düşünüyorum bu bölümü. |
Merhaba ben bu sene yeni başlayacağım üniversite ye sizce tarımsal biyoteknolojimi yoksa tarla bitkilerimi seçmeliyim iş açısı nedir ?
|
Alıntı:
Aşağıdaki konular size yardımcı olacaktır. Konulara baktıktan sonra sorularınız olursa bu konu üzerinden sorabilirsiniz. tarımsal biyoteknoloji mi tarla bitkileri mi bahçe bitkileri mi biyoteknoloji mi ? |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 03:40 |