Alıntı:
halide3590´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 25846)
birşey sormak istiyorum.ben bu sınava ilk defa gireceğim ama malesef giremicem sanırım..gerekli prosedürleri parayı herşeyi zamanında yatırdım ama son internet başvuru kısmını es geçmişim..internet başvurusu da bitti 15 mayısta..itiraz etme hakkım olabilir mi tekrardan?çünkü girmek istiyorum sınava..
|
geçen yıl bende aynı şeyi yaşadım. kısacası sınava giremedim. yatırdığım ücretide geri alamadım hatta madem başvuru süresi bitti neden bankamatikte para yatırma bölümü açık diye itiraz ettim ama nafile,geri dönmedi.sen ve ben gibi yüzlerce kişi olduğuna da eminim. buda sistemin işleri uzatıp karmaşıklaştırarak bazı şeylerin gözden kaçırılmasını sağlamak bundan çıkarıda havadan yatan paralar ve daha az kişi girmesi.. üzülerek şansını seneye denemen gerektiğini söylemeliyim.
il müdürlüğüne gidip başvuru yapıp sonra internetten başvuru yapıp parayı yatırıp giriş yeri belli olunca da tekrar il müdürlüğüne onaylatıp kısmet olursa sınava gireceğiz:) ne kadar sistematik ve işlerimizi kolaylaştıran bir yol dimi devlet hep böyle mühendislerinin yanında işte sağolsunlar:)
herkese başarılar dilerim..
|