Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 14.07.2011 21:05

Alıntı:

eliff´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13850)
slm organik tarım danişmanlığı yapmak için ziraat mühendisi mi olmak gerekiyor yoksa teknikerlerde yapabilir mi?

Bu konuda net bir şey bulamadım maalesef.

Alıntı:

kitaro54´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13877)
zararlılara göre kullanılan kimyasal etken maddeleri gösteren bir ders notu varmı acaba? bitki koruma sınavında etken madde çok sorulmuş

Maalesef. Ders notu bölümünde bitki koruma şeklinde arama yaparak ders notlarına ulaşabilirsiniz. Onlarda da var mı bilmiyorum.

Ziraat Uzmanı 18.07.2011 16:50

Merhabalar;
Arkadaşlar Tarım ekonomisi okuyorum,il tarım müdürlüğünde staj yapıyom, proje ve istatistik bölümündeyim.Şimdilik bütçe birimindeyim,sonra istatistiğe geçeceğim ama birşey yaptığımız yok staj defterim de boş kalıyor,elinde defteri olan var mı acaba veya önerisi olan var mı

Mr.Muhendis 18.07.2011 17:15

Alıntı:

tunal´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13920)
Merhabalar;
Arkadaşlar Tarım ekonomisi okuyorum,il tarım müdürlüğünde staj yapıyom, proje ve istatistik bölümündeyim.Şimdilik bütçe birimindeyim,sonra istatistiğe geçeceğim ama birşey yaptığımız yok staj defterim de boş kalıyor,elinde defteri olan var mı acaba veya önerisi olan var mı

Merhaba,

Herkesin çalıştığı yer, birim vs. farklı olduğu için bu şekilde defter bulmak çok zor. Çalıştığınız yerden bir günde yapılan işin ne olduğunu sorun ve ona göre doldurun. Daha sağlıklı olacaktır.

halilkinaci 20.07.2011 16:41

Merhabalar,
Ben Açıköğretim de TARIM BÖLÜMÜ okumaktayım. Yalnız TARIM bölümü ile ilgili hiç bir kaynağa ulaşamamaktayım.Siz değerli arkadaşlarımdan ricam TARIM Bölümü ile ilgili ders notlarını paylaşmanızdır. Ayrıca Site olarak da Açıköğretim TARIM bölümü ile ilgili bir FORUM açılması; bizim gibi bu bölümü okuyanların çekmiş olduğu kaynak sıkıntısını bir nebze olsun hafifletmiş olacağına inanıyorum.

Tarım Alet ve Makinaları
Tarla Bitkileri
Seracılık
Sebzecilik
Genel Meyvecilik

Bitki Koruma
Gıda Teknolojisi
Zootekni
Süs Bitkileri
Çevre Sağlığı

gibi derslerimiz var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler...

Mr.Muhendis 20.07.2011 18:04

Alıntı:

halilkinaci´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13930)
Merhabalar,
Ben Açıköğretim de TARIM BÖLÜMÜ okumaktayım. Yalnız TARIM bölümü ile ilgili hiç bir kaynağa ulaşamamaktayım.Siz değerli arkadaşlarımdan ricam TARIM Bölümü ile ilgili ders notlarını paylaşmanızdır. Ayrıca Site olarak da Açıköğretim TARIM bölümü ile ilgili bir FORUM açılması; bizim gibi bu bölümü okuyanların çekmiş olduğu kaynak sıkıntısını bir nebze olsun hafifletmiş olacağına inanıyorum.

Tarım Alet ve Makinaları
Tarla Bitkileri
Seracılık
Sebzecilik
Genel Meyvecilik

Bitki Koruma
Gıda Teknolojisi
Zootekni
Süs Bitkileri
Çevre Sağlığı

gibi derslerimiz var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler...

Merhaba,

Aradığınız derslerin bazılarının ders notu bulunuyor. Bulunmayanlar için de müfredat konularını tek tek forumda aratabilirsiniz. İlgili konular bulabileceğinize eminim.

Yukardaki ders isimlerini Ders Notları bölümünde sağ kısımda bulunan Bu Bölümde Ara aracıyla arayınız. Bulamadıklarınızı tekrar konuya yazabilirsiniz.

arkadaz 21.07.2011 00:54

2011 bayilik sınavına hazırlananlar

arkadaşlar elinde toplu olarak sınav konuları var mı lütfen yardım.......

Mr.Muhendis 21.07.2011 01:06

Alıntı:

arkadaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13932)
arkadaşlar elinde toplu olarak sınav konuları var mı lütfen yardım.......

Merhaba,

Hangi sınav ?

tuba kara 27.07.2011 13:27

tarımsal pazarlama ders notlarınız varsa cok mutlu olurum

Mr.Muhendis 27.07.2011 17:58

Alıntı:

tuba kara´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 13976)
tarımsal pazarlama ders notlarınız varsa cok mutlu olurum

Merhaba,

Tarımsal Pazarlama I (Pazarlama İlkeleri) Ders Notu

Tarımsal Pazarlama Ders Notu

Buyrun.

mehmetsen 28.07.2011 20:00

hücre içinde gerceklsen metobolık olaylar bana yardımcı olursanız sevınırım 4 resımlı 6 sayfada konu hakkında bılgı yardımınızı beklıyorum

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:47