Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Tarımsal Biyoteknoloji (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Tarımsal Biyoteknoloji Hakkındaki Sorularınıza Cevap Veriyorum (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=8703)

bozkır 28.06.2014 17:08

Bu sene tarimsal biyoteknoloji geliyor acaba gitmelimiyim devlete atama yapildimi onu acikmi is imkani varmi yardim

Mr.Muhendis 28.06.2014 19:00

Alıntı:

bozkır´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23996)
Bu sene tarimsal biyoteknoloji geliyor acaba gitmelimiyim devlete atama yapildimi onu acikmi is imkani varmi yardim

KPSS 2013/4 Yerleştirme En Küçük ve En Büyük Puanlar

Buradan puanlara bakabilirsiniz.

bozkır 28.06.2014 19:14

Puanim mf3.216 siralamam.236031 acaba gelirmi. Bu siralama ile

Mr.Muhendis 28.06.2014 20:07

Alıntı:

bozkır´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23998)
Puanim mf3.216 siralamam.236031 acaba gelirmi. Bu siralama ile

2013 yılında 10 üniversitede Tarımsal Biyokteknoloji Bölümü alım yapmış. Bunlardan; Ahi Evran, Atatürk ve Yüzüncü Yıl Üniversiteleri 216 puanın altında alım yapmış. Yeni açılan olabilir, bazıları kontenjanını dolduramayabilir. Yani, gelme ihtimali var.

bozkır 28.06.2014 20:47

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23999)
2013 yılında 10 üniversitede Tarımsal Biyokteknoloji Bölümü alım yapmış. Bunlardan; Ahi Evran, Atatürk ve Yüzüncü Yıl Üniversiteleri 216 puanın altında alım yapmış. Yeni açılan olabilir, bazıları kontenjanını dolduramayabilir. Yani, gelme ihtimali var.

Umarim öyle olur gelmeyi gercekten cok istiyorum.

bozkır 29.06.2014 16:11

Alıntı:

bozkır´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24000)
Umarim öyle olur gelmeyi gercekten cok istiyorum.

Tarimsal biyoteknoloji mezunun diplomasinda ziraat muhendisimi yaziyor.devlette ve ozelde maas durumlari nasil bolumd3n mezun olup devlette calisan varmi.simdiden tesekkur ederim

Mr.Muhendis 29.06.2014 16:48

Alıntı:

bozkır´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24002)
Tarimsal biyoteknoloji mezunun diplomasinda ziraat muhendisimi yaziyor.devlette ve ozelde maas durumlari nasil bolumd3n mezun olup devlette calisan varmi.simdiden tesekkur ederim

Ziraat Mühendisliği olarak giriş yapmadığınız için "xxx lisans programından mezun olmuştur" gibi bir şey yazıyordur.

bozkır 29.06.2014 17:24

Yukardaki linki acamadim telefondayim devlete atama yapildimi yani tarimsal biyoteknoloji mezunu olan bir kisi devlette goreve basladimi

Mr.Muhendis 29.06.2014 17:45

Alıntı:

bozkır´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24005)
Yukardaki linki acamadim telefondayim devlete atama yapildimi yani tarimsal biyoteknoloji mezunu olan bir kisi devlette goreve basladimi

Bunu ÖSYM verileriyle ortaya koyamayız. Çünkü, sadece tarımsal biyoteknoloji mezunlarının başvuru yapabileceği bir kontenjan açılmadı. Örneğin; açılan kontenjana biyoteknoloji mezunlarının yanısıra tarla, bahçe, bitki koruma mezunları da başvurabiliyordu. Kimin kazandığını bilemiyoruz. Bunun bilgisini sadece Tarım Bakanlığı verebilir. Bir de kişilerin kendi, eşi dostu yazarsa ancak öyle öğrenebiliriz.

Yukarıdaki dosyadan kontenjan sayısını, o kontenjana yerleşenin puanını görebilirsiniz.

bozkır 29.06.2014 19:09

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24006)
Bunu ÖSYM verileriyle ortaya koyamayız. Çünkü, sadece tarımsal biyoteknoloji mezunlarının başvuru yapabileceği bir kontenjan açılmadı. Örneğin; açılan kontenjana biyoteknoloji mezunlarının yanısıra tarla, bahçe, bitki koruma mezunları da başvurabiliyordu. Kimin kazandığını bilemiyoruz. Bunun bilgisini sadece Tarım Bakanlığı verebilir. Bir de kişilerin kendi, eşi dostu yazarsa ancak öyle öğrenebiliriz.

Yukarıdaki dosyadan kontenjan sayısını, o kontenjana yerleşenin puanını görebilirsiniz.

Cevaplariniz icin çok tesekkur ederim.bolumu bitirdigim zaman bosa 4 yilimin gecmesini istiyorum.bolum uzerine kendimi gelistirmek istiyorum

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 23:24