Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Tarım Haberleri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=4)
-   -   2016 Yılı Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Eğitimi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12662)

insearchofsu 05.03.2016 18:06

Kazandı kazanamadı seklinde acıklandı.

şeniz eröz 06.03.2016 08:16

Arkadaşlar bu sınavın adil bir sınav olduğunu ve tarsimin listesini bekleme gibi bir şey olmadığını belirtmek isterim. Ben ve sınava giren iki arkadaşımın hiçbir tanıdığı yok. Çalışarak sınavı kazandık. Ülkemizde bir çok sınava güven kalmadığını biliyorum ancak bu sınavı çalışarak kazanabileceğinizi söyleyebilirim.

insearchofsu 06.03.2016 10:22

öncelikle tebrikler.fakat segemi aradığımızda tarsimin onayını beklediklerini söylediler.Neyin onayı olduğunu çözemedim,kaldıkı bu ülkede osym nin sınavlarında sıkıntı varken segem yaptığı sınav zor olmasa gerek.Saygılar.
Alıntı:

şeniz eröz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27815)
Arkadaşlar bu sınavın adil bir sınav olduğunu ve tarsimin listesini bekleme gibi bir şey olmadığını belirtmek isterim. Ben ve sınava giren iki arkadaşımın hiçbir tanıdığı yok. Çalışarak sınavı kazandık. Ülkemizde bir çok sınava güven kalmadığını biliyorum ancak bu sınavı çalışarak kazanabileceğinizi söyleyebilirim.

Mr.Muhendis 06.03.2016 10:33

Sınavı hakkıyla kazananlar tabi ki olmuştur. Tebrikler Şeniz hanım.

Buradaki asıl sorun bence; 1) Onay bekliyoruz demeleri, 2) Kazandı-kazanamadı diyerek insanların durumlarını görmelerini engellemeleri. Halbuki hiç bu yola girmeden şu testten şu kadar doğru, şu kadar yanlış denilse; sıralama eklense, bu tarz "şüpheli" yaklaşımlar olmayacaktı.

Ben sınava girmedim ama girmiş olsaydım kurumdan detaylı durum analizimi talep ederdim. Nerede, nasıl hatalar yaptım, kaçıncı oldum öğrenmek isterdim.

anlsygn 10.03.2016 15:08

Sıralamınızı ve puanınızı eğitim sırasında isteyen öğrenebiliyor.

Mr.Muhendis 18.03.2016 08:43

Eğitim devam ediyor sanırım. Katılan arkadaşlar, eğitim nasıl gidiyor ? Deneyimlerinizi yazarsanız seviniriz.

Mr.Muhendis 07.09.2016 13:56

Yeniden eğitim düzenlenecektir. İlk mesaj bu doğrultuda düzenlenmiştir.

ziraatsu 09.09.2016 22:46

Ziraat mühendisleri icin bölüm söz konusu mu? Ek te teknikerler icin ayrica bölumler not dusulmus fakat boyle birsey muhendisler icinde gecerli mi?simdiden tesekkurler

DHeMLy-CHaY 10.09.2016 14:38

Alıntı:

Hayvan Hayat Sigortaları Eksperliği Temel Eğitim Programı
Katılımın sadece veteriner hekimlere yönelik olması, zooteknistlere haksızlıktan başka bir şey değildir. Bölümlerinde artık beslemeye de ağırlık verilecek olması zootekni bölümünü iyice anlamsızlaştıracak.

alpay78 16.09.2016 12:54

MERHABA ARKADAŞLAR

TARIM SİGORTALARI EKSPERLİĞİ SINAVI İÇİN NASIL BİR ÇALIŞMA SİSTEMİ KURMAK GEREKLİ, GEÇMİŞ DENEYİMLERİ OLAN ARKADAŞLARDAN ÖZELLİKLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞMALARINI , SINAV VE SONRASI HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPMALARINI İSTİYORUM. HEPİMİZİN FAYDASINA OLACAKTIR.
TEŞEKKÜRLER...:a025:

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:34