Mr.Muhendis |
23.08.2013 18:14 |
Alıntı:
derypek´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 21587)
iyigünler MR.Mühendis ,öncelikle daha önceden olan yardımlarınız için teşekkürler.Tarımsal danışmanlık sınavı için bilgi almıştım sizden kışın.ve o belgeyi aldım.şimdide ilaç bayiliği sınavına hazırlanacağım.sınavla ilgili ders notları sitenize koymuşsunuz fakat inceledim çok fazla yazıcıdan çıkartmaya kalktım paralı falan dedi.o notlara nasıl çalışmalıyız acaba?yöntem ve şekil olarak bilgi verirmisiniz.ağırlık hangisine vermeli o linklerden en önce.
|
Merhaba,
Danışmanlık belgeniz hayırlı olsun.
Paralı denilen kısmı tam anlamadım ama ders notlarının bütün içeriklerini ücretsiz olarak görebilirsiniz ve yazıcıdan çıkarabilirsiniz. Belki bu dosyaları açmak için kullandığınız Office gibi programların ücret uyarısı gelmiştir. Lisans satın alarak veya internetteki diğer yöntemleri kullanarak programı lisanslı hale getirebilirsiniz.
Herkesin çalışma şekli farklı oluyor. Ben bütün notları tek tek okurum, okurken de kendim çeşitler notlar alırım. Tekrar bu notlara baktıktan sonra kendi notlarım üzerinden çalışırım. Konu çalıştıktan sonra soruları çözüp yanlış cevapların olduğu konular üzerinde tekrar dururum. Bazı sorular her yıl biraz değiştirilerek sorulmuş. Çıkmış soruları birkaç kere çözerken onları da öğrenmiş olursunuz. Bir de kesinlikle ama kesinlikle yönetmeliği birkaç defa okuyun.
|